Ahoj, mám ten istý problém ako ty a neviem si s tým poradiť. O tejto operáciu som už počula a chcela by som vedieť. Ja má tiež všetky lekárske vyšetrenia za sebou a výsledky sú negatívne. Na botulox nechcem ísť, lebo je to veľmi drahé a nie je to hlavne trvalé. Ja mám problémy celý rok, ruky, nohy, hlava, podpazušie. Chcem sa informovať, kde ti to operovali, koľko to trvalo, čo to stálo, koľko dní si bol v nemocnici a ako si sa cítil po operácii. Zatiaľ ďakujem.
Ahoj, môžem vedieť kto a ako ti pomohol presne, lebo na tej stránke nie je nič konkrétne. Bola by som rada za konkrétne rady, lebo už neviem ako ďalej a rozmýšľam nad operáciou. Všetky lekárske výsledky mám negatívne a potím sa všade, kde sa dá a niekedy aj v kľude. Ďakujem
No ja mam tak isto problém s potením a uvažujem o zákroku lebo to je na nervy v lete či v zime kde by sa taký zákrok dal spraviť v okrese Michalovce asi nie čo??a aká je približne cena za taký zákrok dakujem
ja mam problem s nadmernym potenim ale hlavne vo vlasoch.Existuje na to nejaky sposob? Prepokladam ze diclor asi nie je vhodny do oblasti vlasov.
Dakujem
Evka zakrok preplaca poistovna a pokial viem v okrese Michalovce sa nevykonava. Kazdopadne ak to myslis vazne, naozaj to stoji za to.
Tak ten driclor je naozaj dobrý, len ho treba si dať tesne pred spaním, ja som sa potila tak že som mala stale mapy podpazuším.Presne dodržať rady návodu a ešte na začiatok prvý týždeň večer si ho dať a ráno neumývať ale až večer naozaj tesne pred spaním ,moje trapenie zmizlo akoby čarovným prutíkom.
ja som excipial deoforte používala tiež, ale s nulovým účinkom…
mne osobne excipial vôbec nepomohol… ten driclor som ešte neskúšala, ale asi skúsim, ked sú tu naň také pozitívne ohlasy… ale excipial zaberal, ako klasický deodorant alebo antiperspirant - NIJAKO!!
milá Achjaj =D - ja mám presne ten istý problém, ako ty… a tiež ma napadlo, či to nemôže byť psychického charakteru… Lebo doma som Ok, ale ked výjdem niekam von, medzi ľudí, tak je to otras… Takže ak s tým má niekto skúsenosti skúste poradiť =)) vdaka
ahoj monci, už veľa ľudí ťa oslovilo aby si napísala názov tých liekov a gelu. Aj ja mám záujem ak budeš taká dobrá, lebo sa potím asi všade na tele. a už uvažujem nad tou operáciou.
ahojte.
tak ja mam problem s priatelom, uz par tyzdnov ma hrozne navaly potu.z nicoho nic sa z neho zacne liat, komplet z celeho tela…nie je to ale neustale…len parkrat do dna a v noci…ako maly mal nieco so stitnou, ale vraj sa to potom napravilo.nevie niekto ci by to mohla byt ta SZ alebo pripadne nieco ine?
vopred dakujem za radu.
viki
ahoj ja som sa dnes s tej operacie vratila sice este ubolena,ale nesmierne stastna moje ruky su suche,ak chces napis pa a nemysli pesimisticky
No presne tak ako si to opisala ty to sprevadza cely zivot i mna, mam 22 a trpim tym od zakladky,tiez si myslim ze to je len v psychike, ale vies, ked vstupis do toho pekla v MHD sa poteniu neubranis, nielen v podpazusi ale i na tvari, chrbte a pod.
A ked uz sa spotis, si psychicky rozrusena ze to vidia i ostatny a neda sa to skryt…
cau ja mam ten isty problem…Potim sa sice v sade ale na chrbte to je hrozne sa normalne bojim stat ked som v elektricke alebo vo vlaku kvoli maximalne prepotenemu tricku
ahojky ja tak isto…Sa potim uz dost dlho hlavne na chrbte…Je to bieda potom vstat zo stolicky alebo ked si v elektricke a niekam ist…Isiel by som aj na tu operaciu ale 950 euro je moc
Čo sa týka rady odborníkov (tzv.!) ohľadne operácie a botulotoxínovej liečby, k tomu je veľmi dobré vyjadrenie na linku: Trpíte nadmerným potením? Liečte ho! - Debata - Pravda
Dobrý deň
mám 16 rokov a už 4 roky sa neustále potím na tvári. Zo začiatku to také strašné nebolo , ale teraz keď som nervozny pot mi steka po tvári ako by som bežal maraton.
Čítal som príspevky a rozmýšlam o operácii. Chcem sa opítať , že koľko taká operácia stojí? Môže ju preplatiť aj poisťovňa ? A kde najbližšie takúto operáciu robia? ja pochadzam s Oravy - Tvrdošínsky okres
straasne sa potim ale iba ked som v skole a aj v zime a ani mi neni teplo nwm ci to je zo stresu ale neviem co s tym uz som puzila 1500 dezodorantov a antiperspirantov a nic mi nepomaha… vsetci su v pohode zato ja som vzdy spotena ako pes a ked to poviem mame ta mi na to ze nevymyslaj si uz tolko ved doma sa nepotis ale uz je to take ze som tak spotena az mi je zima potom neviete mi poradit?
no ja mam uplne rovnaky problem a je to dost neprijemneee
pridavam sa k sleeperovi… tak ako mnohym ludom operacia pomohla, tak u mnohych ludi vyvolala kompenzacne potenie a ine problemy, ktore znehodnocuju priame pozitiva zakroku (suche dlane, resp. podpazusie)