Nadmerne vypadavanie vlasov

o tom, co vsetko skodi vlasom, by som mohla napisat diplomovku. ja som sa kedysi farbila na blond, ale postupne som presla az do takeho peroxidova, co si budeme hovorit, moje vlasy sa drzali statocne, ale ani oni to uz nezvladali, jeden velky chemlon som mala na hlave.

Mne sa osvedčil VitaHair, čo sa zlepšenia kvality vlasov týka. Ale teda bola to veľmi dlhá cesta, kým som objavila niečo, čo reálne pomôže na tých mojich zopár štetín na hlave :grimacing: Je to nefér, že niekto má hrivu odmalička a niekto sa k nej musí dopracovať.

musis si povedat, ze nastastie sa dnes da k tej hrive dopracovat. ze uz existuju doplnky a lieky, ktore dokazu pomoct. skoda len, ze niekdy dlhsie trva, kym clovek pride na to, co mu zabera.

no ja uz som popravde celkom zufala z tych mojich vlasov, ale teda tesim sa aspon z toho, ze konecne prestali padat. :face_with_hand_over_mouth: myslim, ze aj to sa rata. ked neprsi, aspon kvapka. :sweat_smile:

viem, ze sa ti to zda malo, ale to je len zaciatok, vlasy ti najskor prestanu padat, potom sa zacnu regenerovat a postupne uvidis, ze ti zhustnu…kiezby som bola uz v tom stadiu, ja zatial este stale opadavam, aj ked uz menej.

To je pravda, ono to presne takto funguje. No žiaľ, nedá sa všetko hneď, treba byť trpezlivý. :star_struck: :hugs:

A to veru niekedy nie je moja vlastnost - byt trpezliva :rofl: ked nevidim pozitivne vysledky, proste skusam dalej.

No to ani ja, ale pokial by som mala istotu, ze mi to ozaj pomoze, tak by mi to asi ani tak nevadilo. Vsak na dobre sa caka, takze by to bolo uplne okej :smiley: