ahoj prosim ta mozes mi povedat co ti v nemocnici zistili? aka bola pricina tvojich problemov?
ahoj kde robia tie chloridy a co ti zistia?
Dakujem za podporu dúfam že ti to dobre dopadne a potom mi doporučíš toho kto ti to robil lebo mám presne to isté a viem že to neni psychická záležitosť ale niečo iné. A ma to dosť deprimuje mám prácu kde nosím stále košele a to sa nedá som mokrý jak myš.Ale dúfam že sme na dobrej ceste.Mne o tom hovorila sestra o tomto prerušení prívodu žliaz ale som sa toho dosť obával tak uvidím ako to dopadne u teba a pustím sa aj ja do toho. Dakujem za info a prajem pekný deň.
strasne sa potimm a neviem ake dezodoranty mam pouzivat
ahoj…chcela by som sa opytat na tu operaciu co stu spominate…da sa to pouzit aj na chrbat? a je to naozaj ucinne? a nema to nejake vedlajsie ucinky? dakujem…piste na email
ahojte myslite si ze nadmerne potenie moze suvisiet aj so zvysenou funkciou stitnej zlazy?ja mam ten problem v podpazusi robia sa mi strasne flaky nemozem nosit hocijake tricka svetlych farieb lebo hned je to vidiet som zufala nic mi nepomaha rozmyslam ze pojdem k endokrinologovi nech mi zisti v com to je
Ahoj Nika ! Môžeš vyskúšať všeličo, držím Ti palce, ale mne nepomohlo nič. Keď budem mať po operácií, dám vedieť, čo a ako bolo.
Operácia by mala pomôcť každému, pretože pretnú sa potné žľazy a operatér vyberie tie, ktoré Ti zapríčiňujú potenie - ruky, nohy, alebo krk, hlavu… Potom dám vedieť. Maja
ahoj maja!chcela som sa ta este spytat ze ci sa to da aj liecit nejakymi liekmi a tiez som skusala uz kadeco a nic mi nepomohlo preto ked mi nepomozu lieky pojdem na operaciu lebo naozaj je to strasne potim sa aj ked mi nie je teplo hned sa spravia flaky na tricku a je to velmi neprijemny pocit
Ahoj Majka! Držím ti palce pri operácií. Tvoj odkaz je z 20.2. Ak máš operáciu už za sebou, prosím daj vedieť. Oľga
ahojte…mam 15 rokov a strasne sa potim…doma nic…ale ked som v skole tak tam sa potim,ked som vonku s kamosmi a tak rada by som bola keby ste mi poradili ako na to aby som sa prestala potit…dakujem
Ahoj, tiez som mal problemy s potenim ruk a noh, prakticky uz od narodenia. Nohy mi az tolko neprekazali, nieje to az tolko vidiet. Vacsim problemom boli pre mna ruky, bolo to prakticky neznesitelne. Vyskusal som vsetky dostupne prostriedky, ktore bolo mozno zakupit na Slovensku, no i tie “zarucene” so zahrancia. Nic z toho nezabralo, asi pred troma mesiacmi som v anglicku podstupil sympatikotomiu (prepalenie casti sympatickeho nervu, ktory sposobuje potenie na rukach, alebo v podpazusi) Roky sa mi prestali potit, a cakam ake to bude mat vedlajsie nasledky (kompenzacne potenie) zatial sa nevskytli, no aj keby, vsetko bude lepsie ako mokre ruky.
a kolko stoji a je na volny predaj?
ahoj, ak ti mozem poradit z vlastnej skusenosti, vykasli sa na vsetky prostriedky atd a chod priamo na operaciu. ja som sa nechala operovat pred mesiacom a je to 100%. ziadne potenie. odporucam.
no lenže tento operačný zákrok ti vydrži, tak možno 2-3 roky a potom zas, čiže to nemáš na doživotie…pretože telo potením vylučuje škodlivé latky. a telo potrebuje vylučovať tieto latky…vieš? …
Ahoj Romana. Kedze sa silne zamyslam tak isto nad operaciou, chcela by som sa Ta spytat, kde Ta operovali a ako to prebiehalo, pripadne kolko trvala hospitalizacia. Diky
potim sa jak blazen a uplne vsade, tak by ste mi mohli niekto prosim napisat na mail kolko stoji operacia, kam treba ist proste vsetko co musim preto urobit. stacila by mi na zaciatok len operacia ruk. dik…
AHOJ MISKO! KED SI PRECITAS DOLU VSETKY E-MAILY, NAJDES TAM AJ KDE ROBIA OPERACIE AJ KONTAKT. OPERACIU HRADI POISTOVNA, TAKZE NEPLATIS NIC A V BRATISLAVE TO ROBI KLINIKA HRUDNIKOVEJ CHIRURGIE, FN RUZINOV. JA SI TERAZ VYBAVUJEM PREDOPERACNE VYSETRENIA, OPERACIU ASI ABSOLVUJEM V APRILI, POTOM DAM VEDIET. PRECITAJ SI TU DOLU VSETKY E-MAILY. MAJA
Noooooooooooo tak sa ozvite ked niekto je uz po tej operaci:-)
Mna zaujima kolko si doma a ci to funguje aj na hlavu/celo…diky:-)
ja by som este chcela vediet lebo tiez sa chcem dat operovat ze ci je to naozaj taka vazna operacia lebo doktorka ma od nej odhovara tak mi poradte ktori to mate za sebou ze ci je to take strasne
ahoj, nevies, daju sa aj nohy operovat?