Nadmerne vypadavanie vlasov

S tym celkom nesuhlasim. Ja som taku liecbu na klinike absolvovala tiez, pozreli sa mi na pokozku a zistili, ze tie moje vlasove korienky proste nedychaju, mam to tam upchate nejakym mazivom ci cim. Nasadili mi specialne produkty na precistenie vlasovej pokozky a postupne sa to vyriesilo. Nic ine som nemusela robit. Nevravim, ze to tak ma kazdy, ale je fajn si dat poradit od odbornikov.

netvrdim, ze niekomu to nemoze pomoct, ale to je pre mna taka posledna moznost. nemam odskusanych vela produktov, tak najskor by som sla asi tymto smerom a potom az ked nezaberie fakt ze nic, tak mozno pouvazujem.

Tak samozrejme, ze som tam neutekala s prvym vypadnutym vlasom. Alebo bez vyskusania inych moznosti, ale zas zbytocne netreba otalat, a cakat do poslednej mozne chvile.

No ja by som s tou klinikou tiež počkala. Mám pocit, že veľa z nich ide hlavne po biznise. Väčšinou pomôžu aj voľne dostupné produkty. Mne napríklad trošku pomohlo, keď som si upravila stravu, doplnila železo a B-čka a hlavne som prestala vlasy umývať každý druhý deň. Pokožka sa trochu upokojila a vypadávanie sa spomalilo. Nie je to zázrak a tiež by to chcelo nejak podporiť ten rast, ale tak som vďačná aj za to málo.

my sme si s kamoskou jednu kliniku pozerali, ze sa tam aj objedname, ale ked sme videli tie palky, koniec…isli sme radsej do lekarne a nechali si nieco odporucit.

Mne ani z lekárne nič nefungovalo. A mám pocit, že asi nikomu. :slight_smile: Respektíve nikomu, koho poznám.

no tak potom ti neostava ine, ako sa obratit naozaj na nejaku vlasovu kliniku, tam ti vezmu pekne pokozku hlavy pod mikroskop a uvidis, co ti povedia. teda ak to naozaj chces riesit.

Netreba vyhadzovat stovky az tisicky za vlasove kliniky. Niekedy staci fakt malo ako nejaky produkt, ktory obsahuje presne to, co tvojmu telu chyba. Toto bol napriklad aj moj pripad, zamerala som sa na biotin a velmi to mojim vlasom prospelo. Toto mne osobne pomohlo najviac :innocent:

Prosim ta, co okrem biotinu to obsahuje? Zda sa, ze by mi prospelo nieco nasadit. Akoze nepadaju mi nejak specialne viac vlasy, len ich mam dost riedke, potrebovala by som ich trochu podporit niecim. Len neviem, co odskusat, kedze vsade vidim na vsetko reklamy, a samozrejme vsetky produkty robia zazraky na pockanie.

Rozne druhy vitaminu B, Acko, Cecko a dokonca aj zinok. Take ucinne kombo :sparkles:

Super, to je slusna kombinacia, niekedy take doplnky maju len dva, max tri dolezite prvky a zvysok same oblbovaky, cukry a tak. A pri vsetkych je tam obsiahnuta maximalna mozna denna davka? Pytam sa, lebo beriem aj ine tabletky, ktore nejake minimalne mnozstvo napriklad Bcka isto obsahuje.

Áno, hovorí sa, že všetkého veľa škodí, tak najlepšie je asi užívať chvíľu len to. A takisto aj preto, aby si videla, či ti pomáha konkrétne tento produkt, lebo inak to nezistíš, ak by si ich brala naraz viacero. :smiley:

mojej sestre hrozne padaju vlasy, uz dlhodobo s tym bojuje, aj ich ma velmi riedke, take znicene, tak rozmyslam, ci by som jej nieco taketo nekupila na vianoce ako darcek. myslite, ze je to blbost, ci by vas taky darcek potesil, vobec neviem odhadnut, ci by sa jej to pacilo.