Nespavosť - zlý spánok

Prosim pomozte. Uz dlhsiu dobu trpim nespavostou a neviem preco. Neprespim viac ako hodinu v kuse. Zobudim sa rozkukam co sa deje a zas cakam kym zaspim…Nechcem sa pchat liekmi, preto nepoznate nieco na baze prirodnych lieciv?

A netrápi ťa niečo ? Vieš , že by si nad tým nevedome rozmýšľala… Sny máš aké? Nevravím hneď , že ťa hryzie svedomie ale každý môžme nad niečím rozmýšlať v kútiku duše a neprikladať tomu až takú dôležitosť…

Dobrý deň, poruchy spánku môže spôsobovať veľa príčin, ale ja mám vyskúšaný jeden produkt, ktorý je na prírodnej báze a obsahuje všetky vitamíny. Keď som pod veľkým časovým stresom a nedá sa mi spať tak užívam Melatonin Insom. Nemajú ho všade a pre mňa najľahšia cesta je objednávanie si ho cez internet a využívam pri ňom aj zľavu cez zľavový kupón http://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/

ja nemozem napriklad spavat, ked priatel nie je doma, ze musi byt v praci alebo ked som pod stresom…ale v poslednom case mi pomoze, ked si uvarim harmancekovy caj a pred spanim si dam pohar tepleho mlieka s medom

honey19 mam rovnaky problem ako ty :frowning: uz vyse polroka som sa dobre nevyspala :-/ neustale sa v noci budim a rano som potom unavena a nervozna, je to nieco hrozne :frowning: aj si nieco zacala uzivat? ci este stale pretrvavaju tvoje problemy s nespavostou?

A bola si u doktora? Čo ak to je niečo vážnejšie? Nemáš nejaké problém v robote, kvôli ktorým nemôžeš spávať alebo niečo také, hm?

Patzinka
Prečo by hneď mala ísť k lekárovi? Možno má len nejaké problémy doma, ktoré ju trápia. Niekedy takýmto ľudom stačí, keď sa niekomu vyrozprávajú a proste sa im uľaví. Nie je to aj tvoj prípad @adell876?

1 Like

Taketo iste problemy ma aj moja mamka :-/ Tak velmi by som jej chcela pomoct, no neviem ako :-/ Prosim poradte aj mne. Ona k doktorovi v ziadnom pripade nechce ist a ked som na nete pozerala nejake produkty, tak vsetky boli navykove a to nechcem pre nu :frowning: Ak viete o niecom, ozvite sa mi prosim!

patzinka nebola som este u doktora. nepovazovala som to za taky problem, ze by som s tym mala ist aj k doktorovi. no ako ste mi napisali, tak ste ma vystrasili :-/ asi by som mala ist aspon obvodakovi, ze?
miradna lenze ja sa dost rozpravam ci uz so sestrami alebo s mojim manzelom. vzdy ked sa vecer stretneme doma, tak sa hodinu rozpravame. bojim sa co mi je :frowning:

mukina od teba spravu som si vsimla az teraz, tak preto pisem v dalsej sprave :slight_smile: tvoja mamka ma problemy iba zo spankom? a preco pre nu nechces aj tabletky? mne keby niekto povedal, ze ked budem tieto tabletky uzivat tak mi bude lepsie, tak by som isla do toho! len samozrejme tiez nechcem navykove!

Tak si nejaké kukni na nete, veď je veľa liekov na upokojenie a kvalitnejší spánok. Len je pravda, že niektoré sú aj návykové a tie by som veru radšej neužívala!

Jamilia a ty nejake uzivas, ked tak pises, ako keby si to mala vsetko nastudovane? Hm?

Deniska ako si to uhádla? Nemala by som to naštudované, keby som nemala pred mesiacom podobné problémy. Ale keďže som si potrebovala nejako poradiť, tak som pozerala na internete rôzne lieky a natrafila som na MigStress, ktorý vyrába firma Evalar. Pozdávali sa mi tieto lieky hlavne kvôli tomu, že nie sú návykové. A preto som si ich aj objednala a užívam ich. Pomáhajú mi.

Adel ano, ma problemy iba so spankom. Preto, lebo uziva uz velmi vela liekov a zase dalsie, to by som nebola moc rada :frowning: No ked nebude na vyber, bude musiet!

mukina rozumiem na co narazas a chapem ta, ze nechces mamku napchavat len liekmi. taktiez som sa chcela liekom vyvarovat ale asi to nepojde :-/ :-/ viem, ze iba lieky su dobre na ukludnenie a nasledne aby som mala kvalitny spanok. jamilia tu nejake pisala, tak mozno tie vyskusam. pise, ze nie su navykove. tie by si jej neskusila kupit?

Adel neviem ani sama :frowning: Skusim si o nich nieco precitat a potom sa rozhodnem, ci ich vyskusam. No fakt som nechcela pre nu lieky! :frowning:

Jamilia tak som si dobre myslela :slight_smile: A to je co za tabletky? Z coho su zlozene? O nich som este nikdy nepocula, to su nejake nove na trhu? :open_mouth: :open_mouth:

Keď už, tak určite odporúčam niečo na prírodnej báze a nie pchať sa umelinou… Možno ti chýbajú len vitamíny a nič iné… skús si prečítať http://www.namzenam.sk/5-vitaminov-ktore-by-nemali-chybat-ziadnej-zene/ a možno sa dozvieš niečo nové. :slight_smile:

Nikdy si nemozes byt ista, ci to je ozaj na prirodnej baze! Niekedy len o tom hovoria a pri tom realita je uplne ina. Kazdemu vyhovuje nieco ine. Mojej mamke mam pocit, ze uz nic nezabera :-/ :-/

Deniska je pravda, že sú na trhu len pár mesiacov, takže pomerne sú dosť nové. Čo sa týka toho zloženia, tak sa skladajú z výťažkov dvoch rastlín a to z múčenky opletavej - to je suchý extrakt z nadzemných častí a druhý je extrakt zo semien a tá rastlina sa volá griffonia. Už podrobnosti týchto rastlín si kukni na internete. Nechce sa mi to všetko vypisovať