ano presne tak exzistuje viacej moznostiii ale ja ak ti mozem pporadit skusala som driclor anic mi to nepomohol,a nawyse su z toh ochorenia, ja som bola na opeacii na hrudnikovej chirirgii a mozem si to len a len pochvalit naozaj perfektnee:) , pokial by si chcvela ci uz ty alebo niekto iny est enejake info ohladom toho tak kludne sa ozvite lili1721@azet.sk
ano ale je to aj nepriijemnee ked sa niekto poti uz az nadmerne…
Ja som sa tiež roky potila v podpazuší. Vyskúšala som všetky možné guličky a spreje, nič nepomáhalo. Na jar som išla ku kozmetičke na depiláciu podpazušia - chodím každý mesiac a je po potení. Je to neuveriteľné ale je to tak. vyskúšajte.
Bedeker zdravia - časopis a portál o zdraví a prevencií - bedekerzdravia.sk …tu je tato operacia perfetkne opisanaa…yaujimavy clanok oplati sa precitat:)
Vykúšajte antiperspirant od Fa - Rice dry…fakt učinný,ráno si ho dáte,a celý deň nič necítite,žiadne potenie.
Mne taktiež nič nepomáhalo,až doteraz.Ja som s ním veľmi spokojná,ale to treba odskúšat…
ahojte, som tiez prekvapena kolko ludi je tu, kolko z vas ma taky problem ako ja…ja uz som si aj panske deodoranty davala ale nic ale zajtra bezim do lekarne a kupim si driclor a nech ma to aj stipe hlavne je to ze sa nebudem potit,tak som zvedava vam potom napisem
ahojte, som tiez prekvapena kolko ludi je tu, kolko z vas ma taky problem ako ja…ja uz som si aj panske deodoranty davala ale nic ale zajtra bezim do lekarne a kupim si driclor a nech ma to aj stipe hlavne je to ze sa nebudem potit,tak som zvedava vam potom napisem
Ahojte,
ja som tiež mal problém s potením /ruky, nohy, poodpazušie/, ale odkedy používam Driclor, tento problém sa u mňa výrazne eliminoval. Nemám z neho žiadne vedľajšie príznaky. Treba ho používať podľa návodu, ak nechcete zošalieť od štípania, čo sa mi skoro stalo:), keď som si ho prvýkrát dal hneď po sprchovaní. Treba vyčkať, najlepšie si ho dajte pred spaním, keď ste v kľude. Už ho používam možno 2 roky, najskôr som si ho do podpazušia dával aj 4 dni za sebou, no teraz stačí raz za 2-3 týždne, podľa vašej potreby. Odporúčam ale pravidelne používať antiperspirant, ja osobne mám Rexonu.
Čo sa týka rúk, tam si dávam Driclor častejšie, dám si ho 2 dni po sebe, a potom mám na pár dní od potenia pokoj.
Na nohy si ho nedávam, mne osobne zatiaľ stačia kvalitné bavlnené ponožky, v ktorých aj spávam.
Myslím, že pri používaní Dricloru sa so štípaním dlaní alebo podpazušia asi stretnete /ak je to fakt na nevydržanie, umyte si ruky a podpazušie a dajte si Driclor až na ďalší deň/, no za ten pocit suchých rúk a podpazušia to určite stojí:)! Do nového roku vám všetkým želám suché dlane, nohy, podpazušie,… :)) Tomo
ahojte ,chcela by som sa vas opytat ci to aj vase potenie dlani a noh je take velke ako to moje ,.chcela by som ist na operaciu kde to mozu zastavit tak na 2 roky ,… mohol by sa mi niekto ozvat kto je po tejto operacii alebo vie viac informacii ??? prosim je to naliehave lebo mne sa strasne potia ruky a nohy a uz toho mam plne toho zuby lebo to mam od narodenie a uz mam 16 rokov ,…
ahojte…ja sa tiez prilis potim v oblasti podpazusia…noh…a ruk…tiez som skusala driclor ale ten zaberal asi tyzden. potom znova zacalo to hrozne potenie…nemozem si nic obliect kvoli mokrym kruhom v podpazusii…bud nosim biele alebo cierne…hanbim sa nosit nieco inee… prosim nepoznate este nieco co by mohlo pomoct?
ja som mala tento problém roky,vyskušala som všetko,ale pomohol mi len Botox.Už tretí rok si ho dám pred letom pichnuť do podpazušia a mám pokoj do zimy.Trochu to bolí a stojí to veľa penazí,ale nemám ťažkosti.Operácii sa bojim,predsa len…
Prosím ta, napis nieco o tom Botoxe - ja som neskusala este nic, ale ten driclor asi nie je az taky super, a zbytone nechcem skusat vsetko co esxistuje. Potrebujem nieco, na co sa 100% spolahnem, lebo takto nemozem fungovat - flaky v podpazuzi - uz dost!!!.Nevies ake to ma vedlajsie ucinky, resp. co za tazkosti by mohli v suvislosti s touto injekciou vzniknut?? a este jedna otazka: koho mam ohladom tejto injekcie kontaktova? Obvodneho??
Prosím ta napis nieco o tej depilacii
Neziaduce učinky vraj nemá,nevýhodou je len cena injekcie a to že je asi na pol roka.Ale ten učinok sa predlzuje,ja som si ho dala už tretí raz a vlastne mám vždy pokoj na celé leto.Zvyknem ist v apríli a tento rok teraz sa začínam trochu potiť.
A aha,máš ist do estetickeho študia kde je kožný lekár.
pocujte ja sa tiez strasne potim.za skvrny na trickach sa strasne hanbima najma ked soms kamosmi alebo s priatelom.citims a neprijemne.sice pot nezapacha ale je mi to dost neprijemne .vazne ten driclor tak stipe?pouzivam iba antiperspiranty ale to samozrejem nepomaha.mam len 14 rokov a som este v puberte a viem ze ma na tom zasluhu aj vyvoja vsetko ostatnme co s a okolo puberty toci ale mohli by ste mi nieco napisat viac o tom driclore?ake je to asi velke balenie a akos a to pouziva .dakujem velmi pekne budem rada ked napisete
Ahoj, tiež som mala problémy s potením v podpazuší vyskúšala som rôzne guličky atď. ale najlepšie sa mi osvedčil Natural gel Bodyfresh z firmy JUST. Je to šalviový gél, nezanecháva žiadne fľaky a používam ho aj ja a aj moja dcéra.
ahoj prosim mohla by si mi blizsie napisat ako sa tie homeopatika pouzivaju pretoze toto vobec nepoznam.Mam 15 rokov a hrozne sa mi potia dlane prosiiiim vopret ti velmi dakujem
ahoj prosim mohla by si mi blizsie napisat o tej operacii? tak ake vysetrenia kolko si tam lezala a tak.mam15 a tiez sa mi hrozne potia ruky.budem ti za odpoved velmi vdacna (kitten196@azet.sk)
ahoj Viki mohla by si mi o tom blizsie nieco napisat velmi ta prosim mam15 a hrozne sa mi potia dlane dakujem
(kitten196@azet.sk)