mam presne tkaý istý problem že sa mi hrozne potia ruky, tak by som chcela vediet že kde kde ste si davali tento zákrok urobit.dakujem.
Ahoj moncucu a mata, operaciu mi robili v ruzinovskej nemocnici v BA. Konecne som plnohodnotnym a stastnym clovekom… Som strasne stastna a isla by som do toho znovu. Vobec to nie je bolestive…
Prosim vas,tí co ste uz boli operovany mohli by ste mi napisat na moj mail? Je to velmi surne! dakujem !
chcela by som sa spytat co vsetko treba zariadit pred tou operaciou a ci sa to robi aj niekde inde ako v BA?a hlavne mozem ist na tu operaciu ked este nie som plnoleta?
(16 rokov)
Dobry den asi pred dvoma dnami sa mi v podpazuší vytvorila vyrážka , včera boli dve dnes suuž skoro tri. Sú citlive a su tvrdšie a vačšie.
Nikdy som nemal problem s nadmernym potením.
Chystam sa k lekárovi , no chcem ešte počuť od niekoho z vas , či nemate podobnu skusenosť.
Ďakujem!
Ahojte, k navsteve hrudnikovej chirurgie potrebujem ist najprv ku koznej, alebo tam mozem ist priamo? A treba tam papier od obvodnej? Dakujem
Ahoj, mozes tam ist priamo (ked si u chirurga dohodnes schodzku), bude to ale iba prehliadka. Ak sa rozhodnes podstupit operaciu, budes si musiet vybavit doporucenie od obvodneho lekara a podstupit rad vysetreni, co obycajne zaberie par tyzdnov… Ku koznej chodit netreba, aj ked dobry kozny doktor ponukne niekolko alternativnych metod liecby, co nemusi byt na skodu vyskusat…
Peter
co treba zariadit pred operaciou ti povie a napise chirurg po tom, co k nemu pojdes na vysetrenie. Ako neplnoleta budes zrejme potrebovat suhlas rodicov. Operacia sa da podstupit v BA na Ruzinove, Kramaroch, Vysnych Hagoch a skusil by som ocheckovat aj nemocnicu v Novych Zamkoch.
Ahojte! Ja mám problémy s potenim tiez, pouzivam vselijaké antiseptické kozmetické pripravky, ale nepomáhajú bohuzial som uz skúsala vsetko, len na operáciu sa nehodlám. Nasla som aj stránku zaoberajúc sa s touto témou www.stoppotu.sk je velmi zaujimavá, nájdete tam diskusie, a mnoho dobrych rád pre tento problém
Pozrel som si stránku, mne bohuzial len prosté deo nepomoze, ani cisté oblecenie a sprcha:) ale cital som tam nejakú salviu lekársku. Zaberá? skúsal uz niekto? potreboval by som nejaky návod k nej.
Ahoj Peter! Ja som Salviu pouzivala, a zaberá! Tu más aj návod:
1. ŠALVIA
Obmedzuje činnosť potných žliaz a pôsobí na centrum tepelnej regulácie v mozgu, ktoré riadi vylučovanie potu. Môžete ju aplikovať zvnútra i zvonka.
– Pri potení chodidiel sú ideálne kúpele nôh: na 2 litre vriacej vody pridajte 4 až 6 lyžíc usušených šalviových listov a nechajte štvrťhodinku lúhovať.
– Ak máte mokré viaceré časti tela, navarte si šalviový čaj: 2 čajové lyžičky šalviových listov zalejte šálkou vriacej vody a 10 minút lúhujte. Čaj pite ráno, na obed i večer, ale nie dlhšie ako štyri týždne.
– Účinná je aj šalviová tinktúra z lekárne: mali by ste ju užívať trikrát denne.
Dúfam ze Ti pomoze tiez
Poradím lepšie a neškodné ale účinné riešenie pri nadmernom potení.
Piť čaj zo šalvie lekárskej a používať
deodorant Aloe Ever Schield.
Tuhý dezodorant bez hliník. solí
Poskytuje účinnú ochranu proti pachu potu v podpazuší a môže sa aplikovať priamo po sprchovaní bez pocitu štípania. Táto jemná formula so stabilizovanou aloe vera neobsahuje žiadne drsné alebo škodlivé antiperspirantné alumíniové (hliníkové) soli, ktoré sa nachádzajú v mnohých deodorantoch dostupných na trhu. Hliník je toxický kov. Hlavné účinky priveľkého množstva hliníka sa prejavujú, ako sa zdá, na centrálnom nervovom systéme a v niektorých prípadoch je nadmerné množstvo hliníka v tele spojené s Alzheimerovou chorobou, ďalej s nádormi prsníkov. Môže tiež narušiť hladinu vápnika v tele.
Tento výrobok eliminuje tieto riziká bez toho, aby sa znížila jeho kvalita. Nezanecháva škvrny na odeve.
Ahojte,prosim kto absolvoval operaciu-potenie ruk, ozvite sa. Vedlajsie ucinky…,pocity…bolest… prijmem vsetko co napisete,mam to absolvovat v Ruzin.nemocnici a stale mam obavy…dakujem
Proti nadmernému poteniu skúste piť podľa návodu UMEOCOT s vodou.
Ahoj Teodora! Na stránke, ktorú si spomenula je aj skvelá poradna, dermatologička MUDr. Alexandra Novotná odpovedá na otázky. Vyskúsajte to!
na stránke stoppotu.sk!!!
Nebolo by lepšie, keby sme sa vôbec nepotili?
Všetky antiperspiranty,ktoré dostanete voľne
kúpiť v obchode alebo aj v lekárni obsahujú aluminiové soli.Pozrite si obaly,
je to uvedené na všetkých.Soli upchajú
potné kanáliky,prestaneme sa potiť.Máme
však na sebe časovanú bombu,ktorá vybuchne v podobe rakoviny prsníka.Viem
o antiperspirantU bez aluminiových solí osem rokov. Má sviežu vôňu čistoty a hlavne nie je škodlivý.Je vhodný nielen pre ženy ale
aj mužov. Má mnohoraké využite.
Ja sa vobec nepotim a predsa pouzivam antiperspiranty. Teraz ze citam rakovinu prsnika som sa trosku zlakla, lebo som o tom vobec nevedela… som zarazená ze v dnesnej dobe o tom cloveka neinformujú. Preco nenapisu na obal dea, ako napr na cigarety???
mali by to urobit, tie deá sú potom takisto skodlivé nez alkohol alebo cigarety. preco ich teda volne predávajú v kazdej drogérii?