Nadmerné potenie - poradiť

ahoj, skúšala si driclor alebo excipal deo forte?kúpiš to v lekárni a mne pomohli…ďalšou možnosťou sú injekcie alebo operácia

ok dakujem thy a mozes mi povedat ze ktore th pomohlo lepsie a kolko to stlo dakujem thy

Ahoj, prečítala som si tvoj príspevok a poviem Ti, čo pomohlo mne. Mám oveľa viac rokov ako Ty a potila som sa taktiež asi od Tvojho veku vždy, bez ohľadu, či som bola v kľude alebo nie. Pomohol mi vlastne internet, kde som sa dočítala ako o driclore, tak aj o operácii. Driclor som si okamžite kúpila a musím povedať, že mi pomáhal, ibaže som po ňom mala spálenú kožu. Tak som si povedala dosť a išla som na kliniku hrudníkovej chirurgie v BA a dnes už iba ľutujem, že som sa o tejto možnosti nedozvedela skôr. Samozrejme, že to nie je bez bolesti, ale tá trvá iba krátko a dá sa vydržať keď vieš, že potom už bude pokoj. Nechcem Ťa navádzať, iba som Ti chcela povedať, ako som tento problém vyriešila ja. Už to bude rok od operácie a ja neviem, čo je to potiť sa v podpazuší a na rukách.

Ahojte,potim sa pod pazusim odkedy si asi pametam.Chcela by som sa opytat ako je to s operaciou,ci musi lekar dat poziadanie o operaciu.Plati sa zato nieco?Dakujem

Ahojky, tak to som si ista,ze ked si kupis v lekarni driclor, urcite ti zaberie.ja mam vacsi problem,pretoze sa potim aj na rukach a nohach a tam je to vraj komplikovane.Vcera som absolvovala laserove odstranenie potenia v podpazusi,stoji to 1200 eur,ale vraj je to trvale.Este som cela obviazana,takze neviem povedat,ci je to aj pravda,takze drzte palce.

no driclor mi pomohol určite viac(stojí cca 6 eur)ale nakoľko ho stiahli z predaju kvoli riziku vzniku rakoviny prsníka, som vyskúšala excipal(stojí 5 eur) a ten tiež zaberá ale nie stopercentne.ak chceš vyskúšať driclor, v niektorých lekárňach ho ešte predávajú,stačí sa popýtať.

oka dakujem ale sa ta cem spytat ece nieco ten direcol mam strach pouzit pretoze dakgde som sa docitala ze sposobuhje rakovinu a ten excipal ma niejake ucinky sfrby alebo nieco ked si ho vyskusala a je to nejak mast ale ako normalna gulicka dakujem

dobry den…aj ja si chcem kupit driclor ale neviem či možem …lebo mám iba 14 rokov …a hladam hladam ale nikde sa nepíše že ci to detom neuskodi tak neviem …prosim poradte

ahoj mne sa to zacalo prejavovat v puberte.uz mam 29r.potim sa len v podpazusi,nenevidim to…ke d v obhodoch obzeram farebne tricka a nakoniec si kupim aj tak cierne aby nebolo vidiet flaky.ked som doma absolutne sa nepotim kedze som v psychickej pohode.ked idem do mesta lebo hoc kde alebo aj s kamoskou von koniec moze byt vonku minus,alebo plus to je jedno mam mokre podpazusie.nechapem preco,nemam strach s ludi ale asi moja psychika to citi inak.vyskusala som uz asi vsetko caj s dubovej kory,salvia,driclor ten mi vobec nepomohol strsne ma to miesto celu noc svrbelo.mozno to pomoze takym co sa nepotia koli psychike.aj som si dala napichat botox stalo ma to 16 000sk poviem takto od stasia som si nakupila farebne tricka.mohla som ich spokojne nosit 4mes a teraz su opat v skrini.tych par mes som mala len malilinke potenie.vravia ze zakrok by mal vydrzat 3 az 9mes.zalezi od typu cloveka.je to vela penazi a veru mam ked davat peniaze ale ten skvely pocit obiect si ruzove tricko…

ahoj ja som si ho prave kupila ten driclor a mam este len 14 ano mozes len ho musis dobre dat jak je na navode

mne sa ruky potia uz od detstva, teraz mam 18 rokov, a trapi ma to stale… urcite si viete predstavit teraz ked sa dost casto stretavame s kamaratmi, novymi znamostami, popr. laskami, ake je to hroozne neprijemne… bola som s tym uz par krat u doktorky, ta mi predpiala nejake masti, lenze prave kvoli mastiam sa mi este viac potia ruky… cele leto ked je vonku teplo sa mi potia, ked prejdem zo zimy do tepla… je to fakt neznesitelne :frowning: rozmyslam nad tou operaciou, moja sesternica na tom bola, teraz ma sice suche ruky, ale tak radsej si ich budem kremovat stale, ako by som ich mala mat spotene fuj :frowning:

ja mam taky problem ze sa potim uz asi 4 roky a strasne vela… a eviem co mam robit nemozem nosit ani farebne tricka… prosim poradte mi … mam 17rokov. mozete mi napisat aj na nick 12nati. dakujem Natália

Ahoj volám sa Zitka a tiež mám takýto problém, chápem ťa neni to nič príjemné mala by si isť v najblišej dobe stým lekárovy aby ťa vyšetril. Posielam ti adresu kde si otom môžeš prečítať viac UEFA vyšetruje Atlético Madrid a Bolton Wanderers | Nový Čas. Dúfam že som ti pomohla

ja sa hambim s doktorkou o tom vypravat… ona je taka divna… a inak dakujemm za ten link idem to kuknut :slight_smile: dakujem :stuck_out_tongue:

ahojte ja som si kupila prave driclor a som s nim velmi spokojne velmi mi pomohol ale newem ci ho mam este stale pouzivat pretoze to strasne stipe a stekli a mam stoho rano celu cervenu pokostu a newem ci to mam este stale pouzivat pretoze ja koli tomu newem spat prosim pomoste mi kto uiz dlhsie pouziva driclor nech mi napise na moj nik simonqa115 dakujem

prosim ta tento problem mam presne aj ja s potenim aj s mojou dcerou som stoho velmi nestastna aj ja aj ona ja sa potim takisto medzi ludmi a doma az tak nie a pri pohybe uplne prosim ta vedela by si poradit co by nam mohlo pomoct vopred dakujeme

ahojte ludia pouzivam driclor uz asi 3 dni a je to nesnesitelne aqj vas to tak stipalo a steklilo a mam s toho celu suchu pokosku … porade mi mam ho nadlej pouzivat prosim dakujem

skús vydržať bez holenia dlhšie ako 24 hodín,až potom si ho nanes…mňa to štípe len keď si ho dám príliž skoro

ahoj…aj ja som bola na operacii v ruzinove a naozaj mozem len a len odporucat…to kompenzacne potenie na bruchu a chrbte je naozaj zanedbatelne v porovnani s tym ako som sa potila na rukach alebo v podpazusi. Keby som mala niekomu poradit urcite poradim bratislavu, velmi vela ludi za hagov sa stazuje a mozem povedat ze z ba som nepocula ani jednu staznost…a ze by mi doktor nepovedal o rizikach to absolutne nie…a okrem toho este odpovedal na vsetko co by ma zaujimalo takze ja mozem operaciu naozaj vrelo odporucat a keby sa mam rozhodnut este raz tak urcite s tou operaciou necakam tak dlho lebo to je obrat o 180 stupnov k lepsiemu!

caute, iba tolko…citam velmi vela prispevkov od ludi, ktori absolvovali operaciu v Hagoch a nie su spokojni, maju kompenzacne potenie a neviem ake vselijake komplikacie…zatial sa mi vsak nestalo ze by som citala o niekom kto bol v BA a chcel by operaciu vratit…ja som bola v BA a som naozaj spokojna, preto by som bola rada keby ma kontaktoval niekto kto bol tiez na operacii v ruzinove a nebol spokojný…a tiez ked ma niekto otazky ohladne operacie tak piste sooci7@gmail.com