Nadmerné potenie - poradiť

Ani Expicial pomaha ale stala sa mi taka vec ze po 2 - 3 tyzdnoch používania už vôbec nezaberal a potila som sa dalej.

Je to vsetko pravda, len ja mam problem s potenim aj ked som sam doma a som v klude. Myslim v lete pri 30 stupnovych teplotach.

Ahoyte… ako asi každý z vás aj ja mám tiež ten istý problém… veľmi sa mi potia ruky… je mi čudné chytit chalana za ruku alebo len tak niekomu podať ruku… ja viem za toto človek nemôže a nemal by sa hanbiť ale je mi to také čudné… dnes som si v lekárni kúpila ten krém Excipial DeoForte a večer ho prvý krát aj vyskúšam… potom vám sem napíšem či mi pomohol, ale dúfam že s ním budem veľmi spokojná…

ja sa potim najme pod pazuchami, teda tam aj doma, ked nieco spravim, alebo ked ma nieco vystresuje alebo len odidem z domu a ci je 35stupnov alebo 20, zacnem sa potit pod pazuchami a potom aj na chrbte a na hlave. doma nie, tam iba pod pazuchami, ostatne sa mi zacne potit podla mna od nervozity z toho potenia zpod pazuch…

lekarka mi predpisala lieky na stres, frontin, beriem ich tyzden, tyzden a pol, zatial ziadny ucinok, moze nastat po dlhsej dobe? ( to este som nedobrala ani jedno balenie z dvoch )

a potom vravela o botoxe, ked nepomozu tablety proti stresu, ja som vravela, ze vsak ten je drahy…ona ze to ale preplaca poistovna… je to pravda? ze ked uz fakt nevedia co s vami a navrhnu to lekari, tak botox preplati poistovna? mne sa to zda dost nepravdepodobne a som ani nic podobne nevygooglila, preto sa obraciam na vas.

prosíím vas poradte mi čo mam robit … mam 14 rokow a strašne sa potim pod pazuchami je to neznesitelne … chcela som si kupit driclor no u nas v lekarni mi powedali že ho nemaju a ani sa už nevyrába … čo mam robit?? prosííím pomožte mi :frowning: budem vdačna za každu radu :frowning:

Moja 18- rocna dcera trpi uz niekolko rokov zvysenym potenim v podpazusi,nepomahaju ziadne antiperspiranty.Dcera sa bez mojho vedomia objednala na operaciu do V.Hagoch ktoru ma absolvovat o niekolko dni.Ako dopadla operacia vo Vasom pripade?

Dakujem za skoru odpoved

skús ten excipal deo forte…ja používam driclor, s excipalom skúsenosť nemám…ale keď driclor už nepredávajú tak aspoň niečo:)

Ahoj, docela mě zajímá, jakou metodu si podstoupila a kde. Mohla bys mi prosím napsat na e-mail Euxin@centrum.cz? předem díky moc.

ahoj…ja mam teraz 14 rokoov…a viem presne ako sa citis…takto nadmerne sa potim uz par rokov…takisto mam skrinu plnu peknych triciek no polovicu z toho mozem odlozit pretoze neexistuje ze by som si to mohla obliect a este k tomu sa v tom dobre citit ked len videm z dveri a uz viem ze som spotena a kazdym krokom ktory zrobim som viac a viac…puzivala som driclor ale mala som pocit ze mi nejako neucinkuej tak som ho prestala brat a mozno to bola chyba ze som to tak rychlo vzdala ale momentalne chcem vyskusat ten excipial DeoForte tak mozno by si mohla skusit niektore z toho …driclor by ti mozno pomohol…

Som po perácii v BA…ak máte nejaké otázky kontaktujte ma mailom.

ahoj, no ja som uz po operacii. doktor ma neodhovaral povedal mi pre a proti a ked dorozpraval a videl ze za tych 5 minut co rozpraval som kompletne premocila prednu cast nohavic do ktorych som si utierala ruky asi pochopil ze ine vychodisko nie je. ak mas tiez tento problem tak asi by som nevahala. zatial som len nejake 3 dni po operacii ale ten pocit sa neda opisat…boli ma sice vsetko co moze ale tak existuju lieky a skor je to taka bolest akoby si mala svalovku…ak xces kontaktuj ma mailom

nazdar, mohol by si mi prosím ťa napísať niečo na maila ohľadom sympatektómie v Ružinove? Na koho tam sa mám obrátiť, predoperačné vyšetrenia atď. - akurát som skončil výšku a mám záujem o zamestnania, kde každodenné podávanie rúk je čímsi samozrejmímm, takže asi chápeš, aké problémy mi hyperhydróza spôsobuje už teraz… budem ti vďačný, s pozdravom Robo

caves, no ja som isla do ruzinova na kliniku hrudníkovej chirurgie je to na druhom poschodí. Tam im povies aky mas problem. Predoperacne vysetrenia nerobia daju ti papierik kde budes mat napisane vsetky vysetrenia ktore mas absolvovat a ked ich budes mat vybavene tak mas zavolat na cislo ktore ti daju a konkretne ti povedia datum operacie. Inak su tam super doktori aj sestricky, vsetci su milí, starajú sa. Mne volali dokonca este skor ako som mala vysetrenia a to som im mala zavolat ja a nie oni mne :slight_smile: Inak ja som mala presne rovnaky problem…skoncena vysoka skola a naraz ma zobrali na operaciu aj do roboty…takze ak vies vybav si to kym este nemas pracu lebo ja som bola teraz skoro tyzden mimo. ked mas este otazky radsej napis na maila lebo moc casto nesledujem stranku.

mail Sooci7@gmail.com

ja mam taky problem : mam 14 rokov…a strasne sa potim v podpazusi,nemozem si dat nic farebne na seba ,lebo to hned zbadat…potim sa vzdy…aj ked je zima aj ked je teplo…neviem si s tym rady…vyskusala som snad vsetky antiperspiranty aj deo,nic nezabera…je to este horsie…neviem ci je to tym ze mam stitnu zlazu…ale podla mna to tym nie je…prosim,poradte mi!!!

pri silnom poteni by som vam odporucala kupele zo salvie a oplachovani ci pridavani octu do kupela a pitie salvie 2dcl pred spanim

Ahoj, ako prebehla ta operacia a ako sa da vybavit? plati to poistovna? ci ako?
diky moc za odpoved

caf…operacia sa robi v BA a vo Vysnych Hagoch. Rozdiel je v tom ze vo VH ti vyseknu kus nervu…vlastne ho odstrania a v BA to robia setrnejsie nasadia ti na nerv titanove svorky…ja som bola v BA…operacia je plne hradena poistovnou

hmm to je fajn to som absolvovala do swojich 25 rokow X krat ale diky za radu

ked xces ist do BA tak Ruzinov - Klinika hrudníkovej chirurgie…normalne som si zobrala od doktorky odporucanie a prisla som tam na konzultaciu