Kukni si na stranke, maju tam vypisane uplne vsetky predajne. Ale tak nie je vylucene, ze casom ich moze byt este viac, ked tak prosperuju…
Akoze nie je ich malo, ale tiez si myslim, ze stoji za to sa prist pozriet. Neviem si predstavit uz kupovat maso takto z obchodneho retazca, pre mna veru ani nevyzera velmi lakavo. A teda hlavne nemas istotu, odkial to maso vlastne pochadza a cim vsetkym preslo. ![]()
Tu teda nemam velmi blizko, ale chystame sa do Laugaricia, taky shopingovy vylet si urobit, tak by som sa tam mrkla. Kde to tam najdem?

City Park v TN ![]()
Ejha, to som netušila, že majú predajňu v Trenčíne. Veru sa tam chystám, tak rovno tam zbehnem.
Mne sa paci, ze to dali zrovna sem. Nie je to tak odruky, je to aj pri ostatnych obchodoch, cize za mna super miesto. Niekedy vie byt predajna v strede nicoho, na kraji mesta pomaly, a to ma ide popravde rozhodit ![]()
pozerala som si a naozaj ich maju celkom dost. to je super, hadam ich aj dalej budu este rozsirovat.
Vies co, poviem ti tak, ze kto chce, tak si nakupi kvalitne a vyuzije tuto moznost. Vela ludi je ale lenivych a proste kupia prve, co im pride pod ruku a tu kvalitu velmi ani nesleduju.
Uz som si to aj hladala na ich stranke, maju ju paradnu, pozerali ste si ju niekto? Aj predajne vsetky pekne rozpisane. Super.
v tomto som sa ja uz velmi davno poucila. nie je maso ako maso proste.
prosim vas, aj ste boli niekto v tej predajni uz? som zvedava, co vsetko tam ponukaju, lebo na nete maju toho celkom dost. dokonca aj darcekove boxy, to je super. take mam rada. preco ja vzdy taketo veci pozeram vecer, ale tak aspon sa namotivuje ist pozriet priamo k nim ![]()
Ja som si u nic uz napriklad aj studene misy davala robit na oslavu. Robia aj bagety, chlebiky, kadeco.
Ja som to tam videla, a to si si objednavala priamo na predajni, alebo online? Vyzerali brutalne na tych fotkach.
Ja mám jednu malú mäsiareň overenú u nás v meste a chodím väčšinou tam. V supermarketoch nakupujem mäso málo, len keď už potrebujem narýchlo,
Oni uz aj v tych supermarketoch vedia to maso tak zamaskovat, teda ten obal mam na mysli, ze ledva vidis dnu, ked si chces dake kupit, tak si beries vlastne domov macku vo vreci takpovediac ![]()
a niekde to aj pekne vidno a je to asi este horsie ako keby si nevidela vobec… tie vpichy v mase nie su veru nic prijemne na pohlad. to mna automaticky odradi od kupy ihned. mozno to niekto kupi aj tak, neviem, ja teda nie.
preto mna zaujimaju taketo specializovane predajne, podla mna si daju viac zalezat na kvalite a pristupe ku zakaznikom ako vo velkych neosobnych hypermarketoch.
ja by som rada skusila, ale na okoli nic take nie je.
Baby, my chystame v lete oslavu 40, tie co ste objednavali misy a chlebicky, treba si ist pre to, alebo robia rozvoz? A ako ste boli spokojne?
To neviem ako to maju s rozvozom, kazdopadne si myslim, ze ak aj rozvazaju, tak len niekde pobliz, my sme si to objednali telefonicky na predajnu a tam aj vyzdvihli. Za mna je to takto OK.