chcela by som upozornit na skupinu na facebooku Klinika hrudníkovej chirurgie Ružinov,kde som absolvovala operaciu, skupina je uzavreta takze iba clenovia uvidia nastenku - vase prispevky, otazky,…
ahoj ja ked sa holim tak to nepouzivam …a davam si ho az jak idem spat ako poslednu cinot a stipe to ajtak astrasne stipe ale pomaha mi to tak terez newem co mam robit pretoze newem koli tomu ani spat poradte mi dakujem
m
tak teraz počkaj pár dní kým sa ti pokožka upokojí,ani si ju nehol až potom si ho daj… a nie velké množstvo…len raz si s tou guličkou prejdi a koniec :o)…a ani na druhý deň po tom čo si ho dáš sa ešte nehol,lebo si to zbytočne dráždiš…
Operaciu robia v Ba v Ruzinove.Vraj super personal
aojte ja sa chem opytat ze ked sportujem ci to nevadi ked pouzivam ten driclor??? a ako casto si ho mam davat?? DAKUJEM…
ahojte ja sa chcem len spytat thz ktory uz pouzivate dlhsie driclor davete si aj deodorent D: ja ho pouzivala 3 dni pretoze ma strasne stipal a som musela prestat a teraz som ho zacala znovu pouzivat tak mi prosim dajte vediet ci mam pouzivat deo. dakujem
miso, ja mam podobne skusenosti, mozno by nebolo ferove ich opisat az tak tvrdo, ale v mojom pripade urcite je to tiez dajme tomu “zivot veeelmi obmedzujuce”, hlavne v lete a pri sporte… v podstate z dazda pod odkvap… pol roka po op. som sa na to pozeral podobne ako ty, teraz po 4 rokoch uz miernejsie… napis mi pls na e-mail, vymenime viac info…
moj e-mail: sholim@post.sk
ahoj, zaujal ma tvoj clanok o poteni, ja mam tiz problem s potenim dlani, je to neprijemne ked mas dakomu podat ruku, ale chcela som sa opytat na homeopatika oktorych pises LACHESIS MUTUS, su naozaj take ucinne ako pises? ozaj ako si sa k nim dopracovala ty? kupila si ich v lekarni alebo na recept? dakujem za odpoved
Ahojte vsetci, 18.jún 2009 mal byť dňom, kedy sa mi skutočne začne nový život. A skutočne sa začal !!! Som pacientom postihnutý kompenzačným potením takmer na celej časti tela. Teraz je už neskoro plakať nad rozliatym mliekom a nadávať sebe alebo doktorom. Ak máte niekto taktiež kompenzačné potenie po sympatektomii prosim ozvite sa mi ne e-mail. Ak nam nevedia pomoct doktori pomozme aspon sami sebe vzajomnou podporou, porozumenim, pripadne radami ako tomu zamedzit to je jedine riesenie. Pisem tu ako totalny pesimista,ale urcite by som nim nebol keby som nasiel nejaku moznost ako zamedzit kompenzacnemu poteniu.
VYZVA KOMPENZACNE POTENIE.
Este jednu vec Vam chcem vsetkym zdelit. Bolo by fajn, ak by ste mi vsetci ktori najdete tento odkaz ozvali. Myslim vsetkych tych ktory mate to kompenzacne potenie. Bolo by fajn aby sme medzi sebou komunikovali, ak nas bude dost planujem pripravit tento rok celoslovenske stretnutie vsetkych nas pacientov postihnutymi tymito priznakmi kompenzacneho pooperacneho potenia. Piste na e-mail: pali.m@centrum.sk.
nemalo by to vadiť…máš si ho dávat tak často ako ti vyhovuje…ked už vidíš že sa nepotíš tak si ho zbytočne nedávaj…daj si ho až vtedy ked sa zase začneš potiť
ja si dávam deodorant…antiperspirant si ale nedávaj,ked ti možem poradiť,pretože tam máš zbytočne navyše množstvo aluminia
dakujem za radu
ahojte ja som pouzival drickor asi tyzden apomohol mi a ynovu sa potim poradte mi ci ho mam dalej pouzivat ze mozno mi zaucinkuje ale poradte mi nejaky iny périspevok dakujem prosim poradte prosim
Cawte, ja mam tiez problem s nadmernym potenim a hlavne na tvary a v podpazusi. Na podpazusie vyskusam ten Driclore, ale co s tvarou…je to naozaj neprijemne, ked vam steka pot po cele uz pri najmensej namahe a neda sa to zakryt nicim, tie flaky v podpazusi niesu aspon vidiet ak si date cierne tricko. prosim poradte
aojte … ja pouzivam driclor ale mne vobec nepomaha neviete mi poradit prosim vas co mam pouzivat???, dakujem ,…
ja som tiez uzivala driclor… a strasne ma to stipalo …ael kaslala som na to …kedze to malo skvele ucinky …lenze potom mi to cele scervenalo …a dostala som na to strasnu alergui …teraz sa z toho potim este viac…stale ma stipu a bolia pazuchy…a vtedy to bola hnusna bolest …teraz sa nemozem potriet ani normalnym deo … myslim ze som z toho dostala alergiu na to aluminium…alebo celkovo a kovy …aluminium ti moze napachat v tele mnozstvo svinstva…ak pride k vacsiemu zacervenaniu tak driclor uz radsej nepouzivaj …
ahojte…aj ja mam problem s nadmernym potenim…je jedno či sedim doma aebo som niekde medzi ludmi proste sa stale potim…dost ma to obmedzuje, musim si kupovat iba veci v ktorych to nebude tak vidiet, citim sa nesvoja ked sa potim…davam si stale pozor nato aby si to nikto nevšimol ae niekedy to proste nejde…kupila som si diclor…použivam ho asi 3 dni.vypada to tak že mi pomaha ae neskutočne ma pali a svrbi podpazušie ked si ho dam a nemôžem ani zaspat koli tomu…som z toho uplne zufala…ae pomohol mi!a dočitala som sa o vela možnych problemoch ktore mi môže spôsobit, že by som nakoniec musela ist na operaciu aebo tak…a toho sa dost bojim…teraz neviem čo mam robit…pls poradte…
ahoj ja som si tes kupila driclor a popuzivala som ho len 3 dni a tes to tak poalilo a svrbelo ze som nevedela koli tomu s pat a poradili mi ze si to mam len raz prejst pretoze ja mam gulicku newiem ci aj thy ale pomohlo nestipalo to az tak a teraz ho pouzivam uz asi mesiac a pomaha mi ale newem ci ho mam dalej pouzivat pretoze ked si ho nedam kazdy den tak sa potim a niekgde sopm citala za ho mam na zaciatku pouzivat iba tyzden a potom to obmedzit aale ked ho nepouzivam tak sa potim tak teraz neviem co mam robit pretoze mam stoho strach to pouzivat kazdy den nevie niekto o dacom inom co mozem pouzivat kazdy den dakujem