Moc si neviem prestavit, ze ake hodnoty by sa tam mali sledovat. Vsak potim sa? Potim. Viem to nejak riesit? Deodoranty, strava a podobne? Nie? Tak potom skusim ten botox. Ak nezafunguje ten, tak uz nic.
To si velmi pekne zhrnula. Netreba to zbytocne komplikovat. Poznam taky pripad, ked isla jedna znama presne na tento botox. Ona chodila normalne si davat aplilkovat kvoli vraskam na cele. A ked prisla na to, ze vlastne v lete sa nepoti skrz to, ze ho ma vpichnuty, tak to vyuzila a davala si ho aj do podpazusia.
A osvedčilo sa jej to aj v týchto partiách? To si už nespomenula.
Preco by sa nemalo? Vsak to je podla mna jedno, o ake miesto na tele sa jedna. Dolezite je to, ake mnozstvo sa aplikuje a kam presne, ze ake su tie rozostupy medzi jednotlivymi vpichmi.
Tak ono botox funguje tak, ze na nejaky cas zablokuje nervove signaly. Cize ked sa aplikuje do oblasti, kde je to nadmerne potenie, tak oslabi, zablokuje aktivitu potnych zliaz a znizi to potenie v tejto oblasti. Cize kde su potne zlazy, tam sa to da riesit
Čiže z toho vyplýva, že môžeš si ho dať aplikovať kamkoľvek, ale pokiaľ tam nie sú potné žľazy, tak to na potenie aj tak vplyv nemá. Však akože logicky
V podstate ano. Si to akurat zjednodusila, co som ja napisala Ono su proste nejake oblasti, kde sa to najcastie aplikuje.
ako dlho to potom vydrzi? a to potom akoze prides na to, ze uz to neucinkuje? postupne sa zase mozes zacat potit na tych miestach? alebo to pride nejak odrazu?
Účinok toho botoxu postupne vyprchá, takže áno, dá sa povedať tak, že to pomaly prestáva účinkovať a vtedy vieš, že je čas, aby si išla na to ďalšie aplikovanie. Lebo tam je tiež nejaký interval, aby to zabralo na sto percent.
ale to netrvá dlho, to je záležitosť možno dvoch dní. hneď po aplikácii, kým sa trošku upokojí pokožka po tých vpichoch ihlou a potom už sa to začína prejavovať
mam kamarata, ktory si daval aplikovat botulotoxin do ruk, do dlani. hlavne kvoli praci, pretoze ked sa stretal s klientmi a musi si proste s nimi podat ruku, musi nejak vystupovat, posobit a s potiacimi sa dlanami, ktore su proste od pohladu vlhke, to ide dost tazko. takze on hovori, ze to bola velmi dobra investicia.
Koľko ho to stálo? Či to sa posudzuje nejak individuálne?
Individualne. Ako aj vsetko ostatne. Zalezi od toho, kolko botoxu musia aplikovat. Cize da sa tak zjednodusene povedat, ze aj od postavy zalezi. To ti vsetko povedia. A okrem toho si vies pozriet dopredu cennik. Ak ho maju teda zverejneny. Ale to by podla mna mali mat. Vsak aby sa vedel clovek zariadit dopredu.
to je odvazne tvrdit, ze zalezi od postavy. to si isto niekto zle vylozi akoze ja rozumiem, ako je to myslene, ale vieme, aki su ludia. len ty podla toho cenniku asi nevies, ze ktory ten pripad sa bude vztahovat na teba.
Nech si to vyloží kto chce, ako chce, my sa tu rozumieme Proste väčšie telo, viacej botoxu, však to je podľa mňa aj logické, nie? Keď je niekto väčší, tak malé množstvo nebude postačujúce pre taký efekt, aký sa má dosiahnuť.
elizska No dobre, ale tak nejak dopredu to asi musíš vedieť, nie? Nemôže to byť tak, že prídeš, aplikujú ti všetko čo treba a kam treba a potom príde na to, že máš platiť
MILIARA - to chodi teraz aj opakovane? Ci bol len raz na skusku, aby zistil, ci to bude fungovat?
to podla mna ked ide raz, tak uz sa mu to tak zalubi, ze isto pojde minimalne este dalsi raz potom. ak to je ozaj, ze tie problemy s potenim boli fakt na prvy pohlad (a pach) zjavne, tak uz len tak nepolavi od toho
tak prvy raz to bolo v podstate na skusku. lebo darmo ti niekto bude rozpravat, nieco si potrebujes skusit na vlastnej kozi. v tomto pripade doslova. on uz bol davnejsie, par rokov dozadu na tomto a odvtedy uz bol aj opakovane
ked chodi takto pravidelne uz dlhsi cas, tak sa aj nejak trebars predlzuje ten ucinok po aplikacii? ze ako casto potom chodi, ci je to stale rovnaky interval.