Ahoj Ada, chcela by som Ti opísať moje pocity 5 dní po operácii. Ruky sa mi naozaj nepotia, ale môj hlavný problém a to podpazušie, mám stále vlhké. Je síce pravda, že ešte mám na ranách v podpazuší náplaste, ale v miestach kde nie sú mám vlhkú pokožku a keď si na to miesto priložím papierovú vreckovku, tak je mokrá. Som z toho zúfalá a nechápem ako je možné, že všetci, čo ste už zákrok podstúpili píšete, aké máte suché podpazušie a ja nie. Môžeš mi odpovedať, či aj Ty si zo začiatku mala takéto stavy? Ďakujem - Beáta
este otazka ked som sa oholila dnes-nedela a chcem to pouzit pondelok večer ten Driclor:)mozem?
Mozes…podla mna hej…ja sa oholim rano…a vecer v ten isty den ho pouzijem. a nic:D samozrejme picha to a svrbi strasne…ale da sa zaspat aj vsetko. Aj ked rano to este trochu svrbi.Ale ja by som to nevydrzala den sa neholit:D cize ak ti nevadi trochu bolesti…v pohode pouzivaj. A ak mozem mat nejake nasledky od toho ze to tak pouzivam:D ak je tu niekdo kdo o niecom takom vie:D nech mi napise:) dakujeem:D
Kuujeeeeeeeem no ak mi ten Driclor zaberie nevadi mi ani bolest
ahoj,no ja som vyskusala Driclor, ale absolutne nefungoval, akurat sa mi z neho na dlaniach spravili take supinky…ale potil som sa dalej…
prosim vas poradte ci sa moze pri pouzivani Dricoloru pouzivat aj bezne cez den antiperspirant alebo deodorant? dakujem
Ahoj Beáta
To je naozaj aj mne velmi divne, ze mas vlhke podpazusie, lebo ja som takyto stav nemala. Hned po operacii a aj do teraz som mala a mam suche a teple dlane a a j podpazusie. Konzultuj tento stav s lekarom ak pojdes na kontrolu a ked to navymizne. Drzim este raz palce.
mohli by ste mi napisat na email tí co ste uz boli operovaní na hyperhydrozu ? ja som bola tiez a chcem sa opytat ake to bolo hned po tyzdni? Ale odpoviem aj na otazky iních
Mozes:D samozrejme ze mozes…ale ani nemusis…
Ja osobne ti to neradim…nemam problem s driclorom nejak ma to nepicha nesvrbi ale po oholeni mas otvorene ranky na kozi a ked si to das tak vitaj v pekle strasne cosi…Pre mna osobne su to muky a na samotnom driclore mas predsa napisane ze minimalne den pred a po holeni nepouzivat…
Hmm Driclor uz pouzivam nejaku dobu a uprimne v tom nevidim riesenie do buducnosti…sice to pomoze ale neverim ze je to zdrave a je to neprijemne…Jedine mozne a spolahlive riesenie zatial je operacia podla mojho nazoru…
skoro kazdej lekarni
ahoj flaky zmiznu ak ho nebudeš používať su možné aj opuchy podpazušia a neskutočné štípanie a pálenie až spálenie pokožky prosto v dirclore je velké množstvoj chemikálii.
tak driclor by som ja osobne vylucula.je to xemia ako svina…to radsej chod so spotenymi pazami a rukami po svete.lebo ked si das toho viac tak este aj odpadnes.ako ja skoro…
nemám tento problém, ale v mojom okolí som zaregistrovala veľké úspechy so šalvijovým extraktom/FLORSAMYN/, stojí pár korún a baby boli doslovne šokované. Pije sa to. Je to účinnné aj proti nočnému poteniu a obezite
cita tuto spravu niekto kto bol uz operovany?Ak ano napiste mi na e mail … A ak ste niekto citali ze je to zle , tak napiste tiez, vdaka.
ahoj no ja mám Excipial DeoForte a neviem akosi mi to nepomáha, ale tak používam to zatial len 3 dni a má sa to vkuse 7 dni, ale nejak tomu neverím či mi to pomôže. Stojí okolo 5,60 eur. Ale ako tu čítam príspevky, tak možno bude lepší ten Driclor.
Presne to isté zažívam ako vy ostatní, itež si musím dávať pozor, aby som nezabudla a nezdvihla ruky. Je to hrozné
Prečítaj si moje reakcie z februára.
Ahojte ja mam tiez problem s nadmernym potenim a to uz dost dlho…potia sa mi najviac dlane a podpazusie…Rozhodol som sa podstupit zakrok vo Vysnych Hagoch. Chcel som sa len opytat ci ma nikekto s touto operaciou (sympatektomia) nejake skusenosti alebo niketo sa tam chysta v najblizssom obdobi…ak ako napiste mi na email a mozeme o tom pokecat…
No sice ma potesilo, ze niesom sama, ktoru trapi tento problem, ale bohuzial stale nevidim riesenie… Mam necelych 16 a potim sa uz asi 2 roky. Spociatku to nebolo take zle, ale je to horsie a horsie a mna uz veru tiez nebavi stale skryvat mokre flaky… Antiperspiranty nepomahaju a ten Driclor musi byt vazne nieco hnusne a podla mna nic dobre pre organizmus, aj ked pomaha
Vie mi niekto poradit, ak je moj problem nadmerneho potenia psychickeho povodu? Ono je to totiz tak, ze rano odchadzam z domu, nepotim sa, cestou do skoly sa zacnem, v skole je to horsie a horsie a ked pridem domov, prestane to. Niekedy sa spotim aj doma, ale vacsinou iba pri “emocionalnych vykyvoch” a pri stretnuti s niekym cudzim, ked som nervozna a pod. Prosim, pomozte mi niekto… Ja si myslim, ze to moje potenie sa da vyriesit aj bez masticiek, len neviem ako…
Velka vdaka kazdemu kto sa pokusi pomoct mi