ahojte,ja mam tiez problem s nadmernym potenim a som prekvapena ze tolko ludi ma tento isty problem…ja to nechapem v skole abo ked som s kamaratkami tak sa strasne potim a doma vobec:( a hambim sa to niekomu povedat…napriklad trz mame tanecnu a stale mam take spotene ruky to je take trapne… poradte mi niekto pls mam si kupit ten driclor?? fakt to funguje?? prosim vas poradte:(
ďakujem vám všetkým za rady, zajtra ráno bežím do lekárne
cauko, Driclor na ruky nezabera. Iba na podpazusie… Takze podla mna by si zbytocne vyhodila peniaze.
Osobne som vyskusala vsetky dostupne prostriedky na znizenie potenia. Zial, bez uspechov. Pred tyzdnom som nasla na jednej stranke info o novej metode. Pozri si link http://www.plasticka-chirurgia.tv/zakroky/laserove-odstranenie-potenia-smartlipo. Trochu som nieco zistovala a problem je len v tom, ze to na Slovensku nerobia. Robi sa to v Rakusku a v Cechach (Brno, Praha). Cena zakroku je cca 1000,-€. To su oficialne info, ktore som dostla od zariadenia, kde to robia.
Nie je co riesit priatelia… Rovnako som mal dlhu dobu problem s nadmernym potenim v podpazusi, hned ako som prisiel rano do prace, bol som mokry. Z tohto dovodu som sa prestaval obliekat adekvatne svojmu povolaniu (kosele som nahradil trickami a pod.). Ziadne drahe antiperspiranty nepomahali. No potom mi v lekarni poradili skvely pripravok Driclor (gulicka). Stoji cca 6 EUR. Pouzije sa len vecer, rano sa to zmyje a mozete fungovat. Mne zabral uz po prvom pouziti, co ma doslova sokovalo. Teraz som zase nad vecou, a do prace chodim s usmevom. Enjoy!
a nevies co by zabralo na ruky?
Na ruky zrejme iba dve veci. Botulotoxin, ktory ma ucinnost tak 6 mesiacov a je velmi drahy a potom operacia - ucinok asi dozivotny.
Osobne ma zaujala informacia o novej metode: laserove odstranenie potenia - smartlipo. Nic o tom neviem, ani ci to zabera, ani ci to stoji za tych 1000 Euro. Chcelo by trochu pogooglit
aj ja sa potim jak pes…
ahoj mam podobný problém,nadmerne sa potim v podpazuší a chcem sa opýtať na ten driclor,že kde ho možem dostať?v lekárni alebo je volne dostupný niekde v obchode?
ahoj mam podobný problém,nadmerne sa potim v podpazuší a chcem sa opýtať na ten driclor,že kde ho možem dostať?v lekárni alebo je volne dostupný niekde v obchode?
V zahranici sa bezne predavaju podpazusne vlozky,ktore sa nalepia do kosele, alebo pulovra a potom sa ludia nestrapnujmu mokrymi flakmi pod pazuchami. U nas vyrobcovia spia. Videla som ich akurat v nejakom zasielkovom katalogu, kde 1 kus vysiel na cca 10 Sk, co je podla man dost
Ahojte…mam taky isty problem…mam len 15rokov a som s toho zuufala:( uz mam s toho uplnee nervy! ale kupila som si ten Driclor dnes rano…a vyskusam to! Prosim drzte mi vsetci palce!! DAKUJEM!!
Ja na driclor nedam dopustit. Pouzivam ho uz nejake styri roky, strasne mi pomaha. Staci mi ho dat raz do tyzdna a mam pokoj.
Driclor dostanes v lekarni za nejakych 6 eur.
Mne to staci pouzivat tak 2 krat do tyzdna a mam pokoj, uz mesiac neviem nic o mokrych flakoch v podpazusi. Dokonca ked robim nejaky sport, spotim sa vsade inde len nie v podpazusi. Driclor sa pouziva iba vecer a je pravda ze ma to po pouziti asi 15min trochu svrbi, ale to nie je nic oproti tomu ako sa clovek strapnuje ked ma mokro pod pazuchami
Ja som sa tiez rozhodla pridat svoj prispevok.Cely zivot som roznymi pripravkami bojovala proti poteniu dlani a podpazusia, ale nic mi nepomohlo. Ani botulotoxin, za ktory som vyhodila skoro osemnast tisic. V januari som podstupila na klinike hrudnikovej chirurgie v NsP ruzinov v bratislave operaciu, ktora sa vola thorakoskopicka sympatektomia. Je to uzasny pocit mat suche a teple ruky. Bola som hlupa, ze som tento zakrok nepodstupila uz ovela skor a takto neprijemne a trapne som sa citila so spotenymi dlanami a mokrym podpazusim. Ta bolest sa da vydrzat, kazdemu s hyperhidrozou odporucam.
Ahojte…potrebovala by som poradit.mam problem s Driclorom…Sice perfektne zaberá,z tejto stranky som s nim velmi spokojna,ale strasne ma páli,ja to uz nevydrzim.Podpazusie mam cele cervene.neviem co s tym.Páli to nielen vecer,ked si ho dám ,ale aj cez den…Prosiiim,poradte…dakujem!!
Ahojte všetci,akurat predvčerom som si dala do vyhľadávača nadmerné potenie a neverila som koľko ľudí má s tým problém,neviem si s potením poradiť už od strednej,mam 26,potím sa dokonca aj doma,ale včera som si bola kúpiť Driclor,tak uvidím či zaberie.Ďakujem Vám za skvelú radu.
Ahojte! Ja som mala s potenim velke problemy v lete ani nehovorim ale tak isto aj v zime som mavala flaky take velke pomaly az po laket a bolo to pre mna velmi neprijmene potom mi spoluziacka odporucila dricolor tak ze to skusim a stal sa zazrak ale behom nejakych 2 tyzdnov som sa citila uplne sucha … ziaden fkal pod pazuchami je pravda ze mi zaberal aj na ruky ale nie tak velmi ako na podpazusi… ja to rozhodne odporucam ak ani to nezaberie tak si myslim ze je dobre podstupit tu operaciu co tu uz niekto odporucal avsak pokial na to nie su financie tak na ten dricolor sa urcite raz za cas najdu nie je taky drahy stoji okolo 200sk v prepocte 6-7eur
Pozri si moj prispevok zo 17. 2.
dobry den chcela by som sa opitat ci jestvuju nejake tabletky ktore zabranuju poteniu mam 15 rokov ale az tak velmi sa nepotim. no vadi mi to moja mama sa tiez dost poti moze to byt dedicne? a ona by tiez chcela vediet ci sa da nieco kupit v lekarni… dakujem