Nadmerné potenie - poradiť

a ako sa robi taky orechovy kupel, varis vodu a das do nich orechy?

caute, ja tiez trpim nadmernym potenim, ale moj problem je neprijemny telesny pach. prisne dodrzujem hygienu,pouzivam antiperspiranty, lekarske vysetrenia mam za sebou, ale stale som na tom istom. tiez rozmyslam nad operaciou, ale bojim sa vedlajsich ucinkov. a nemam ani istotu, ze pominie pach:((

Nie,nohy sa u nas nedaju operovat - zatial.
Vo svete ano, ale u nas je to udajne riskantne.

Ahoj Martin. Aj ja zijem v UK, mohol by si mi povedat, kde ti robili tu operaciu a ci si za to platil (kolko)? Dik moc.

zdravim vas ludia. no mam podobny problem ako vy vsetci…
ale este jeden navyse:-)
mam dost velky strach s bolesti…
takze ti co uz tu operaciu prekonali mohli by ste mi povedat ze ci to moc boli , alebo nie, ci sa to robi v celkovej anesteze alebo len lokalne umrtvenie???
dakujem!

Ahojte,mam taky isty problem ako vy strasne sa mi potia ruky az tak moc ze mi z nich kvapka,a je to velmi neprijemne…chcela by som poprosit volakoho koho uz operovali ci to zabralo alebo nie a hlavne kde to robia,vopred dakujem.

Pre všetkých:
To nie je prerušenie potných žliaz, ale sympatikových vlakien a to su nervove spojenia, ktoré nie su obnovitelné. Preto sa to potenie už nikdy nevrati. Vyskytne sa potom kompenzačne potenie na bruchu, chrbate a nohách, čiže je logické že škodlivé látky sa budú vylučovať ako predtým ale na inom mieste.

a koľko si za to zaplatila?môžeš mi to podrobnejšie opísať?dakujem

ahoj, mam zaujem o tom zakroku viac vediet, problem mam podobny, nic nepomaha, potim sa a potim sa, povedz viac, aj si za to platil alebo hradi poistovna?, kolko trva, ako robili, … co ta napadne mi napis, dik dopredu

Caute,paradte mi, strasne sa potim v potpazusi!!!iba prejdem s kuchyne do obyvacky a mam cele mokre podpazusie!!Do skoly nosim iba mikiny lebo cez ne nepriesakuje pot!PRosim o Radu na sv.Patrik@azet.sk

Ahoj Zaneta.Prosim Ta mohla by si mi napisat kde ta operovali a kolko ta to stalo? Je to velmi neprijemne stale byt spotena aj ked sa nenamaham. Potim sa aj ked sedim v klude. Dakujem Ti vopred za odpoved. Velmi by si mi pomohla!
Ahoj Denny

Ahojte tak ja mam presne ten isty problem, aj teraz mam spotene ruky:( Tiez som skusala ten krem Exicipal ci ako sa vola a nepomohol:( Nemyslim si, ze mam potenie ruk z nejakych psychyckych problemov, prave naopak, z potenia ruk mam psychicke problemy. Ale takisto to je podla mna dedicne, pretoze moja mama mala ten isty problem a dedko tiez. Pre mna je uplne najhorsie, ked musim niekomu podat ruku a oni sa ma vzdy spytaju, ze co ju mam taku mokru…Teraz momentalne nacvicujeme s triedou tanec, kde sa skoro cely cas drzime za ruky a je to pre mna strasne neprijemne. Chcela by som sa spytat, co konkretne treba urobit, ak by som chcela ist na tu operaciu-pretoze to je podla mna jedine ucinne riesenie. Mozem na nu vobec ist, ked mam iba 16 rokov? Neposle ma obdodna lekarka ku psychologovi? Vykonava sa ta operacia v kazdom vacsom meste?

Hmmm…Este jedna vec. Teraz som hladala informacie o tej operacii a docitala som sa, ze na Slovensku sa tento zakrok vykonava iba zriedka v akutnych pripadoch. Znamena to, ze ma budu posielat po vsetkych moznych doktoroch, kym pridu na to, ze to naozaj potrebujem?

Caves Zuzi viem presne o čom hovoriš , ja mam presne ten isty problem, s ktorym žijem uz niekolko rokov, viem je to velmi neprijemne hlavne ked maš niekomu podat ruku., snažiš sa tomu vyhnut a podobne a to sa tyka tvojej psychiky , poznam to neboj ja sa potom este aj v podpazuší a na chodidlach…, ale čím som starší tym je potenie frekventívnejšie a mna to uz nebaví a preto som sa rozhodol o esteticky zakrok dlaní za pomoci botulotoxinu…zajtra idem na ten zakrok tak ti dam vediet ako to dopadlo…papa

ajojky,poznam pripravok na prirodnej baze z Aloe Vera,ktore neobsahuje chemicke konzervanty,hlinikove soli,ani alkohol,precistuje potne zlazy,reguluje potenie,nezanechava flaky na obleceni.
Viac info. na mojej adrese,djdudo@post.sk,pa,pa

Ahojte…pomozte mi prosim. uz dlhe roky sa s tym potenim trapim a stale mi sposobuje len same neprijemnosti…potim sa vsade, ruky, nohy, hlava(celo)…myslim ze ide scasti aj o emocionalne potenie…je mozne absolvovat nejaku kompletnu operaciu, ktora “polieci” cele telo???..uz len tepla polievka na obede u mna dokaze spustit prilivovu vlnu…neviem si uz rady

tak napis viac o tom tvojom pripravku

ahojte vsetci:)poznam velmi dobre tento problem…nevedela som si rady tak som skusila nieco pohladat na nete a vsade radili driclor alebo excipial deoforte…nechcela som verit ale kupila som si ho a po prvom dni som sa prestala potit je to fakt neuveritelne stale tomu nechcem verit…mozem si obliect tricko ake len budem chciet:):)lutujem len to ze som si ho nekupila skor !odporucam vsetkym…a s tym svrbenim tak to treba si naniest lan fakt strasne malo len jednu vrstvu…a nie casto…vsetko je v letaku…drzte sa!

ahoj katka, keďže mám problém s potením, veľmi ma zaujalo čo si napísala, že treba piť šalviu lekársku, ja som to skúšala ten čaj mi vôbec nechutí a neviem kedy je najlepšie ho piť, bola som na endokrinológii a všetko som mala v poriadku aj srdiečko, prosím ťa poraď mi. ďakujem veľmi pekne

ahoj zuzka…ako ten driclor vyzera?..da sa nanasat aj na ruky?,je bezfarebny?..nedrazdi velmi pokozku?