Praktická rada: 5 dní po sobě pít šálek vykvašeného droždí, s 10 denní přestávkou. Jinak odzkoušený čaj:
20g angelika/archangelika + 20g puškvorec + 20g lékořice/sladké drievko + 20g kořen lopuchu menš. + 20g nátržníku. Na 1 šálek lžičku, vařit 3 minuty a pít 3x denně šálek horkého čaje po jídle.
ahoj zuzulik, skúšala som všetky druhy prírodnej kozmetiky, pila som šalviové, prasličkové a iné čaje a nič nepomohlo, ale skús driclor, ktorý sa dá kúpiť v lekárni, niektorým pomáha, ale mne žiaľ nepomohol
driclor stojí okolo 180,- Sk
poradite mi prosim,ci proti poteniu existuju aj nejakô lieky??lebo sa potim na vacerych miestach a keby som sa vsade natierala…dakujem…
Ahojky! No podla mna lieky nezaberajú vobec, sú to moje vlastné skúsenosti! Mne ani driclor nezabral, takze zostávam pri prirodnych metodach, aj ked zaberaju len po isty cas, a nie tak intenzivne, ale aspon neskodia zdraviu…
Petr, diky za rady, ja to urcite vyskusam, a kupim si aj nejake dobre deo, alebo antiperspirant.
Súhlasim so Zenou, lieky nepomáhajú, alebo len do istej miery a casu. Salvia mi nepomáhala tiez, ani dubová kora, tá je skor na zlatú zilu:) je to pravda ze vysúsa ale iba moju plet, kozu, a to este neznizuje moje potenie. Dricolor mi pomohol asi tyzden, potom si ho moje telo zvyklo a potil som sa dalej. Tak. To je asi vsetko s mojimi skúsenostami. Teraz nepouzivam nic, ale zacal som chodit cvicit a vtedy sa potim jak slon ale akoby sa to potenie zmiernovalo inokedy. Niekde som cital ze ked je clovek v dobrej kondicke, poti sa len ked sportuje. Mozno to zabere.
Peter,prosim ta mohol by si sa mi ozvat na moj mail?? Chcela by som sa o tom dozvediet viac,prosim … Vopre dakujem
a ako sa vola ten antiperspirant?
mne sa tiez pred casom v podpazusi objavila vyrazka ktora bola tvrdsia a citliva ale u lekara som nebola a po tom ako som obmedzila na par dni pouzivanie antiperspirantov ktore mi nedrazili podpazusie tak zmizla
Ahojte, tak som si prečítal vaše názory a dotazy a fakt ma prekvapilo, koľko ľudí má podobný problém. Ja sa hrozne potím v podpazuší. Ale fakt hrozne, preto nosím len čierne veci, na ktorých to nie je vidieť a závidím ženám, ktoré sa obliekajú farebne:(. Koľko stojí chirurgický zákrok? Ďakujem
Monika nepotrebujes ziadny zakrok…ja som mala tento isty problem…vyskusaj driklor…je to vynikajuce a ucinne uz po prvom pouzitii… odteraz nosim len farebne veci
ahoj alex, ja som mala kedysi podobny problem, ale uz dvakrat som bola na botulotoxinovych injekciach, zakazdym mi to posobila cca 8 mesiacov a opat sa mi to zacina vraciat… kedysi davnejsie este predtym som skusala ten driklor, ale strasne ma to stipalo a isla som sa doskriabat… mozno som si to zle naniesla, mozes mi napisat ako to uzivas a ako casto a pod.? diky moc
Farebne veci som nenosila 5 rokov, potila som sa nonstop. Az kym som na fore nenasla DRICLOR. Takze holky vrele odporucam dnes ho pouzivam tak 1x za mesiac a uz sa nikdy nepotim aj ked je 30st:-)
ahojky, mna to tiez za normalnych okolnosti stipalo… dolezite je dat to aspon 2 hod po umyti, dalej na nie cerstvo oholene… davala som si to pri kukani TV vtedy to odstipalo a v noci uz to bolo v pohode. Ak to stipalo aj v posteli tak som to proste mokrym uterakom zmyla a ucinok bol 100 perc aj tak… celkovo som to pouzila vtedy ked som vedela ze si dam rizikove tricko, cize max 1-2 x za tyzden ale boli aj dlhsie obdobia ked som to nepouzila
driclor, moja zachrana
Ahojte, mala som rovnaky problem. Neskutocne mi to komplikovalo zivot. Ziadne nefarebne veci, v podstate len biela a cierna. Trapne pocity. Zle zle zle. Teraz je vsetko inak. Preco? Prestala som fajcit a pit kavu :o) Ziadne ine zmeny som neriesila. Zatial to funguje. Pripadne odporucam castejsie striedanie antiperspirantov.
Potiacim sa zdar!! :o)
Mohol by niekto poskytnut ten kontakt na chirurgov vo Vysnych Hagoch?Som z vychodu a tiez trpim nadmernim emocionalnym potenim na tvari uz asi 4 roky a uz mam toho dost…prosiim…budem vdacny za vasu ochotu…
Ahoj ja som si nedávno dala aplikovať botulotoxín do rúk, lebo mám tak isto probém s potením rúk. Dala som za to 12 tisíc korun a vysledok je bohužial nulový. No aspon som skusila. Teraz hladám iné alternatívy. Bola som už na endokrinologii a čakám na výsledky. Potom sa uvídí… No ja tiež teraz intenzívne premýšlam nad tou operáciu a skusim si zistit nejaké info … Rada by som skvalitnila svoj život, najmä tým že pri podávaní ruky sa budem niekomu môcť hrdo pozriet do očí a konečne bude suchá.
ahoj jani, tak kupila som si ten driclor opat, prvykrat ma to teraz vobec nestipalo, malo to aj 100% ucinok, na druhy den som si dala opat, stipalo ma to fest, teda skrabalo, musela osm si to zmyt, ale aj tak ucinok je 100%. mozem to podla vas si davat kazdy den? bo mne sa nechce risknut, nedat si a nahodou sa potom spotim?