Nadmerné potenie - poradiť

ahoj Janka…noo v lekarni mi dali taky akoby krem alebo nieco take…vola sa to “excipial deo forte”…ma sa to pouzivat 1 krat denne po dobu 7 dni…a potom po tyzdni staci uz len 2-3krat do tyzdna…zatial som to pouzila 3krat a neviem co je to nahoda alebo to naozaj pomaha…nie je to este super dokonale zatial…ale ako by sa to zlepsovalo…teda ze sa menej potim…(ale moze to byt aj tym ze nie je uz tak teplo)…
a inak stoji to okolo 200sk

ja som kupil driclor vcera a dnes uz ziadne potenie…uplne super:)…a ani welmi nestipalo…naozaj to pomohlo…co som ani necakal:)odporucam

ahoj Ada, môžem sa ťa spýtať či si po operácii nemala po tele také mierne mravčenie? ja som krátko po operácii a pozorujem to na rukách a na hlave
Ďakujem za odpoveď

ahojte…vsimam ze nie som jedina co ma problemy s potenim…mne sa uz od zakladnej skoly strasne potia ruky…a zaroven aj nohy…strasne ma to trapi pretoze proti tomu newem bojovat…myslim ze je to skor psychicky problem ale aj tak…mozte mi poradit co by som mala robit? vdaka

nechcela som tomu verit, ale Driclor je naozaj zazrak!!! ale jedno odporucanie… pise sa ze aplikovat po 24 hod. od holenia… ale na zaklade kamoskinej rady som to aplikovala az po 3 dnoch… a ziadne stipanie, ani ina reakcia… a na druhy den ZIADNE potenie… neuveritelneeeee… :slight_smile:

Ja som si tiež včera kúpila Driclor. Večer som si ho naniesla a dnes ani kvapka potu. Je to fakt neuveriteľné. Večer ma síce svrbelo v podpazuší, ale dnes je to už v pohode. Nemám to ani červené, takže dúfam, že nebudem mať žiadne vedľajšie účinky. Odporúčam!!!

ahojte…maam 15 rokov a dost sa potim v podpazusi chcela by som si kupit ten driclor ale bojim sa davat si to lebo mam aj tvrdsie chlpky a po depilacii my obcas zostanu rany…neviete co sa moze stat kebzye si ten pripravok dam den po depilacii??..a prosim vas ten Excipial DeoForte to je co? neviete de to zozeniem a kolko to asi stoji??dakujeeem:)

Ahoj,vidim ze nas je vazne vela…a to som si myslela ze je minimum ludi trpiacim tym co ja…mam totiz len 15…:smiley: Strasne sa potim v podpazuši. Dlane sa mi potili vzdy, ale to ma nejak moc netrapilo, ale tje mokre flaky su fakt strasne a hlavne v skole, a ked si predstavim ze mam ist na strednu, a stale si davat pozor ( aj ked to asi nejde…je to proste nekontrolovatelne) , je to na nevydrzanie , nemozem si skoro nic obliect na vsetkom to je vidiet…a stale mat ruky pri sebe aby nebolo nic vidiet je vazne blbe. A vobec neviem s coho to je, teda ziadne stresove situacie nic. Proste sa spotim a nic s tym nemozem urobit a zacala som sa potit az teraz.Trva to asi 2 mesiace.Vidim ze niekdo tu opisuje cele roky, a ja si to proste nedokazem predstavit. Teraz ma to strasne trapi. Hlavne v skole. V spolocnosti. Ale teraz aj doma, sedim pri pocitaci a spotim sa a sama neviem preco, s coho…som uplne zufala!! Ked vidim baby v mojom veku ako mozu zdvihnut ruky napriklad a nic, a vidim ze ich nic take netrapi , citim sa strasne.Zajtra si idem kupit ten Driclor…strasne dufam ze to pomoze. Lebo ak nie tak neviem co budem robit. Plač nepomaha.:frowning: A ak nepomoze Driclor…tak ta operacia sa moze robit v akomkolvek veku?? lebo niektore operacie su od urciteho veku. A ja uz proste neviem co mam robit. Antiperspiranty a Deodoranty su blbost. Nic nepomaha! Dufam ze Driclor pomoze…ked vidim ze vela ludom to pomohlo tak mam nejaku nadej…ale niektory pisu ze vobec nepomohol, a ja sa bojim ze ja budem dalsia z tych ktorym nic nepomoze:( ak mozete niekdo poradte.Vazne uz som na tom psychycky zle:( Dakujem :slight_smile:

Tak to sme dve…a myslim ze aj viac nas bude. kdo nema rad farebne veci,ze?:smiley: este pred 2 mesiacmi som si kupila perfektne veci…farebne samozrejme:D vtedy mi nic nebolo…a zacala som sa potit. zrazu. cize som mohla vsetko farebne vyradit…:frowning: a s tym sportom to iste. Viac sa potim ked sedim v skole…nez ked napriklad beham 1500 :smiley: Je to proste strasne.:frowning:

ahoj Adi, diky moc za pomoc a rady,a tak isto za ostatne informacie, ktore si tu dala pre inych. Ja mam uz datum zakroku. 7.maja ma budu operovat, tak sa aj tesim, aj mi to je jedno akosi, ale to asi uz len preto, lebo to mam iste:) Bude mi to robit doktor Krajč a vyzera byt v pohode, co som si s nim zatial 2krat volala a pisala e-maily. Tak potom uvidim ako budem schopna a fit a hned napisem, ze ake som mala pocity po OP. Dufam, ze to nebude nic hrozne, nakolko ja operacia zvladam velmi zle :)) odvahy mam az az, ale prah bolesti…uuuufffff :slight_smile:

Fakt, :slight_smile: kks mne normalne driclor pomaha uz sa nepotoim thak vela ako vzdy, potila som sa 3roky aj pol ,co je pre mna fakt zle ale som fakt stasne rada ze my driclor pomaha dakujem že ste mi pomohli, ste zlaty , konecne budem moct nosit farebne lentilkove veci,budem moct davat hore ruky nebudem sa u konecne hanbit za flaky lebo nebude tam nic ,som stasna ze to pomaha oplati sa vam to kupit fakt driclor je zazrak, :slight_smile: drzim palceky thym ktory sa chcu potenia zbavit, :smiley: dakujem vam mocky paapa , :slight_smile:

Ahojte, mohla by som aj ja poprosit nazov tych tabletiek a gelu?dakujem velmi pekne!

Ahoj, skusala si ist aj k endokrinologicke? Ja to mam aj zo stitnej zlazy /porucha/ a idem si dnes kupit ten zazrak :slight_smile:

ahoj Romanka, chcela by so m sa ta spytat ci si mala zakrok na niektorej z hrudnych chirurgii dakujem za odpoved

Ahoj ada akože neplatíš nič? to nechápem… ono je to povinnosť zaplatiť poistovna?

AHOJTE. NADMERNE POTENIE JE ZALEZITOST VNUTORNA. NIEKDE JE PROBLEM VO VNUTRI. ZIADNE PRIPRAVKY POSOBIACE Z VONKU TOMU NEPOMOZU. POTLACIA LEN SYMPTOM ALARM ORGANIZMU KTORY JE KOLI NEJAKEJ PORUCHE A ESTE VIAC SA PREHLBI PATOLOGIA ORGANIZMU. TREBA RIESIT PROBLEM Z VNUTRA. ODPORUCAM eee.homeopat.sk ONI RIESIA NADMERNE POTENIE VELMI DOBRE. MNE POMOHLI

Ano robili mi testy. Este asi pred pol rokom doktorke sa zdalo ze mam nieco zo stitnou zlazou koli inym priznakom. Bola som na tych vysetreniach 2 krat a nic my nenasli. Ale kupila som si DriClor:) a zatial to je nieco porfektne. Bala som sa trochu ze mi to nezabere, ale momentalne sa nepotim vobec. Pouzivam ho zatial len 4 dni takze neviem ako to bude pokracovat. Mohlo by to vydrzat a ak to prestane fungovat pojdem na tu operaciu asi.:frowning: Racej by som nesla. Ale vobec to tak nesvrbi ked si to das. Mozno to trochu picha, ale to sa da v pohode vydrzat:D teda neviem:D asi som zvyknuta viac na bolest lamania ruk takze toto pre mna nebolo moc bolestive:D Odporucam teda velmi velmi kup si ho…:slight_smile: mne zatial pomohol…drzim palceky.:slight_smile:

Ahoj, prečítala som si Tvoj príspevok a chcela by som sa Ťa opýtať, nakoľko nastupujem na kliniku 4. mája, či si tie dreny mala v podpazuší dlho a či to bolo veľmi bolestivé, keď Ti ich vyberali. Ja sa teším, že sa zbavím svojho problému, ale zároveň mám trošku strach z pooperačných bolestí. Ešte by som sa Ťa chcela opýtať, ako dlho si bola hospitalizovaná a ako dlho si bola po zákroku na PN. Mala si dlho po operácii bolesti? Za odpoveď Ti ďakujem. Beáta

Ahoj Beata
V nemocnici treba byt celkom 48 hodin t. j. tri dni - prvý den nastupu, druhy den operacia a na treti ta pustia, ak bude v poriadku RTG snímok pluc, ja som išla domov až na štvrtý deň, lebo som podľa snímku ešte nemala úplne rozvinuté pľúca. Drén som mala zavedený iba jeden a to od operácie až do dňa odchodu.O týždeň som prišla na ambulanciu, kde mi vybrali štichy. PN som bola týždeň plus štyri dni čo som strávila v nemocnici. Tá bolesť sa dá vydržať a uvidíš, že to stojí za to.
Držím palce

potím sa už asi 10 rokov. Vyskušala som Excipial Deo Forte - tak ten mi vôbec nepomohol. Antiperspirant od Vichy (7 denný)-mierne pomohol, ale po dlhšom použivaní akosi prestal účinkovať.
A Driclor? Používala som ho pred pár rokmi a mala som po ňom podráždenú pokožku. Je dobrý, ale nie 100%. Poznáte ešte niečo iné okrem operácie.