ahojte…citala som tu vase prispevky a na zaklade nich som si kupila ten driclor…ale je to strasne…najprv ok ale teraz koli tomu nemozem spavat…je to strasne vidim ze to aj inym spravilo…mam rano uplne cervene podpazusie a boli to ako keby tam mam ziletky a stekli a neviem co…vsetko spolu…je to super po pote ani kvapka…ale toto je moc…neviem ci si toho nedavam moc…bolo tam pisane kazdy vecer najprv tak si to davam uz par dni tak ale asi prestanem,lebo sa to neda vydrzat…neviete niekto poradit ako to vyriesit?dakujem
tu je linkk pre tych ktory sa chystaju na operaciu, je tam vsetko co by ste mali vediet…ja sa chystam na tu operaciu uz o 20 dni http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/reflex/27602
Dobrý deň.Pracujem pre Nemeckú firmu Health beauty systems.V ponuke mám aj výrobky zn.
Microsilver a sú urćené priamo na váš problém.Výrobky sú vyrobené z ćistého mikrostriebra a kombinácia zlúćenín zinku.Viac info na meil,alebo tel.0903451389
Ahoj vsetci! Je fakt pozbudive vidiet ze nas je poriadna kopa riesiacich nadmerne potenie :)Aj ked v tychto horucavach mi to pride skor normalne… Ja osobne pouzivam Driclor uz asi 3 roky a som s nim maximalne spokojna. Na zaciatku som ho natierala pod pazuchy strasne vela v snahe vidiet efekt co najskor…Chyba!Treba ho natriet len tak letmo-akoby narychlo,jednovrstvovo.Potom nepali,nepicha,nesvrbi a ucinkuje aj tak.Na nohy ani na ruky by som ho ale urcite nikdy nedala…
Taktiez by som sa chcela opytat ci ma niekto nejaky recept na nadmerne potenie ruk-mam permanentne studene(ladove!) ruky aj nohy a neuveritelne mokre…Az tak ze mi z nich niekedy kvapka(nie to nie je vtip ani prehnana metafora…proste mi steka pot z ruk…) Je to strasne neprijemne a nijake kremiky ani pudre nezaberaju (potenie je silnejsie :S)ak mate nejake rady budem vam velmi vdacna!!! A ODVAHU!! vsetkym spolutrpiacim
čaute.na túto stránku som sa dostala náhodne,čítam že podobným problémom trpí ozaj veľa ľudí.Každý sa potí niekde inde.Ale môj problém spočíva v tom,že sa začnem poťiť na tvári,v podpazuší,spotia sa mi ruky a na koniec sa tak hrozne potím,že mi tčie dole chrbtom až mám mokré vlasy.Niekedy mám pocit,že sa utopím vo vlastno pote.Je to veľmi nepríjemné keď každý na vás pozerá.Lekárka na štítnej žlaze mi povedala,že výsledky mám v poriadku a tým ma aj odbyla.Poraďte mi prosím ako mám postupovať ďalej.Nič ma nebaví pretože ak niečo začnem robiť tak už hľadám vreckovku alebo uterák,aby som sa mohla utrieť.Preto by som uvítala hociakú rada,ako predísť alebo uľahčiť môjmu problému.Za dobré rady ďakujem.
vyskusaj driclor…kupis v lekarni
Cavte.prosim poradte mi.ja mam asi aj tak z casti psychicky problem.potim sa vzdy ked si na to pomyslim mam strach z tepla da sa to tak povedat.ked idem do spolocnosti napr vo firme.jednoducho si poviem ze sa budem potit to zase bude a jedeto.nestiham si utierat celo.psychologicka mi pomohla z casti ale myslim ze to je aj v niecom inom.staci aby som si zaviazal snurky na topankach a kvape mi z hlavy.poprosim pomozte.aj ten nazov homeopatik.vdaka.moj mail vladko158@azet.sk
Ak sa ti potí čelo,daj si do neho pichnuť Botox.Budeš bez vrások aj bez potenia:-DD
Ahoj, mohol by si mi napísať na meil? Ja som bola na tejto operácií 01.07.2009 a chcela by som sa ťa niečo spýtať. Díky Lucia
driclor sa uz u nas prestal predavat??
neviete niekto o tom nieco???
ahojte chysta sa niekto z vas na operaciu do Vysnych Hagov okolo 20.jula 2009?..Ak ako napiste pls aj ja tam idem.diky
Ahoj v UK sa dá kúpiť prípravok volá sa PrespireX je to vlastne to isté čo náš Driclor akurát,že je tu zvlášť na podpazušie a zvlášť na nohy a ruky je ozaj super takže ak máš nejakého známeho v Anglicku určite by som ti odporúčala dať si ho priniesť a možno sa dá aj objednať z netu to už fakt neviem. Veľa šťastia, snáď sa ti ho podarí zohnať!
ahojte. ja odporúčam operáciu, je bezplatná a účinná. sama som na nej bola aj čo sa týka rúk aj podpazušia. ruky sú úúúúúúplne suché, podpazušie nie a mám pocit že pot má väčší zápach.ale možno to je len letom, s antiperspirantom je to oka. mám však kompenzačné potenie celého chrbta a nôh. je to nepríjemné ale dá sa to vydržať. určite lepšie ako ruky.
Čav Dajo, ja idem 22 to jest o týžden na tú operation nech už to mám za sebou.
a ináč sa vyjadrím k Dricloru, je to sila čo sa týka podpazušia, absolútne ani kvapka ale ruky mi len vysušilo a popukali ale aj tak sa potia :d, už mi je celkom smiešno z toho, hlavne treba s tým žiť normálne a netrápiť sa až tak tým
Ada mám na teba otázku, budem schopný odšoferovať auto asi cca 150 km domov po operácií.
a kam ides na ten zakrok?..ja idem do Vysnych Hagov tak mozno sa uvidime… dufam ze to prezijem
Noa, že prežijeme. Ty ideš v pondelok a ja v stredu, tak to sa asi akurát tak minime.
noo diky za povzbudenie. som dost zvedavy ze ako to bude…a ty kolko mas vlastne rokov?..a jak sa volas aby som vedel keby nahodou daco som sa chcel opytat ohladom operacie,abo mi nechaj na teba email.diks