cozeee? to nemyslis vazne! ja sa potim uz …ani vlastne neviem uz aku dlhu dobu, bo to uz je straaasen dlho, ale uz vela dievcat tu pisalo o tom driclore, ja to musim teda vyskusat tiez. a mohla by si mi napisat ze ci sa to da kupit v kazdej lekarni? alebo ak nie tak kde by som to zohnala?
ahoj, prosim ta, kde si si dala robit ten zakrok a ake vysetrenia a ukoho si pred nim potrebovala?
ahoj, mohla by si napisat aj nazov toho antiperspirantu?prip. mi ho prosim posli na babulkaprva@gmail.com
ahoj, mohla by si mi napisat nazov tych homeopatik? diky
ja používam už asi 3 roky krém DEOforte. Dáva sa to večer, keď ideš spať a ráno proste umyješ a dáš si deodorant…
No proste žiadne mokré fľaky ani nič a nedráždi to pokožku
Ja použivam Driclor asi pol roka. Ale už len raz za tyzdeň. A vôbedc nič žiadne mokre flaky pod pazuchami. Ja som bola spotena furt leto, zima. asi zo stresu, lebo doma som nebola spotena. Tiež ma z toho svrbí koža, ale iba jeden den potom to prestane. Takže sa to da vydržať a stoji to za to.
A mimochodom ten Aluminiumchlorid čo to obsahuje nie je to škodlivé? Do budúcnosti?
Ahoj,kde prosim ta kupim ten Driclor?a ked si to rano umyjes,davas si aj nejaky deodorant? Ja uz som s toho potenia na nervy,tie mokre flaky ma hrozne stvu,neviem si rady…
MOZE MI NIEKTO PROSIM PORADIT? POUZIVAM DRICLOR,JE PRAVDA ZE MI POMAHA A DAVAM SI HO PODLA NAVODU! NO ALE MAM NENORMALNE SVRBENIE AZ PRIAM PALENIE! DAKUJEM KRASNE ZA ODPOVED!!! DARKA
AHOJ KDE SI KREM DEOFORTE MOZEM KUPIT? VOPRED ZA ODPOVED DAKUJEM KRASNE! DARKA
AHOJ DADA! MOHLA BY SI MI PROSIM NAPISAT NAZOV TYCH HOMEOPATIK? VOPRED TI KRASNE DAKUJEM PA DARKA
Len so zvedavosti a nevedomosti by som sa vas rad spytal jednu vec.Ked som v skole strasne sa spotim ako nie velmy ze zomna tecie ale tak velmy pachnuco.A to sa mi stava ked som v skole, s pratelmy …
Ale ked som s rodicmy niekde na vecery alebo na svadbe sa vobec nepotim.Neviem a niesom si isty ci som malo so spoluziakmy alebo to je puberta.Rad by som sa uz zdakym stiskal a bojim sa ze strasne smrdim.
Niektory niekolko dni chodia v jednych veciach a lepsie vonaju ako ja po dvoch hodinach.
Potom ma napadlo ze je to aj ztoho ze som dost roztrzity a zo strachu sa potim.
Mama mi nato povedala ze aj ona je taka do dnes ze ked je nervozna sa spoti.
Tak toby hadam bolo vsetko prosim vas napiste daco to je jedno ci aj jednou vetou ale nech aspon daco…
Dakujem
Mam 15 a dost som sam nerad chodim medzi ludi.
ahoj,kupis ho v lekarni,stoji 165.- dnes som ho kupila,tak uvidime vysledok:-)
ja mam taky nazor,ze sice moze mat drikolor perfektny ucinok,ale z lekarskeho hladiska-uspava pory a to neni dobre…
akurat dnes som si bola kupit driclor tak som zvedava aky to bude mat na mna ucinok… len to jeho pouzivanie je trochu namahave… no ale snad si zvyknem… ani som netusila ze tolko ludi ma takyto problem ako ja vyskusam aj tu salviu… diky za tipy
Nadmerne potenie sa da odstranit aplikiaciou botoxu.Ja som tento zakrok podstupila, ale je to iba docasne ale funkcne.Davam si to vzdy na leto, ked sa potim este viac.Pocula som, ze sa to da urobit aj chirurgicky, ale je to prilis nebezpecne.
Ahojte,ospravedlňujem sa,že som sa dlhšie neozvala,ale bola som hospitalizovaná v nemocnici.
Tie homeopatiká sa volajú LACHESIS MUTUS,treba sa spýtať v lekárni-homeopatickej,či to vydajú aj bez receptu,a ak je nutný recept,tak lekár,ktorý sa zaoberá aj homeopatiou,určite predpíše tento preparát.
Ja som ho užívala nasledovne:prvé balenie každý deň 5 guličiek,druhé balenie každý druhý deň 5 guličiek,tretie balenie 2krát do týždňa 5 guličiek.
Užívanie týchto homeopatík je individuálne,treba dať na radu lekára,ako doporučí ich užívanie.
Mne zatiaľ z toho všetkého,čo som vyskúšala,najviac pomohli.
Dada
Ahojte vsetci! Vsimla som si ze vela z vas tu pouziva Driclor. Ja osobne s nim nemam dobre skusenosti koli tomu ze stipe a pali. Ak mate podobne skusenosti skuste vyskusat Excipial DeoForte. Mne velmi pomohol a co je uzasne…nestipe!!! Dufam ze aj iny s nim budu mat take dobre skusenosti ako ja! Papa
Čaute,
Nadmerné potenie rúk je naozaj veľmi nepríjemná vec. Absolútne sa musím ztotožniť so všetkým čo tu ostatní písali. Tiež sa mi potia ruky. Takmer neustále ich mám vlchké. Keď si mám na stretnuťí podať ruku tak sa mi začnú potiť ešte viac zo strachu ako sa zachová druhá strana. Je to začarovaný kruh. Potia sa mi ruky a čím viac si to uvedomujem tým viac sa potia. Pretože viem že to je asi nepríjemný pocit, keď si človek so suchou a teplou rukou podá ruku s človekom, ktorý ju má vlchkú a chladnú. U mňa to bude asi kombinácia stresu a fyziologie. Čo som sa tu dočítal tak sú tu asi 3 možnosti:
Operácia na hrudníkovej chirurgii
Bedeker zdravia - časopis a portál o zdraví a prevencií - bedekerzdravia.sk
Injekcie Botulotoxínu
alebo
Driclor
DRICLOR Solution roll-on 20 ml - MojaLekáreň.sk.
Nazačiatok vyskúšam ten Driclor a uvidím čo to so mňou urobí. Dám vedieť
Ahojte! Ja mám tiež problém s nadmerným potením sa, ale zrejme už prichádzam do prechodu. Driclor som začala používať a po dvoch týždňoch som aj prestala. ja by som to chvíľkové štípanie a pálenie aj vydržala, ale po cca 10 dňoch sa mi vyhodili malé červené vyrážky, ktoré sa potom spojili do veľkého červeného fľaku - možno alergia, neviem. Tak som to prestala užívať. Teraz používam DeoCrystal. Stojí to síce 319 Sk, ale to vydrží aj rok. Ešte som nestihla spozorovať, či sa potím menej, ale hneď som si všimla, že ten pot nepáchne.
Noni
v lekarni:)