Nadmerné potenie - poradiť

ahoj, ja tiez mam problem s nadmernim potenim ruk, je to velmi neprijemne, dnes som bola v ruzinovskej nemocnici, je tam velmi prijemny doktor, objednal ma na operaciu, lebo bohuzial mi nic nezabralo. Velmi som sa za to hanbila, ale hovoril,ze denne tam ma 5-10 ludi s potenim ruk. Mam si spravit predoperacne vysetrenia, a ideme na to… Dufam,ze to dopadne dobre, dlho som sa odhodlavala a teraz konecne som sa odhodlala s podporou mojho manzela.

ahoj, aj ja mám problémy s potením rúk, môžeš mi napísať meno toho doktora, aj ja som rozmýšľala nad týmto zákrokom a práve sa snažím získať nejaké info z netu, no nemôžem nič nájsť, ďakujem

Lenka
no ja ho tiez pouzivam a som viac nez spokojna no strasne sa bojim rakoviny len veis ja z neho nemam ziadne ine problemy tak ho pouzivam dvakrat do tyzdna lebo bez neho to uz nejde

Ahojte…moze mi prosim vas niekto poradit…aky je najucinnejsi antiperspirant?..aky pouzivate proti poteniu pod pazusim…diky moc…:))

nadmerne potenie v oblasti ruk muozeme zmensit midlovou vodou
v oblasti podpazusia pomaha driclor
naozaj to pomaha stop poteniu!

s pozdravom dj.ajka

pomaha adidas a nivea samozrejme MEN

Poradi niekto, co s potenim sa na tvari? Mojej psychike nijak nepomaha, ked je +20C uz pri mensej zatazi (napr. chodza) som neskutocne spotena, normalne sa zo mna “leje”. Najhorsie je, ze najma v oblasti tvare…Pri pomysleni, ze mam ist takto do obchodu mi je zle a tak radsej nejdem, MHD je tiez hrozna, strasne sa hanbim, ze tam sedim jak zmoknute kura. Skusala som pit salviovy caj, ten vraj pomaha, no mne nie. Tiez som zhodila par kil, moja vaha je teraz “normalna”, no ani to nepomohlo. Moze to byt geneticke (aj moja mamina sa dost poti)? Prosim, ak niekto vie poradit, co s tou tvarou, napiste, lebo som zufala a v tychto horucavach neskutocne trpim. Dakujem.

Inak, ruky sa mi nepotia takmer vobec, skor by som povedala, ze aj v teple ich mam suche a tak otvaranie tesco tasiek mi moc nejde :slight_smile:

Cau Emka
skus piť nielen šalviový čaj ale aj napr. žihlavový, prasličku roľnú, tu najdeš teraz v tomto období všade, skus si kupiť cez tieto horučavy Megnezium 250mg to by malo stačiť, ževraj stabilizuje vnutornú teplotnú rovnováhu tela a hlavne skus športovať mne velmi pomaha beh. Nedavaj si na tvar žiadný driclor, lebo to nepomáha a osobne si myslim že tieto prípravky sú dočasné somariny. Potom ďalej obmedziť alebo s mierou jesť pikantné jedlá.

ja som počula aj o akejsi injekčnej forme…bolo to v televízií a tiež to aplikovali aj na čelo a do podpazušia. skúsenosť s tým nemám, ale zase mne lekárka odporučila DRICLOR a ten mne vôbec nezabral, akurát vyvolal nepríjemnú reakciu môjho podpazušia. strašne ma to štípalo a neskor som sa aj vyhádzala. nebola som s týmto výrobkom spokojná. EXCIPIAL DEOFORTE mi zabral a nevyvolal žiadne nežiaduce príznaky.

Ahoj, napis mi prosim ta, kde si si to davala spravit, ci to je bolestive a kto operoval. Za 3 tyzdne ma to caka tiez a neviem sa stale rozhodnut, este nemam presny termin, len si idem vybavovat predoperacne vysetrenie. Ake to ma vedlajsie ucinky?dakujem
Hocikto, kto ma skusenost s chir.zakrokom, prosim ozvite sa, chcela by som vediet ako ste spokojni…

Bibus
no ja pouzivam ten driclor
ale vraj nieje moc dobre ho pouzivat
len ked mne pomaha :frowning: a ozaj ten
exipial deoforte to co je?

Dakujem!
Driclor som ani neplanovala vyskusat, ja radsej bylinky a tak, zajtra bezim na caje a kupim aj to magnezium.
S tym behom neviem, spotim sa uz aj pri chodzi :slight_smile:
Este raz dakujem.

nno veď to, on funguje. Celý deň sa nepotím…ale tiež mám strach z tej rakoviny a tak. Radšej som znova presedlala na klasické antiperspiranty, len vo výnimočnom prípade si dám Driclor :o(

prosím ťa opíš tú operáciu…ako to prebieha? koľko to stálo a o koľko viac sa potíš na chrbáte? Ja mám nehorázny problém s potením, takže už o operácii vážne uvažujem

Ahojte,
môžete mi prosím poradiť? Používam Driclor už vyše dvoch mesiacov, som s ním veľmi spokojná, pomáha mi. Dávam si ho už len 1x týždenne. Zaujímala by ma ale taká vec, môžu ho používať tehotné? Ja som krabičku aj s tým sprievodným papierom už zahodila, tak neviem. Som v 7 týždni tehotenstva a dosť nad tým rozmýšľam, či ho používať ďalej. Predsa len, je to určite chemikália a asi dosť silná… Môžete prosím niekto nakuknúť do príbalového letáka, príp. poradiť na základe vlastných skúseností? Budem vďačná za každú reakciu.

Alebo ak viete niekto poradiť, ako riešiť nadmerné potenie v tehotenstve. Hlavne, keď sú hormóny tak pobláznené :slight_smile:

Ahojte.Aj ja mám problém s nadmerným potením hlavne na rukách,tvári(leje sa zo mňa aj po pár minútach chodze) a podpazuší.Mohol by mi niekto poradit.
Ďakujem

Mato, podla mna staci, ked si precitas celu diskusiu, mas tam rady az-az, uz si len vybrat :slight_smile:
Veroni, s tymto ti neporadim, tehotna som este nebola…

Už viacero ľudí tu písalo, že má problémy s potením na tvári. Myslel som, že na túto formu nadmerného potenia neexistuje žiadna forma chirurg. zákroku. No zrejme som sa mýlil, prečítajte si tento článok a ďalej sa informujte, napr. na oddlení hrudníkovej chirurgie v nemocninci Ružinov, na chirurgii na Kramároch, poprípade v pražskej nemocnici Motol, určite sa k nejakej informácii o tomto zákroku dopátrate. Nevzdávajte to, chce to iba trochu pátrania! A ak sa vám niečo podarí zistiť, napíšte sem aj pre druhých!
Tu je ten článok:

Diskuze – Dáma.cz

Veľa štastia,
Peter
(mne sa potili dlane, dal som sa operovať, už sa nepotia)

Pozri liecitel1.sk