Najlepsie cerstve maso

Mne sa tiez pacili tie oblozene veci, uvazujem, ze ak budeme robit nejaku party, mam vyrieseny problem s obcerstvenim, rovno to tam pojdem zobrat.

asi najlepsie tak ako platit potom este aj za dovoz si myslim.
ja som teda este neskusala, ale naposledy som niesla do prace domace a podla mna sa to neoplati, lebo tolko energie a casu, co ma to stalo, nabuduce radsej fakt objednam :smiley: nebudem sa s tym ondiet.

Presne pre to sa rozhodne nechystam nic robit doma, ale rovno to objednam. Ja si chcem oslavu uzit a zabavit sa a nie sa utahat predtym ako kon.

Ako rýchlo zvyknete spotrebovať “čerstvé” mäso?

Ak idem nakupovat hladna, tak kupim vzdy vela vsetkeho aj masa, takze niekedy to celkom nevychadza, aby som ho spracovala cerstve, vtedy putuje do mraznicky.

No tak to sa vseobecne neodporuca takto nakupovat, v tom som sa uz poucila, ale tak ak nakupis len maso, tak je to v tomto pripade OK, horsie je to s potravinami, ktore ti na zdravi moc nepridaju :smiley: Kvalitneho masa nie je za mna nikdy dost. Plny mraziak musi byt, to aj nasi tak maju.

takto si to robia rodicia, kedze byvaju dost daleko od potravin, aby nemuseli zakazdym startovat auto, robia vacsie nakupy raz do tyzdna.