Nadmerne vypadavanie vlasov

Neónové osvetlenie ani práca pri počítači nemôžu spôsobiť také výrazné vypadávanie vlasov. Tieto faktory môžu unavovať oči a ovplyvňovať spánok, ale nemajú priamy vplyv na vypadávanie vlasov. Strata dvoch tretín vlasov v priebehu štyroch mesiacov predstavuje zdravotný problém a je dôležité ho neignorovať. Môže ísť o telogénnu alopéciu, nedostatok vitamínov v organizme, hormonálne poruchy alebo androgénnu alopéciu. Najlepšie je obrátiť sa na trichológa alebo dermatológa, ideálne podstúpiť aj trichoskopiou – vyšetrenie pokožky hlavy.

podla mna tu nikto nehovoril o tom, ze praca s pocitacom moze sposobovat vypadavanie vlasov. nezachytila som a samozrejme si to ani nemyslim, nikto taketo nieco nikdy nepotvrdil :smiley:

Ja tiez vsetko zapijam a tak je to samozrejme uplne ok. :smiley: A hlavne si nic nedavam nalacno, aj ked je to trebars len vitamin. Mne to nerobi dobre, myslim, ze nikomu.

Bez vody by som nedala ani mini tabletku na alergiu :rofl:

baby, co ste tu pisali o vitaminoch na vlasy - staci to? upravovali ste aj stravu alebo to nie je potrebne?

Upravou stravy nic nepokazis, ale podla mojich skusenosti, mne to na vlasy nestacilo a musela som siahnut aj po doplnkoch. Strava ma vplyv skor celkovo na zdravie organizmu, tym ju nechcem nijako podcenovat, je velmi dolezita.