Nadmerné potenie - poradiť

čauky tiez mam tento problem…:frowning:
pokusala som sa proti tomu bojovat s diclorom no neviem vydrzat to stipanie…
je jedno ci si ho dam pol hodinu alebo hodinu a pol po spreche.
citam tu o nejakom Natural gel Bodyfresh neviete o nom niekto niečo viac??? kde? ako? kedy? odkial?
Diky…:slight_smile:

S odporucenim od obvodnej lekarky som isla na ambulanciu kliniky hrudnikovej chirurgie v Ba Ruzinov v ordinacnych hodinach. Bola som tam koncom novembra a zakrok som chcela stihnut do Vianoc. Ale bolo vela pacientov, tak som si to vytelefonovala az v januari. Oni neobjednavaju na nejaky datum, ale ked sa uvolni miesto, zavolaju ti. Mozno, keby som netelefonovala a nesurila to, zavolali by mi ovela neskor.Nepotim sa teraz uz vobec. Keby som sa mala rozhodnut este raz, urcite by som to podstupila. Naozaj to stoji za to.Drzim palce. Telef. cislo na ambulanciu najdes aj na internete na stranke FNsP Ruzinov. A ozvi sa ked budes mat po tom ako si spokojna.

chcela by som sa opýtať či niekto nepozná ten prípravok od vichi,je to nejaká 7 dňová kúra proti poteniu.pa

pouzivala som driclor… sem tam ho este aj pouzivam ale nepomaha mi… no aspon som sa uspesne zbavila nechceneho pachu… aspon jedno pozitivum… no snazim sa najst co najvhodnejsi pripravok pre mna amoje telo… rozmyslam ze vyskusam to deoforte… tak drzte mi palce :slight_smile:

ahojte aj ja som velmi prekvapena kolko ludi ma taky problem. Mam 15 rokov a hrozne sa mi potia dlane mohol by mi niekto prosim velmi prosim napisat o tej hrudnikovej operacii kolko tam napr. lezal po zakroku a celkovy priebeh. velmi pekne dakujem

Driclor je jedine co mi pomohlo…ale nesmies si ho dat ked si oholena lebo to stipe…s tym pouzivanim opatrne,ked zacne svrbiet a stipat tak si daj pauzu par dni.

Ahojte baby, ja mam tiež problém s nadmerným potením. Síce nezapácham , pach je v pohode, ale strašne sa potím. Aj keď je zima, prídem do školy spotená. Nie som ani nejak extra tlstá, žeby bol to dôvod, ja neviem sú na to nejaké lieky alebo niečo ? ďakujem

Awojky :slight_smile: ja by som sa chcela spytat ci ten driclor je fakt super, lebo aj uz nemozem s toho ako sa potiim aj v zime,v lete no z nicoho nic len kazdy den kruhy je to uz hrozne, nemozem ani fareben veci nosit len cierne,biele v com mi kruhy nevidno alebo mikiny aj ked mi je teplo ale hanbbim sa dat dole mikinu a tam su tie sprosste mokre flaky ani to nepachne ale vadi mi to bola by som uz rada keby som nosila uz pekne farebne tricky wow to by bolo premna uplne ze super tak prossim vas je ten driclor super?? papa daakujem ste zlaty :slight_smile:

Ahoj Adi, tak keď som si prečítala tvoj príspevok, dala si mi takú šancu na zbavenie sa potenie, že teraz na to myslím každý deň:)
ja som si už dvakrát dala napichať botulotoxín do podpazušia a zakaždým to fungovalo fajn, len škoda, že len nejakých 10 mesiacov a po každé som za to dala 17-tisíc. Teraz som opäť chcela ísť, ale to nie je riešenie, veď to aby som si každý rok extra šetrila aspoň 15 tisic na podpazusie. To sa proste nedá. Tak čoskoro sa dám u obvodnej predpísať na tu kliniku hrudnikovej chirurgie. Ja som o tomto zákroku počula a zvažovala ho už pred vyše dvoma rokmi, vtedy som si to chcela nechat robit v Berlíne, ale stálo by ma to 60 tisíc, preto vtedy bol botulotox priatelnejsi. Ale na toto sa iste dám. Je nejaká možnosť, ze by ma doktor odmietol operovať? Ja sa potím aj v zime, trasiem sa na ulici a rolák mám totálne mokrý. Niekedy mám strach ze mi to prejde az na mikinu. Aj s nohami mám problém, chodidlá mám večne studené ako žaba, naobliekaná som jak cibula a mokré až fľaky mám na ponožkách. Teraz používam sprej Sholl na nohy, ten aspon zabrani pachu, ale potit sa potia stale. Napis mi prosim ta, aky bol u teba postup, ked si prisla na tu kliniku. Ako ta riesil doktor a pod. Mozes aj na moj mail: gabinka43@gmail.com, veľmi pekne ti dakujem za tvoj cas…

ja mam ten isty problem potenie ruk a to najhorsie je ze mam pracu kde musim mat suche ruky robim vo viedni a kontrolujem struny.a strasne sa mi potia ruky ale chodila som po doktoroch ty mi chceli pichnut injekcie dp ruk ktore stoja 800eur alebo tu hrudnikovu operaciu.ale nasla som tu v rakusku tabletky proti poteniu a su super ked ich pravidelne uzivas a este taky gel ten tiez vysusuje dobre ruky.fakt mi to pomohlo.

…ahoj,volam sa Jana a s tymto problemom co mas ty, uz trpim niekolko rokou.Vyskusala som neskutocne mnozstvo kremou, chodila som na vsetky mozne odbery, kozne, plucne, zo srdcom proste vsetko,samozrejme ze mi nic nepomahalo.Nikto mi nevedel poriadne poradit a povedat co s tym.Nakoniec som zistila kontakt na jednu pani v Dermapointe, je to zameranie na kozne choroby a pod…Ak ti mozem poradit, tak urcite chod na nejaku sukromnu kliniku, ktoru mas niekde vo svojom okoli.Vlastne je to o tom, ze ti napichaju injekcie, ja som bola s podpazusim,tak priamo tam.Vyslo ma to asi 36 vpichou do obidvoch.Je to bezbolestne,to fakt skoro nic necitit.A co sa tyka po financnej stranke, pohybuje sa to od 500 EUR.To nad tym ani nepremyslaj, ci tam ist alebo nie.Ja som bola minule leto a som sa tak fantasticky asi este necitila, nemusis si davat pozor ci nemas nejake flaky z potu niekde,mozes si obliect co len chces,svetle veci…Viem ta pochopit ako sa citis, ja som si svoje uz preplakala, nedokazala som sa sustredit na nic ine, venovala som len tomu pozornost.Lenze ty tym, ze nato myslis to este viacej vyvolavas ten pot.Je to vlastne prenikanie vzruchou do žliaz a to je to co vytvara ten pot.Ak mas nejake otazky, tak v pohode sa pytaj.Ja ti poradim, mnbe vtedy nemal kto.Teraz 29-teho tam idem zase, uz sa nemozem dockat.Fakt chod kremy, deodoranty, nato zabudni.Jana

ahoj monika.prosim ta mohla by si mi napisat nazov tych tabletiek a gelu? mne sa tiez strasne potia ruky a mam maleho synceka a je mi strasne neprijemne ked ho chytam s “mokrými” rukami.dakujem Barbora

ahojte ten driclor sa da v phoode kupit v lekarni bez niakeho predpisu???..prosim poradte

ahoj, chcela by som ta velmi pekne poprosit, aby si mi poslala nazov tach liekov, aj gelu a cenovu relaciu v akej sa asi pohybuju. Ja som uz vyskusala vselico. Botuloxin sa mi zda drahy na to, ze ma pomerne kratky ucinok,operacie sa obavam, ale stale viac a viac nad nou uvazujem. Mam 28 rokov, problem ma trapi od puberty a neskutocne mi komplikuje zivot, nakolko v mojom zamestnani sa denno.denne stretavam s ludmi a podanie ruky je nevyhnutne. Nemusim Ti asi hovorit, akosa citim, ked idem niekomu podavat ruku a este k tomu mam mokry flak pod pazuchou a z toho vsetkeho sa mi hned spotia aj nohy!Hroza!Dakujem!!!

Ahoj, chcem sa spytat, ci po operacii nenastala kompenzacia potenia v inych oblastiach…ja mam obrovsky problem s potenim na dlaniach, v podpazusi, aj na nohach. Naozaj som bezradna a jedinu sancu vidim v operacii, ale mam strach!Mozes mi tu operaciu naozaj odporucit?Dakujem

mam ten isty problem ako vy no myslim si a teraz po precitani vasich prispevkov sa mi to len potvrdilo ze toto nase nadmerne potenie je zvacsej miery ovplyvnovane psychickou pohodou ci skor nepohodou takze si myslim ze take sedenie u psychosa by podla mna tiez nebolo naskodu ja sa tam uz dost dlhu dobu chystam tak potom dam vediet ako to dopadlo…

ja som rozmyslala nad odstranenim zliaz ale ked tak nad tym rozmyslam dat z tela nieco co tam narastlo nasilu prec… a to nieco nam teraz tie latky ten pot odvadza z tela prec co potom ked sa to odstrani a tie latky nam ostanu v tele… nebude to mat nejake dalsie nasledky ked aj nie hned ale napr. o 10 rokov… ja uz neviem co mam robit

tiez som vyskusal BOTULOTOXIN,a vobec mi to nepomphlo,dal som za to 10000.-a nic,a este k tomu to bol velmi neprijemny a bolestivy zakrok

a kde si bol na ten botulotoxín, ved ja hned po 2-3 dnoch som bola v pohode.Este k tomu som tam bola cez leto, uplne horucavy, ziadne potenie a bolest z injekcii ziadna.Odporucam Dermapoint v Zíline 0905 396 068, hlavne su tam ochotny a nejde im len o vynos

awoj adi, nemohla by si mi dat na seba nejaky kontakt a nemohl by si mipowedat co wsetko treba na to, aby som sa k tej operaacii vobec dostala??? welmi by si mi pomohla, dakujem:)