Anastazia, poistovna tento vykon preplaca, lebo to nie je kozmeticka operacia, ale hyperhidroza je lekarska diagnoza. Zdravim
Ahojte…:)prosim Vas, nevie mi niekto poradit ci ten driclor bude zaberat aj ked trpim poruchou stitnej zlazy?najradsej by som sa to opytala mojej doktorky, ale prave v tejto chvili to nie je mozne…za kazdu odpoved krasne dakujem…
ahojte všetci, tiež mám problém z nadmerným potením už dobrých pár rokov, vyskúšala som už kadečo a nič nepomáhalo. Pred pár mesiacmi som sa z tejto stránky dozvedela o Driclore. Je to fakt úžastné, úplne mi zmenil život, každému môžem len odporúčať. Zo začiatku to naozaj dosť svrbí a páli ale potom si naň pokožka zvykne a už je to v pohode. Stane sa mi, že ho zabudnem použiť aj 2 týždne a i napriek tomu sa už nepotím. Dúfam,že pomôže každému tak ako mne. Držím palce!!!
ahojky.ja som tiez mala problem s potenim zopar rokov…hambila som sa, nemohla som si nic obliect.najhorsie to bolo v lete.vsetci ste pisali o driclore, tak som sa rozhodla, ze to skusim aj ja.a naozaj mi to pomohlo.uz po prvom pouziti.ale vobec ma nic nesvrbelo.mam trosku podrazdenu pokozku, ale to prejde.som strasne rada a velmi pekne dakujem ze radu.
Ahojte:D zacala som pouzivat Driclor a zabera ak ho pozuijem kazdy vecer…ale ak vynecham jeden vecer…na druhy den sa potim:( niektory pisete ze staci raz si ho dat…a potom aj tri tyzdne sa nepotite. ze zo zaciatku to treba kazdy den, a postupom casu sa moze zacat vynechavat. Kolko je to “postupom casu” ? teda ako dlho by som ho mala pouzivat kazdy den, aby som to potom mohla obmedzit? Prosim odpiste mi niekdo:D dakujeem…
no ja si chcem kúpiť ten driclor … len viem čo a ako ? či to ma nejake klady a zapori … môže mi niekto poradiť ? pls kontaktujte ma na e-mailovej adrese bafino@azet.sk
za pochopenie dakujem … sevas
tak chcem si zakupiť driclor … a chcel by som byť o ňom dostatočne informovaný … ake ma klady a zapori … ppls moho by mi dakto povedať blišie o nom … budem vam vdačný… kontaktujte ma na e-maile bafino@azet.sk
Driclor existuje aj v podobe tabletiek?
ahoj. aký je ten prípravok?
Monča tu písala, že v Rakúsku existujú nejaké tablety na potenie. Aký je ich názov? Dajú sa kúpiť aj u nás?
Ahoj Monci,toto je odkaz pre Teba.prosim Ta ak mozes,napis mi nazov tych liekov a gelu,co
si zohnala v Rakusku.Dakujem za vsetkych,co o to maju zaujem.
Monci nenapiše
ahoj nina chcela by som sa ta opytat ci uz vies ten nazov lieku z toho Ruska na to potenie ak ano prosim ta posli mi jeho nazov na mail. dakujem maria
Aj ja mam obrovsky problem s potenim! Tak podobne som skúšala takmer všetko!Najprv klasické antiperspiranty, rôznych druhov. Tabletky magne B6 možno Vám to niečo hovorí ale nezabrali…potom bylinkové čajíčky…alee to bolo tiež slabé.Aj ja uvažujem o operácií.Ale nie som si istá, či je to správna voľba…Predsa sú tam isté riziká…A máme tam predsalymfatické uzliny. Tak načo riskovať.Ale existuje krém, ktorý mi odporučila rodina.Dá sa bežne kúpiť v lekárni… Je vhodný na podpazušie, ruky, dokonca aj nohy Chystám sa ho vyskúšať. Ale pozor na rôzne repliky…Už aj tento krém,ako aj bežné antiperspiranty obsahuje ALUMINIUM-hliník! Tak sa o jeho používaní poraďte s lekárom
KUPTE SI DRICLOR A MATE PO PROBLEME!!!
Dobry… Vsetci tu pisete o nejakom driptore ci co… Co to je?? Su to nejake lieky??? A daju sa normal kupit niekde? Kolko to stoji? A mozem to pouzivat ak mam len13 rokov???
zatiaľ neviem nič. akurát som si prečítala, že monči už nenapíše. neviem, či to písala ona alebo si niekto robí srandu
ahojte baby, tak ja som dnes prisla domov z nemocnice po operacii. v stredu som nastupila rano, oddychovala som tam cely den a na druhy den ma okolo pol 11 brali na salu. sestricky su tam velmi prijmne, zatial som sa s takymi milymi este nestretla, velmi ochotne, aj oddelenie je utulne. po operacii som mala bolesti hlavne medzi lopatkami, je to asi taka bolest ako keby sa vam zasekol nejaky nerv pod lopatkou, ale hned po odstraneni drenov sa mi totalne ulavilo. tie mi vybrali vecer v den operacie o siedmej. potom som uz aj normalne sla pozerat telku na chodbu a prechadzala sa po chodbe. na druhy den rano, teda dnes mi uz bolo trosku horsie, ale dala som si tabletku od bolesti a zvladam to v pohode. myslim si, ze to stoji iste za to. nemusite sa vobec bat, je to skutocne len par hodin bolesti, ta ale stale ustupuje.
drzim vsetkym palce.
ahojte kde kupim ten Driclor?
Excipial DeoForte alebo Driclor ? ktore je viac ucinne ktore odporucujete viac?