Nadmerné potenie - poradiť

napísal som ti e-mail

ja som si kupila asi pred mesiacom driclor. Ja som alergička, nemozem pouzivat antiperspiranty,tak som chcela vyskušat driclor.Ale urobil mi to čo antiperspirant. Tak som sa natrela iba raz aj to len na kusku pokozky. Ak mas zaujem mozem ti ho za lacnejsie dat

ja som si pred mesiacom kupila driclor a nemozem ho pouzivat, ak chces napisem mozem ti ho postupit, ak tebe robi dobre

ja mam tiez velke problemy s potenim
a kupila som si asi pred mesiacom driclor. Ja som alergička, nemozem pouzivat antiperspiranty,tak som chcela vyskusat driclor.Ale urobil mi to čo antiperspirant. Takze mam doma da sa povedat uplne novy driclor. lebo som sa nim natrela iba raz aj to len na kusku pokozky. Ak mas zaujem mozem ti ho za lacnejsie postupit

Ja pouzivam Driclor asi dva roky a zo zaciatku to bolo super…neskutocny pocit sucha, ktory som nepoznala.Tiez prisiel den, ked ma zacal strasne palit,svrbiet, bolo to hrozne…ale zistila som, ze si ho treba dat len troska, tak jemne prejst po pokozke a davam si ho rano…cez den to pripadne svrbenie ani neregistrujem…ale prestal sa k nam dovazat, lebo obsahuje hlinik vo velkom mnozstve.

ja mam takisto problem s nadmernym potenim v oblasti vlasov a dost mi to prekaza.

…uz dlhsi cas nemozem v ziadnej lekarni zohnat driclor a velmi ma potesilo, ked som nasla tvoj prispevok, velmi ma potesi ak mi tento pripravok mozes postupit…dakujem

CAwte ja som sa dneska vratil z Vysnych Hagov a som clekom spokojny z operaciou vobec to eni az tak strasnee…ak sa chcete potenia ruk definitivne zbavit tak vrelo odporucam…ruky a podpazusie mam uz uplne suche… :slight_smile:

dobrý deň, chcela by som poprosiť o nejaký kontakt, kde by som sa mohla informovať ohľadom operácie. aké sú poplatky súvisiace s touto operáciou.
Ďakujem.

Ahojte, ja by som chcela čo najviac informácií o operácii čítala som práve o tom v jednom časopise, mne driclor vôbec nepomáhal a viacerí lekári mi odporúčali len botolotoxín a to som vedela že to nezaberá každému tak som nechcela vyhodiť za to toľko peňazí… a operácia pomáha aj na potenie nôh…díky za viac info…

Nohy nerobia a operácia je bezpletná a botox sa neoplatí, ja som sa dnes vrátil z Hágov všetko OK, odporúčam.

ten zákrok vo Vyšných Hágoch,majú aj nejakú net stránku alebo niečo kde by som si to kukla? je to ambulantný zákrok?

skús im napísať na hagy@hagy.sk čo ti napíšu, celkovo operácia je v pohode až na to, že deň po musíš mať zavedené hadičky do pľúc a aj celkom to bolí. Ja som mal ich až tri dni, kedže sa pľúca akosi nechceli spamätať, ale tak ako napísal Dajo, ruky a podpazušie absolútne suché, dobrý pocit po toľkých rokov.

a hlavne si uvedom, že účinkuje po určitú dobu. Ja som si dal pichnúť do dlaní a podpazušia a vyletelo komínom 600 € a bolelo to ako šľak 20 v pichou do každej dlane. Botox radšej použi na starobu keď sa ti budú robiť vrásky :d

mam hyperthyreozu… to je nadmerne cinnost stitnej zlazy… s tym suvisi aj nadmerne potenie…bola som za lekarkov ale ta s tym nic nespravila…

BOze uplne viem o com hovorite len ja o tak radikalnych zakrokoch ako je botox a operacia neuvazujem… ale tiez neviem ako sa toho potenia zbavit…

určite nie. po operácii sú dosť veľké bolesti v oblasti chrbta a hrudníka.ja som sa zotavovala asi dva, tri týždne kým to prestalo úplne bolieť ale stojí to za to. treba si nájsť nejakého šoféra :slight_smile:

čaute ako som čitala je nas veľa s podobnymi problémami jeden sa poti tu a iný zase tam poradi mi niekto ja sa začnem zahrievať na tvari a potom to ide do celeho tela hanbim sa ist medzi ľudi a tak stale som iba doma driclor vôbec nepomaha dik za radu

CAw no co jak to dopadlo vsetko v poriadku?.Spokojny z vysledkom?..a ani nebolelo az tak ne?..dalo sa to prezit. :slight_smile:

Ahojte. Da sa driclor prosim Vas este niekde zohnat???