Nadmerné potenie - poradiť

…a este by som sa chcela spytat ci ten driclor sa da pouzit aj na dlane a nohy lebo tie sa potia brutalne…vie o tom niekto nieco?odp.prosiiim

ahojte všetci, ja sa už zopár rôčkov trápim s nadmerným potením, ktoré je naozaj nepríjemné, nakoľko sa mi niekedy stáva, že mám nielen celé mokré dlane a podpazušie, ale niekedy mi pot tečie po rukách a to doslovne. Vyskúšala som už množstvo liekov a prípravkov a doteraz mi nič nezabralo. Rada by som sa dozvedela viac o operácii tohto problému a rada by som sa aj nakontaktovala na nejakého lekára v BB a ZA kraji. Viete mi niekto poradiť? Dík za odpovede.

ahoj katuska.a mohla by si mi povedat ake lieky si uz vyskusala?lebo ja mam takyto problem tiez uz zopar rokov ale az teraz som sa rozhodla nieco s tym robit.prave pijem salviovy caj ale neviem ci mi pomoze.dik za odpoved

driclor sa da pouzivat aj na dlane a nohy

Ahoj emka skusala si to magnezium alebo tie caje? daj vediet ci to zabralo

dobre dobre a kde dostat ten drichlor?? a cca kolko stoji?

Mne Driclor bohuzial nepomohol :frowning: pouzivam opat len sprchu dvakrát za den ráno a vecer (bo aj v noci sa nenormálne potim, hlavne ruky a nohy) a pouzivam aj antiperspirant, niektoré majú fakt úzastnú vonu a vydrzia viac nez vona parfému. Ale s nadmernym potenim nemám vobec rady:(

skúste rybací olej a D vitamín,malo by to pomocť,ale aspoň 3 mesiace

rybaci olej?to myslis vazne? :slight_smile: nebude moj pot pachnut jak ryba ked sa napchavam len rybou a olejom? :stuck_out_tongue:

Niekto vravy že pravy muž smrdí.
Aaale nieee to možno tak bolo v stredoveku nie dnes
chvala bohu máme plno produktov na svete pre zmiernenie intenzity potenia
mne osobne sa najviac rexony páčia
som s nimi spokojny vonia dobre a ten efekt suchosti je fakt suchy
to neviem ake latky obsahuju tieto veci ale ani ma to nezaujima
dufam že nie ja a nikto iny nedostane rakovinu kvôli trochu vône

ja som o tom pocula tiez, podla mna pomaha, ale nemyslim ze by sa clovek mal napchavat cely den rybacim olejom, a rybou:) secko len s mierou:) ja to vyskusam:)

Sprcha je najlepsia ked raz si dás teplú. raz studenú, men si to…

ja som niekde citala ze rexona man/woman je bez chemikalii, neobsahuje aluminium-hlinik…je to pravda? pretoze vraj vsetky antiperspirantky obsahujú túto látku, pretoze práve táto látka zabranuje vziknutie potu.

Je to pravda, kukni na www.stoppotu.sk alebo rexona.sk, podla mna tam najdes vsetky produkty. Ja som to citala tiez, prave preto, bo som hladala neaké deo bez hlinika, bo kazdy nadava ze sposobuje rakovinu prsnika, tak som sa dost zlakla:(

ok, diky za radu, pozriem sa tam, a zajdem aj do lekarne, tam vraj maju vasi vyber, a i produkty ktore su ucinnejsie a zdravsie, ako v drogeriach. tak sa zatial majte secia potiaci sa :smiley: cmucek

ahojte aj ja mam problemy s potenim hlavne v podpazusi a uz mi to je moc neprijemne :frowning: zatial som este nevyskusala nic ale chcela by som vyskusat vsetky dostupne prostriedky pomozete mi???poradite mi nieco co by mi mohlo zabrat???prosim moc … mam 17 rokov … piste bud mail cmuka88@azet.sk alebo sem ale radsej na mail … budem vam do smrti vdacna dakujem :slight_smile:

:smiley: ja sa nepotiim (chvala bohu) ale sem tam v horucavach sa najde ta kvapka potu aj oblicaji… ale vystaci mi jednoducha antperspirantka.

ja mam teraz rexonu crystal clear diamon-asi takto sa vola a som s nou velmi spokojna je parádna aj na velmi citlivú pokožku, a chráni aj oblečenie a minimalizuje biele škvrny. :slight_smile:

Natalia, ja som taky produkt nenasla u rexony, nikde nepisu ze by boli bez hlinika, a vlastne antiperspirant samotny je hlinik, takze ,edzi antiperspirantom asi nenajdes to co hladas. Ale pokus sa s deom, deo neobsahuje hlinik (tie lepsie) najma ktoré sú z prirodnych zloziek, napr deo aloe vera. V lekarni urcite najdes nieco fajne :slight_smile:

Neviem, ja som to citala na nejakej diskusii, ale teraz som vlastne kukla aj na ich stranku a vobec tam nepisu ze by boli ich rpodukty bez hlinika…tak sorry…bola som spatne informovana:) ale predovsetkym diky za rady:)