Nadmerné potenie - poradiť

Viki! mna by zaujimal ten antiperspirant! mohla by si mi napisat presne meno a miesto, kde by som si ho vedela kupit alebo objednat? V akej cenovej relácii sa pohybuje? asi bude trochu drahsie ako tie jednoduche s hlinikom.

Nemyslite si ze s tym ze vymenite svoje deo sa stanete zdravsimi. Vsak vsetky kozmetické pripravky obsahujú millióny chemickych látok, ktoré pouzivate den co den. Presitajte si len obal zubnej pasty…nikdy sa nedostanete na koniec…

Tomás, más pravdu, ale ak vieme o niecom lepsiom ,preco by sme nepredisli chorobám? Ako náhle sa mi podari zaobstarám si uz len svoju kozmetiku z prirodnych látok bez konzervantov, chemikálií. Aspon sa o to pokúsim. A tento antiperspirant bude prvim krocikom ku stastiu :slight_smile: a zdraviu najma

Keby sme sa vobec nepotili, velmi rychlo by doslo k prehriatiu organizmu a naslednej smrti.
Znie to hrozostrasne, ale je to tak.

MAte pravdu je tragicke ze este v 21. storoci sa stavaju taketo veci. Kazdy sa boji rakoviny a chce jej predist, a velké firmy si nadalej zarábajú na tom, aby predali co najviac tovaru, vobec ich nezaujima ci uz tie vyrobky sú skodlivé alebo nie. Mali by za to platit spon sankcie.

Ej ej vidim ze kazdy má problémy s potenim, nechápem preco si z toho robite problémy sak je to prirodzené a patri to k zivotu. Kazdy z nás sa poti, niektori viacej niektori menej, ale podstatou je ze niet co skryvat. Nepchajte sa so zázracnymi liekmy sak sa len zamyslite, ze aj tie úcinkujú (alebo nie) len dovtedy kym ich berete. Chcete sa napchávat po cely zivot?
Aj ja sa potim, viac nez normál, ale vobec sa s tym netrápim, dám si sprchu ked len mozem, a nosim si papierové vreckovky v kabelke :slight_smile: kupujem len bavlnené oblecenie, a puzivam antiperspirant, mám ho v taske tiez, prefúknem sa 2-3krát denne a fuk:)

No mozno ze Tebe Hana je fuk ci si celá spotená alebo nie, ale mna to trápi, a kym na to nenájdem nejakú metódu ani sa neukludnim. Pretoze nenormlne potenie nie je normálne, a ked sa clovek poti viac tak má nejaky problém v sebe. Moze to byt aj nejaká choroba alebo problémy so zlazamy, cukrovka, atd. Ale netráp sa s tym. Ja sa radsej potrápim a budem pobehovat od lekára po lekára kym nezistia co mi je.

Skodime s tym aj ozon.

más pravdu vela ludi sa poti len preto lebo stresuje z toho ze sa spoti :slight_smile: je to sranda:) nestresujte, a nebudete sa potit tolko :slight_smile:

odkedy pouzivam pripravky od aloe vera, nemám problémy ani s pachom ani s potenim. A navyse mi zacali rást nechty a vlasy, ktoré sa mi predtym lámali :slight_smile:

reklama na aloe :slight_smile:

skúste rexonu ti ktori sa potia len mierne, mne zabarala. A tie z radu ktoré majú v sebe antiperspirantné zlozky :slight_smile:

Ja len v podpazusi, ale úplne mi staci aj to, aj v zime aj v lete…Ale preto by som sa nedala na operáciu, radsej by som vyskusala iny sposob, ak existuje…:S
Asi sa spytam v lekárnach na ten Driclor, o com aj vy pisete…
Dakujem! Dufam ze mi pomoze.

Ja som este nevyskusala ziadnu kúru, ani krémy, ani liek proti potenie. Ale prisiel na to cas. Musim sa poteniu zbavit.

Driclor je krém alebo liek…?

No ja sa ani necudujem, ze Viki sa vzdala…

Viete o antiperspirante, ktory urcite zaberie?Viki! Asi ty si pominala nieco podobné…!?

Driclor je guličkový antiperspirant. Kúpiš ho v lekárni približne do 250,-sk

Ahojte, absolvovali ste niekto tu operaciu na hrudnikovej chirurgii z dovodu nadmerneho potenia pod pazuchami? Ak ano, zvysilo sa potom potenie na inych castiach tela? Oplati sa do toho ist? Dakujem

ahojte vsetci.ani nemozem uverit tomu ze tu vlastne pisem.uz druhy den si citam vsetky prispevky o nadmernom poteni…a som v tom tiez.dokial mi pamet siaha si pametam ze som sa stale potila.ked som bola mensia asi mi to az tak nevadilo ale teraz veeelmi…potim sa uz len pri tom ako pisem tento text a to som doma v klude.potim sa vsade pod pazami na dlaniach a ked nemam ponozky viac ako 10 sekund tak aj na nohach…chchela by som vyskusat pit salviovy caj alebo pouzit ten driclor len sa bojim ci mi to pomoze.viem ze ho nemozem pouzivat donekonecna preto som rozmyslala ci by som nemala zajst ku dermatologicke alebo rovno na stitnu zlazu vysetrit?.ja neviem.som taka zufala uz som z toho zrela na psychiatriu:(