Nadmerné potenie - poradiť

Proti nadmernému poteniu je výbortá
TSA EQUISETUM ARVENZE pri dávkovaní od 25 až po 50 kvapiek 3 x denne. TSA ( Tyntúra Spagyrico - Alchymica ) je výživový doplnok vyrobený Spagyricko-Alchymickou metódou a nájdete ho na stránke www.herboplanetsk.eu

som na tom rovnako:((

ahojte,mne driclor vobec nepomohol…najhorsie je to v lete,ked si vobec nemozem obut zabky,lebo by som sa zabila :((lekarka mi uz len odporuca operaciu…

ja som zdrava ako ryba, aj krv chodim pravidelne darovat, ale aj teraz mam mokru klavesnicu na PC :((

A povies mi ktore to tam je?? lebo na tej stranke sa moc neda orientovat…

Stačí do vyhľadávača napísať názov doplnku alebo choroby. Vyhľadávač nájde buď stránku na ktorej je alebo všetky doplnky na danú chorobu. Ak si neviete poradiť, je tam kontakt na nás.

Fuu ludkovia zlaty a ked s tym mam vseobecne problem?? Myslim hlavne hlava a celo a vzdy rano sa zobudim total spoteny…Je to dost neprijemna vec, neviem co s tym…staci mala namaha a uz som mokry…prosim o radu …diky

ahoj…aspon psychycka podpora ze nie si sam ani ja si neviem rady mam plesinku a uz pri malej namahe zo mna teciedole celom a popri tom rekreacne sportujem ale vtedy som uz ako mys tak rad by som sa isiel aj zabavit ale pri pomysleni ze ked budem tancovat ako bude so mna liat toto zavrhnem hned.normalne sa bojim aj rodinnych oslav kde sa zabava lebo hned somna tecie ak sa nieco dozvies daj vediet budem velmi povdacny dik

ja ti poradim len tolko ze aj ja som mala problemy s potenim najma pod pazuchami a ze som nemohlanosit hociak tricka bo by to bolo vidiet ze ake mam mokre pazuchy jednoducho hamba ale raz mi poradila babka ktora zistila aky mam problem aby som si potierala pazuchy citronovou stavou smiala som sa naozaj =oDale pozor pomohlo a proti poteniu na rukach mi poradila pouzit pastiersku kapsicku a tiez pomohlo ale kuúpat sa v orechovom kupely pomaha overene

ahoj,
ja som mala ten istý problém, teraz v januáry ma operovali. cítím sa super, a už nepotím sa. neboj, a kľudne chod na tú operáciu, ja som veľmi spokojná.
ahoj.
zaneta

Ahoj Zaneta chcel som sa spítať kde ti to operovali a kolko to stálo…pretože som vyskúšal už v šetko a nič iné mi nezostáva len operácia už nemám nato nervi…
dakujem
Tomáš.

Ahojte! Ja som vyskúšala psychológa, niekoľkoročnú akupunktúru, čaje, krémy, 20/ roztok formaldehydu, nechcem Vám brať nádej, ale vôbec nič mi nepomohlo. Botulotoxín pomôže na pár mesiacov a stojí jeden zákrok stojí tisíce - tak som sa rozhodla ísť na operáciu. Teraz som objednaná k svojej lekárke, aby mi dala výmenný lístok, s ktorým pôjdem na Kliniku hrudníkovej chirurgie FNsP Nemocnica Ružinov, Bratislava. Ten istý problém má i moja sesternica, čiže logicky mi vychádza, že je to dedičné - to píšem všetkým Vám, aby ste vedeli, že ste psychicky v pohode. Držte mi palce, ozvem sa Vám aj potom. Verte, že viem, čo všetko prežívate a ako to vie ničiť život. Nedajme sa preto a držme spolu. Som naozaj rada, že som našla túto stránku, aspoň vidím, že nie som s tým sama. Držte sa !!! Maja

Ahoj ! Rozhodla som sa ísť na operáciu tu v Bratislave, chcem ale vedieť, ako dlho si bol v nemocnici, či bolí zákrok, ako dlho trvá a pooperačný stav. Ďakujem Ti veľmi pekne za odpoveď. Maja

Ahoj !
Chcem sa objednať na operáciu, pretože mi vôbec nič nepomohlo a z rúk a nôh mi tečie.
Chcem však vedieť, ako dlho trvá operácia, či to bolí, ako dlho si v nemocnici, pooperačný priebeh a podobne. Ďakujem pekne za odpoveď a prajem pekný deň !
Maja
P.S.
Ja chcem ísť na operáciu na Kliniku hrudníkovej chirurgie FNsP Bratislava, Nemocnica Ružinov.

Držím palec a daj vedieť ako to dopadlo…

Tominko, lekárke som objednaná na budúci týždeň v piatok, budem Ťa priebežne informovať, aby si vedel, čo a ako. Chcem ešte jednu vec napísať - že psychika nastupuje práve preto, že má človek tieto trampoty a nie, že sa človek potí, lebo má zlú psychiku. Odbúra sa problém - potenie a vyrovná sa Ti psychika. Na to prišli aj akupunkturisti po piatich rokoch, keď mi nepomohli napriek ich veľkému počiatočnému optimizmu. Vyskúšala som dokonca aj hypnózu - ale od lekára - profesionála. Kto má skutočne tento problém - ja sústavne mokré ruky a nohy, tak vie, že tam nezaberie nič. Neviem, ale mám pocit, že to konečné riešenie - operácia - bude úspešné, lebo tam Ti vlastne prerušia potné žľazy. Dokonca si myslím, že je to ľahký operačný zákrok. Keby som to vedela skôr, určite by som to absolvovala a toľko sa netrápila a nesúžila. Prajem Ti všetko dobré a hlavne optimizmus !!!

Ahoj, chcela by som sa spýtať bližšie na tú opráciu. Vieš mi povedať niečo bližšie, hojenie, sumu možné riziká atď… Ja mám veľmi silný problém s nadmerným potením, ale v podpazuší. Vyskúšala som už všetky možné čaje, deodoranty aj Driclor, ale ten mi pomohol tak na 3 týždne, potom som mala mať podpazušie podráždené až tak do červene… Chcela by som vyskúšať botox, myslíte, že to pomôže? ďakujem za odpoveď. Miška

ahoj mozem sa spytat ako si sa potierala s tou citronovou stavou a ako sa pripravia tie kupele? dakujem.

dobry chcem sa spytat, to sa uz nikde nepotite po tomto zakroku? mna to trapi uz od 18tich a teraz mam 35. potim sa silno v podpazusi.

Dobrý deň, a koľko to stálo. Miška