jasne, ak by to malo byt kupene len preto, aby sa nepovedalo, to je iny pripad. myslim, ze my zeny beauty darceky uplne zboznujeme, len tam treba potom dat pozor, ak by niektora bola trebarsk alergicka na kremy. inak je to za mne super.
tych produktov je milion a je fakt otazne, ci to sadne kazdej zene. idealne ak je to zlozenim nieco neutralne, ze cloveku s nijakym obmedzenim to neuskodi.
A myslis, ze to aj potom pomoze? Niekedy mam pocit, ze take neutralne veci sice neublizia, ale extra nepomozu. Ale ja celkovo nemam rada take tie veci ako 2v1.
akoze co 2v1? ak je nieco prospesne napriklad na vlasy aj na plet zaroven?
mne tento rok jezisko priniesol led masku a masazny pristroj na celulitidu na celkove prekrvenie, takze co sa tyka beauty darcekov som uplne nadsena. teraz uz len dokupim vyzivove doplnky, aby som sa dala dokopy aj vnutorne. lakaju ma tie vitaminy co ste tu spominali, ze vam pomohli.
Presne tak, keď už chceš niečo zmeniť/zlepšiť, tak sa treba zamerať len na to jedno a tomu sa povenovať. Jedine tak môžeš dosiahnuť nejaké výsledky. ![]()
asi vsetky mame teraz taky pocit, ze je na case sa trochu po tejto dlhej zime dat dokopy. ja idem tiez na to postupne, zacinam si pozerat hlavne tie veci, na ktore som tu citala odporucanie, tak sa vyhnem nakupu stylom pokus omyl ![]()