Nadmerné potenie - poradiť

Ahoj, aj ja som bola minuly rok v lete a je to super pocit,odporucam. vobec to nebola az taka bolest.pa

ahojte.
všetci tu píšete o potení v podpazuší a rúk, no ja asi jediná mám trápny problém - potím sa všade. ak si náhodou na pár minút preložím nohu cez nohu a mám svetlé nohavice, tak hneď je katastrofa na svete. neviete mi niekto v tomto poradiť? ďakujem, pekný deň

AHOJTE:)NEMOZE MI NIECO PROSIM VAS PORADIT?OHLADOM TOHO DRICLORU :
JE DRICLOR BEZPECNY?
(tiez ma trapi nadmerne potenie,je to na nevydrzanie)
je vsak zvlastne,ze doma sa vobec nepotim,iba v spolocnosti :slight_smile: dakujem :wink:

ahojte:)no vela priispevkov sa tyyka dricloru :slight_smile: tiez sa chcem opytat,ci je naozaj bezpecnyy ? prosiiim nech mi niekto rychlo odpiise,planujem si ist kupit :wink:
DAKUJEEEEM vopred :slight_smile:

Ano velmi vela ludi ma tento problem. U niekoho je to dedicne a u niekoho to je proste hormonalne potenie. Tak ci onak mam ten isty problem. DOma a v klude sa absolutne nepotim ale akonahle idem do spolocnosti tak sa zacnem potit. Pokial sa opijem a som bez zabran v pohode tak sa tiez nepotim. Je to velmi divne ale je to tak. Pomaha mi driclor ale nic nie je zadarmo. Driclor obsahuje latky, ktore prispievaju k zvyseniu rizika ze dostanete rakovinu prsnika myslim. Ti co sa neholia (ble) tak tym to skodi menej ;). Takisto som driklor pouzival a zo zaciatku ked to budete pouzivat vas to bude dost palit ale casom si nato telo zvykne teda aspon u mna a uz ma to nestipava vobec a dam si to tak raz za tyzden :). Osobne si myslim, ze nadmerneho potenia sa proste clovek nezbavi dostal to do vena a musi s tym zit. Priroda sa oklamat neda a ak hej nic nie je zadarmo :).

aaa prosim ta,ako dlho ti trvalo,kym ti stacilo driclor pouzivat raz za tyzden ? dneska som si ho kupila,tak som zvedava … a ano obsahuje ten aluminium chlorid,ale to obsahuje kazdy antiperspirant (rexona,nivea … )DAKUJEM vopred :slight_smile:

zaujimave je ako to dokaze vsetk ozmenit toto potenie.Ja sa tiez potim a ma to vplyv na UPLNE vsetko v mojom zivote…Je to spravodlive ? niekedy ma to potenie tak jeduje ze by som si najradsej odsekol ruky…

Ahoj Marcela, chcela by som sa spytat, ci si nespozorovala nejake vedlajsie ucinky Dricloru? Tiez som ho zacala pouzivat, je naozaj ucinny, ale velmi by ma zaujimalo ako to vlastne funguje, je to dost silna chemia. Dakujem

Sun, aj ja som to zistovala, pisala som im majl, zakrok sa robi pod lokalnou anestezou, trva cca hodinu. Ale viac mi nenapisali, hlavne ma zaujimali rizika a o tych nic nepisali a bohuzial ani nikde na nete som sa o nich nedocitala. Prebrazdila som co sa dalo, ale velmi malo informacii, vacsinou ma to odkazalo na tu jedinu stranku.

Počula som že aj aplikácia botulotoxínu sa používa na nadmerné potenie.

Prosím vás, existuje nejaký antiperspirant len na čisto prírodnej báze?

ahoj.mam taky problem ako si mala aj ty.strasne sa potim hlavne pod pazuchami.chcela by som ta poprosit ci by si mi nemohla dat niejaky kontakt na doktora ktory ta operoval.a prosim ta kolko to stoji.a pomohlo ti to.ak by si bola tak dobra a mohla by si mi poslat emailom ten kontakt na nemocnicu doktora.dakujem

Ahoj Ada.Prosim ta nemozes mi dat kontakt na tu nemocnicu a chirurga co ta operoval,lebo chcela by som sa dat tiez operovat .Strasne sa potim pod pazuchami a lezie mi to poriadne na nervy.Ti si sa potila len na dlaniach alebo aj pod pazuchami.aj si za to nieco platila alebo to vsetko hrady zdravotna poistovna.ak mozes tak mi odpis,budem cakat.dakujem

doktor lopuch je podvodnik ani ho nekontaktujte je to zbytocne!!!

Urcite DRICLOR- keby bol nebezpecny, tak ho urcite nepredavaju v lekarni. Fakt pomoze okamzite. Mne osobne po prvom pouziti. Pouzivam ho nejake dva roky, s tym ze si ho dam raz za 2-3 tyzdne. A som v suchu:-)A lutujem, ze som tento vyrobok nespolznala skor!

Ahojte Lenka a Korina
Staci ist s odporucanim od obvodneho lekara na kliniku hrudnikovej chirurgie - na ambulanciu, v NsP Ruzinov v Bratislave, myslim ze je to na druhom poschodi. Mna operoval primar este s nejakym mladym lekarom, meno si uz nepamatam. Som s tym zakrokom maximalne spokojna, nijake vedlajsie ucinky som nespozorovala. Ja som sa hrozne potila na dlaniach aj pod pazuchami. Za operaciu sa nic neplati, vsetko hradi zdravotna poistovna.Taky pocit ako mam teraz, suche a teple dlane a aj suche podpazusie som nikdy nepoznala a teraz je to nieco normalne. Naozaj odporucam!!!

Ahoj Ada.Diki za odpoved.este by som sa ta chcela spytat ci si sa nemusela vopred objednat.staci mi len odporucenie od svojej obvodnej doktorky?alebo musim zavolat do nemocnici a objednat sa.uz sa vobec nepotis?ja to tiez teda vyskusam,lebo uz sa na to jedujem cim viac a viac,lepsie povedane lezie mi to poriadne na nervy.dlho trva pokial ma objednaju na operaciu.baby ak mate odvahu tak podte na to somnou.na buduci tyzden by som chcela zajst na tu kliniku.ak by mal niekto zaujem tak mi napiste.pojdeme spolu.ja som so SEREDE.MOJ EMAIL:korynap@gmail.com

Ahoj,chcem sa opýtať či po Driclore používaš hneď na druhý deň antiperspirant,alebo až neskór.ˇPodľa čoho si “ordinuješ” ako často si Driclor dávaš,začneš sa opäť potiť,alebo …Kúpila som si ho včera a tak ešte nemám žiadnu skúsanosť.Čau.

ahoj mirka,aj ja pouzivam driclor a chcem sa ta opytat ze kedy ho pouzivas? ja som ho zo zaciatku pouzivala vecer podla navodu ale po nejakom 3pouziti ma to zacalo velmi stipat tak som musela dat pauzu,tam pisu ze by si to mala aspon 10dni ale nevydrzim to…pomaha ale musim dost casto opakovat kedze ma zacne stipat,skusila som ho pouzit cez den tak niekedy je to dobre ale aj tak ma po 3pouziti stipe.
dakujem

MAm strasny problem s potenim…mam 15 rokov a uz asi od 12 sa nadmerne potim.Je to velmi neprijemne a najma ked idem niekam von v lete s kamosmi a musim si vzdy davat pozor aby nebolo vidno flaky na tricku.Chcem sa toho zbavit.Ale to nieje jediny problem z potenim.Potia sa mi aj ruky a aj nohy…moze to byt sposobene aj cinskou obuvou?a su niejake masticky aj na tie ruky?a stava sa mi dost casto ze doma je to uplne v suchu,…ako nahle som niekde vonku v spolocnosti tak uz sa to zacina.A vzdy na to myslim…je to velmi neprijemne a hnusne…moze mi niekto poradit?moj e-mail je didi-qa@azet.sk . DAKUJEM :slight_smile: