ano
ludia je tu este niekto komu driclor nezabral?? alebo som fakt ina… no prve 2 dni sa to celkom dalo aj ked na ruky a nohy mi to voobec nezabralo ale po tych 2 dnoch mi to uz ani na podpazusie nepomaha… co mam robit … pllls
ahoj Nexville, myslim ze tvoja verzia je taka najlogickejsia,chcem sa spytat kolko ta to asi vyslo a kolko sedeni si mal a ci sa ozaj citis teraz dobre aj fyzicky aj psychicky,odpis prosim alebo na moj mail dakujem
ani mne nic nepomaha newies mi nieco poradit co je ten diclor???
prosim vas poradte mi co je ten driclor pomaha???
Ahojte.Ja tiez pouzivam driclor,pretoze nadmerne potenie mi zneprijemnuje zivot,ale asi ho prestanem pouzivat,pretoze aj ked velmi pomaha,osobne si myslim,ze je to chemicka bomba na organizmus a moze len poskodit.Takze davajte si radsej vsetci na driclor pozor,neprehanajte to s nim.To je moj nazor.
prosim vas ja som si kupila en Excipial DeoForte a som sa teras osprchvoala a so m si to hned dala…mohla som?
boze ja uz sa nemozem pozerat jak tu kazdy pise o tom driclore, wed je to len obycajna gulicka ako antiperspirant…ja som mal asik to 3krat kupene a vobec to nepomaha…Ludia ak vam az tak to potenie obmedzuje zivot je nutne podstupit operaciu ktora vas navzdy toho zbavi…taky je moj nazor…ziadne pitie cajov, ani ziadne antipersmiranty vas potu nezbavia, je nutne si to uvedomit…to je moj nazor…ked je niekto rozhodnuty ist na zakrok do VYsnych Hagov dajte vediet aj ja sa tam chystam 24.júla 2009…diky :))
a skusali ste uz botox proti poteniu?
hm no neskusal som ale pocul som o tom a doktor mi to ani neodporucal…stoji to okolo 18 000 a vysledok trva len niekolko mesiacov co som pocul…a operacia uz zabrani nadmernemu poteniu uz navzdy
driclor je gulicka ktoru kupis v lekarni stoji nieco okolo 6 eur. ja to uz nepouzivam lebo ma to svrbelo a uz som na to nemala nervy
prosim vas, neviete mi poradit, ako sa volaju take vlazky pod pazuchy proti potenie, vraj je to dostupne niekde si kupit, ale neviem ako sa to vola…prosim poradte. dakujem
Mam malé decko ktoré stále ma mokre ,a chladne nôžky a ručky.Čo mam robiť- jeho ocko tak isto stále ma mokre ruky
ahojte…driclor som si kupila po mnohych pozitivnych ohlasoch, avsak…je tu jedno avsak…ucinkoval-pocit sucha je super- ale dostala som nan alergiu, nenormalne to svrbelo-pricom po prvej aplikacii vobec a zacalo az potom- ako keby mi ihlami pichali do podpazusia… neviete este o niecom inom a menej drastickom???
mimochodom som tinedzerka- nesuvisi to s tym???
a aky to je krem prosim ta?
je to strašné keď všetci ľudia v lete majú tričká a absolútne nič sa nespotia a ja mám hrozne spotene veci nemozem si hocico obliecť a lezie mi to na nervy vyskusala som kremy na potenie ale nezabralo a na otazky ako ci mi nie je teplo v tej mikine odpovedam staraj sa o seba bohuzial musela som sa s tym zmierit
caute … mam taky isty problem ako vy vsetci az na to ze ja sa ani tak velmi nepotim v podpazusi, na nohach alebo rukach ja mam skor problematicky chrbat! Zda sa mi to dost neobvykle a neviem ci je to normalne. Hlavne teraz ked prichadza leto tak to je hotove peklo pre mna a najma v autobusoch kde je neunosne teplo. Nemate niekto takyto problem? Alebo neviete ci tie pripravky posobia aj na chrbat? Dakujem
Dovolujem si reagovat na tvoj nazor, ze chirurgicky zakrok vas zbavi potenia na cely zivot. Existuje aj nieco ine ako botulotoxinova injekcia? Lebo tu treba obnovovat kazde 3-9mesiacov. Ak existuje nieco co ma zbavi nadmerneho potenia na cely zivot, sem s tym!
ježiš…ja to tu čítam.ja som si furt myslela že ten problém mám len ja wáá…pomôžme si…ja sa už zbláznim.niekedy nejdem do školy…simulujem ze som chorá lebo nechcem ist lebo sa bojim co bude
ako velmi sa budem potit