Nadmerné potenie - poradiť

ahoj, mam ten isty problem a chcela by som sa ho zbaviť práve touto operáciou preto sa chcem opýtať aké treba predtým urobiť vyšetrenia a nie su te hadicky v plucach nebezpecne? dakujem…

jasne v lekarnach

Som spokojný samozrejme operácia splnila účel. Keď mi je horúco tak sa teraz trochu potím na chrbte ale ináč pohoda. No nebolelo len som musel ešte tri dni mať hadičku ešte teraz mám tam dieru, lebo mi roztiahlo steh, ale to sa dá prežiť a ty čo, pocity poprípade problémy?? Všetko OK ?

ahojte ja by som chcela vedieť ako prebieha operácia predoperačné vyšetrenie sa robí tam v hágoch alebo si to musím vybaviť sama…už som asi aj tak rozhodnutá že pojdem na operáciu no trochu sa bojím ale ked to stojí za to ako píšete tak pojdem… díky za info…

napíš mi na e-mail soundblaster@pobox.sk tam ti všetko popíšem.

CAuko…neda mi reagovat na tieto vety. Som tyzden po operacii a mam stale velke bolesti v lopatkach, aj v hrudniku. Z toho dovodu som aj na nete a zistujem, ci aj ostatni mali podobne bolesti… takze este asi dva tyzdne to potrva?..ja si uz pripadam ako zavislacka, lebo bez liekov od bolesti sa neviem ani hybat…ale efekt je fantasticky, ruky a podpazusie mam uplne suche…este ma trapi trosku strpnutie lavej ruky a podpazusia, ale to vraj casom pominie…ako si to prezivala ty? dik za odpoved…

Čaute,
pred týždnom som telefonovovala do V.Hágov a takisto si pripravujem predoperačné vyšetrenia!

Čaute,
pred týždnom som telefonovala do V.Hágov a takisto si pripravujem predoperačné vyšetrenia!

Ahoj,
Driclor ti pomôže na podpazušie,nie na ruky
budeš spokojna

Ako dlho trvá kým sa zaradíš do pracovného života???

zaujimaju ma aj jazvy…napíšem email

Mám vážny záujem o operáciu,len neviem či si mám vybrať Vyšné Hágy,alebo Ružinov.veľmi pekne ďakujem

Ahoj Lucia, hladam zeny, ktore absolvovali Hagy, lebo mam pocit, ze u muzov je pooperacny priebeh trochu odlisny. Mala si bolesti po operacii? Ako dlho?..a kde ta to najviac bolelo? Dik za odpoved…

bolesti sú asi u každého individuálne. V pohode som došiel autom domov, len mi trpli asi ešte dva tri dni ruky aj kolená.

presne tak, ja som ju tiez absolvoval a teraz mi z chrbta tecie ako z pramena…:frowning:

Cau,
aké sú vedľajšie účinky takej operácie, keď sa človek nepotí od bradaviek hore? Napr. pri športe a pod. keď sa proste musíme potiť?

no ja celkom w pohode uz to ani nevidno pomaly… :slight_smile:

teraz nie je v lekarnach. Vraj nie je na sklade. Cez net sa da este kupit

Čafte. Bol niekto na operacii v BA? Neviem sa rozhodnut medzi BA a Hagmi, pisala som aj tam aj tam. Chcela by som sa tiež popýtať nejake veci k operacii, k jazvam a pooperačným stavom.

urcite by som ti poradil Hagy ja som tam totiz bol na tu operaciu a som velmi spokojny je tam nadherne prostredie a velmi mile sestricky aj doktori…