Kukni si na stranke, maju tam vypisane uplne vsetky predajne. Ale tak nie je vylucene, ze casom ich moze byt este viac, ked tak prosperuju…
Akoze nie je ich malo, ale tiez si myslim, ze stoji za to sa prist pozriet. Neviem si predstavit uz kupovat maso takto z obchodneho retazca, pre mna veru ani nevyzera velmi lakavo. A teda hlavne nemas istotu, odkial to maso vlastne pochadza a cim vsetkym preslo. ![]()
Tu teda nemam velmi blizko, ale chystame sa do Laugaricia, taky shopingovy vylet si urobit, tak by som sa tam mrkla. Kde to tam najdem?

City Park v TN ![]()
Ejha, to som netušila, že majú predajňu v Trenčíne. Veru sa tam chystám, tak rovno tam zbehnem.
Mne sa paci, ze to dali zrovna sem. Nie je to tak odruky, je to aj pri ostatnych obchodoch, cize za mna super miesto. Niekedy vie byt predajna v strede nicoho, na kraji mesta pomaly, a to ma ide popravde rozhodit ![]()
pozerala som si a naozaj ich maju celkom dost. to je super, hadam ich aj dalej budu este rozsirovat.
Vies co, poviem ti tak, ze kto chce, tak si nakupi kvalitne a vyuzije tuto moznost. Vela ludi je ale lenivych a proste kupia prve, co im pride pod ruku a tu kvalitu velmi ani nesleduju.