Nadmerné potenie - poradiť

Ahoj co stoji ten driklor a co to vlastne je?

Ahoj Katuska, ja som sa potila na dlaniach stale, teda hlavne v lete, vyskusala som vsetko od tabletiek, cez rozne vysetrenia, driclor a nic nepomohlo na tie moje mokre ruky, az som sa rozhodla a asi pred 2 mesiacmi som absolvovala operaciu a ruky mam suchucke stale. je to krasny pocit a som velmi stastna, ze som sa dala operovat. Drzim palce

Ahoj, ja som tu operaciu absolvovala, ak chces, napis mi na mail, tiez som vahala, ale je to super pocit. pa

tralala10000@centrum.sk

tralala10000@centrum.sk

Treba papier od obvodneho lekara.

Ajojte, aj ja mám veľký problém s nadmerním potením, chcela by som sa toho zbaviť, ale neviem ako, už ma to nebaví nosiť stále len čierne oblečenie, aj tak ten pocit mokrého podpazušia nie je príjemný. Prosím vás o radu píšte mi na email dhaniela@azet.sk. Dakujem.

ahojte vsetci.Ja by som sa chcela opytat ci nevie niekto o nejakej inej forme liecby ako je napr driclor, pretoze mna z neho strasne stipe pokozka proste nemozem ho zniest. Aký je ten botulotoxin. pomaha???nie je to bolestive??? alebo ak viete o nejakej inej forme prosim dajte vediet.dakujem velmi pekne

Ahoj,som Dada a tiež už pár rokov trpím nadmerným potením.Vyskúšala som už všetko možné,no bez efektu.Teraz už tretí mesiac skúšam,na doporučenie lekárky,ktorá je internistka,ale pracuje ako rehabilitačný lekár,homeopatiká,momentálne nemám poruke tak názov spamati neviem,ale ak budeš mať záujem zajtra Ti ho môžem napísať,a aj keď som tomu neverila,ale dosť mi pomáha,zmiernili sa mi tieto problémy a je to fakt lepšie.Je to dostať v lekárni-homeopatickej.
Príjemný večer,Dagmar.

ahoj Dagmar bola by som ti naozaj vdacna, keby si mi napisala nieco viac o tych homeopatikach. moj e-mail je mya.k@azet.sk.dakujem velmi pekne Mária

…ahoj, čítala som Tvoj príspevok o operacii pri nadmernom potení.Môžeš mi napísať o tom viac?Koľko to stojí…,čo ma čaká…,ako sa to dá vybaviť…,koľko trvá zákrok…,ako dlho trvá PN po operácií…atd.Zatiaľ veľmi pekne dakujem…

chirurgicky zakrok nestoji nic, teda aspon co sa tyka potenia ruk, to nestalo nic, pytali sa ma ci chcem odstranit aj potenie v podpazusi, ale to som mavala vzdy suche, tak neviem,ci to spolu suviselo.pa

ahoj aj mam s tymto problem…prosim ta napis mi ten nazov homeopatik a ze ci sa dajuaj volne kupit v lekarni alebo len na predpis…dakujem …zuzka

ahoj prosim ta napis mi na mail nazov tych homeopatik a ze ci na to treba aj lekarsky predpis…dakujem…zuzka
zuzkanat@zoznam.sk

Ahoj ja idem do Ruzinovskej nemocnice sa popytat … nepojdes somnou ??? Myslim vazne :slight_smile: napis na moj mail ak sa da co najrychlejsie

Pri minimálnej fyz. zátaži sa veľmi potím.
poradte prosím.

Ahoj Dada,dočítala som sa,že ti nejaká internistka predpísala nejaký účinný prostriedok proti poteniu,mohla by som ťa poprosiť o zaslanie jeho názvu. Ďakujem a s pozdravom

Chcela by som sa viac dozvedieť o operácií ktorú si podstúpila.Mám problém s potením sa na dlaniach a chcem sa objednať na operáciu.Mám trochu obavy ako to dopadne, ale hlavne sa bojím kompenzačného potenia.Prosím ak môžeš, napíš v akom rozsahu máš ty náhradné potenie a na akých miestach. ďakujem pekne.Zdenka

ja zo zúfalstva som navštívila tieto stránky, pretože som si nevedela poradiť s nadmerným potením v podpazuší. Už 5 dní používam Driclor , vo forme guličkového deo a ono to funguje, večer aplikovať na suchú pokožku a ráno umyť. Už 5 dní žiadné mokré fľaky!!!

ahoj monika, ja mam podobny problem uz dlhe roky a tiez nosim iba cierne oblecenie, ale ide o to ze som nasla na nete kolko to stoji ak sa jedna o botox - tak ta liecba je na rok - teda predpoklada sa ze by ti to malo ucinkovat rok - a stoji na konkretne na podpazusie 16 000 sk. :frowning: je to dost