Nespavosť - zlý spánok

neviem ci najlacnejsie ale je to pohodlnejsie, ked nemusis nikam chodit a iba z pohodlia domova objednas a mas :slight_smile: ano? ty si ju takto pekne potesil? parada! a co bola prekvapena, ze dostala taky darcek?

Nespavost je jedna z nejhorších věci, co se může člověku dít, protože bez dostečného spánku se nemůže naše tělo regenerovat a potom do dopadá různými zdravotními a psychickými problémy. Já když jsem tento problém řešila u sebe, tak jsem začala výměnou matrace za zdravotní a také jsem si začala před spaním dávat speciální čajovou směs na dobrý spánek.

Mne na nespavosť asi najlepšie pomohli CBD kvapky :smiley: Osobne mám najradšej tie cbd olej 30 lebo sú silné a stačí ozaj málo :smiley: Ale keď s tým chceš začať, tak by som asi začal najskôr s tými 5 :smiley: a potom keď tak zvýšil

melatonin je dobry skusit, mne dobre zabera, mam konkretne melosleep duo od sundy natural

Vies co, ja som ho skusala a mne sa moc neosvedcil.

Ahoj, ak nechceš skušať lieky tak je dobré cez deň veľa cvičiť aby sa ti telo dostatočne unavilo a potom môžeš aj vyskúšať saunový svet, sauny veľmi prospievaju aj psychike :slight_smile:

No áno, sauna mi istotne pomôže, keď trpím nespavosťou. :smiley: :rofl: :joy:

a nie? :smiley: ved ta to uvolni unavi a potom mozes ist sup sup rovno do postele spinkat :smiley:

Tak ale to ti asi jednorazovo nepomôže :smiley:

Treba skusit melatonin. Ten by mohol pomoct. :wink:

a to sa moze aj pocas tehotenstva? mna vacsinou vtedy “matalo” a nemohla som spavat.

podľa mňa v tehotenstve nie je úplne vhodný. každopádne, toto si treba poriadne naštudovať.

melosleep duo od sunday natural je dobry mne cca do pol hodky zabera a rano nie som otapena, dost pomaha aj tryptofan ale treba ho dlhsie uzivat, celkovo ukludnuje

ja som spokojna s typtovit night od amitaminu, obsahuje okrem melatoninu aj tryptofan, gaba, medovka valeriana… ja si ho davam iba ked mam problemy zaspat

Takze netreba to uzivat nejako dlhodobejsie aby to malo nejaky ucinok?