ja som si do teraz uz asi pol roka kupovala driclor…je to uzasna vecicka.vobec som sa nepotila…ale dnes som si ho sla kupit…ako kazde dva mesiace(tolko mi zvycajne vydrzi)a v lekárni mi povedali,ze ho uz asi mesiac a pol nemozu zohnat…tak som sla do inej lekarne a tam to iste…ja sa normálne bojím,lebo bez dricloru uz neviem zit…
Kto vie,ze ci ho este vyrabaju?alebo kto si ho v poslednej dobe(posledne dva tyzdne)lupoval?prosím odpíste
driclor je fakt super…vyskusaj!!!
Na operaciu pozor.
Kym operuju len ruky a podpazusie tvrdia ze riziko zvysenia potenia na inych miestach je male. Ked odstavia aj tvar je riziko o dost vacsie a mozte sa zacat potit aj tam kde ste sa dovtedy vobec nepotili. Zadok, lytka a pod.
Operacia len ako posledna moznost ked je to fakt obmedzujuce a su vylucene priciny ktore sa daju konvnecne riesit.
Pri operacii vam odstavuju nervove drahy a to si kazdy musi rozmysliet ci mu to zato stoji.
Ad driclor. Na male potenie asi pomoze ale ja som mal pocti ze nerobi nic ine len upcha pory. Je tma vyssia koncentracia oxidu kliniteho (to iste co v antiperspirantoch len viac) a zvykne byt dost agresivny. Mna stipal a nepomahal lebo pri vyraznom poteni to udrzal chvilu a potom ho uz nebolo.
a ty si podstupil tuto spominanu operaciu? tiez trpis nadmernym poteniM?
Ja ano ak chces napis
nevedeli by ste my povedat kolko asi ten “Driclor” stoji? … ja pouzivam krem, ktory mam od koznej ale velmi mi nepomaha… ked si ho dam tak mi vysusi ruky, je to dobre ale o par minut ich mam znova mokre
aoj… no mne ten Excipial Deo Forte voobec nepomohol… ked som si ho dala o 10 minut som mala mokre ruky … nepomohol
a aky krem ti odporucili?? plls
ten Excipial DeoForte sa ti asi neoplati kupovat lebo to nepomaha… sice nestoji to vela takze aj ces tak vuskusaj ale podla na je to zbytocne… ja prave idem skusit ten dricol tak dufam ze pomoze
no to je super ze to nestipalo ale co holenie??
ahojky ,mne dnes prave poradila jedna znama nech si kupim to iste ale v lekarni mi povedali ze uz mesiac ho nemali,ale poradila mi v lekarni krem Excipial Deo Forte,je toho isteho zlozenia a mozem uz po dvoch pouzitiach povedat skvela vec , dnes som bola aj byciklovat a tricko bolo pod pazuchou suche super, tak skus , neolutujes , a daj vediet maj sa krasne papa
ludia a mam este otazku ci ten driclor sa da pouzivatat na ruky a nohy…docitala som sa ze to je gulicka a chcem vediet ci to proste zabera aj na ruky a nohy… kujem za odpoved
este sa cem spytat ze aky “anti” alebo “deo” pouzivate ci gulicku alebo ako sprej…diik
Ahoj, dnes som si kupila EXCIPIAL DEOFORTE. Driclor v lekarni nedostanem, je totalne vypredany a zasoby niesu v Ke Ma niekto skusenost s Excipial deoforte? Docitala som sa, ze su aj pozitivne aj negativne skusenosti … Za odpoved dakujem
ja som ho pouzivala ale vobec mi nepomohol… potila som sa ako predtym
noo…mne to tiez povedali v lekárni tak som si kupila ten deoforte…použila som ho už tri dni za sebou a vobec mi nepomohol…dnes som obehla asi 4 dalsie lekárne,ktore boli otvorene a nikde nemali driclor…tak uz neviem co mam robit…vonku je horuco a ja sa strasne potim:((
no ja som ho tiez pouzivala, ale nezaberal.neda sa ani porovnat s driclorom. Excipial nie je taky ucinny, len ak si ho uplne na hrubo natriete, ale to by jedna tuba vysla na 2x. Dufam, ze driclor nevymizne uplne
ja mam to iste…presne uplne jak to pises…mam 15…a zacalo mi to teraz…a tiez. idem rano do skoly a nic, po ceste sa to zacne, v skole ani racej nehovorim , a potom pridem domov, a tvari sa to ze nic nebolo!! uplne nervy som s toho mala… Ale kupila som si Driclor, pomohol, ale ako teraz vsetci pisu ze ho neni, zacinam sa strasne bat. ono je to mozno svinstvo , ale pomaha. Ak ti niekdo odpise ako sa da vyhnut poteniu bez vsetkych moznych pripravkou , kedze je to asi psychykou prosim napis mi. Mam presne to iste… dakujem moc…
ale však že ho vraj už nepredávajú tak kde ho mám zohnať ? som z ke , díki za pomoc
ahojky dáš mi vedieť názov gelu a tabletiek? diky moc.