Tí, ktorým záleží na vzhľade, výzore a formovaní postavy bez nadmerného využívania kozmetických prípravkov, prispôsobujúcich odevných doplnkov, fyzických aktivít, životosprávy vrátane farmakologického suportu, už asi tušia o čom je reč
Objednat na osetrenie sa mozete v ambulancii v ordinacnych hodinach. Cena brucha 5.500,-SK, podbradok 4,000,-SK. Neviem o ktoru cast tela mate zaujem, zakrok sa opakuje á 2 mesiace Dr.Valkyova
Osetrenie brucha stoji 5.500,- SK. V jednom sedeni sa neda urobit naraz aj ošetrenie bokov pre celkovu davku enzymov, ktorú nemozno presiahnut. Osetrenia je mozne striedat á 2 mesiace - raz boky, raz brucho. Objednat sa môzete v ambulancii v ordinacnych hodinach Dr.Valkyova
Dobrý deň pani doktorka zaujal ma Váš článok, a mám záujem o vykonanie injekčnej lipolyzy, môj dotaz spočíva v tom , či je potrebné operačné vyšetrenie a ak ano či je možné ho vykonať vo Vašej ordinácii alebo stačí len bežné vyšetrenie ? a kedy je možný voľný termín na vykonanie úkonu ? Ďakujem , s pozdravom Blaženín
Vysetrenie realizujem ja sama v ambulancii Derma Med s.r.o., Kyjevske namestie 1, Banská Bystrica, telefon 041/ 413 55 11. Volajte predpoludnim, objednam Vas. Pri vysetreni sa dozviete vsetky informacie, priebeh liecby, efekty, cena S pozdravom Dr.Valkyova
Mam velky zaujem o tento zakrok,ale chcela by som vediet či taketo ošetrenia robia aj bližšie okolo Trenčína,alebo až v Bratislave a v Banskej Bystrici.Za vyrozumenie vopred ďakujem.
zaujimalo by ma ci sa ten tuk po lipolize neuklada nekde inde pretoze po klasickej liposupcii sa zacne tuk ukladat na inych miestach cim sa postava velmi deformuje
zaujimalo by ma ci sa ten tuk po lipolyze neuklada nekde inde pretoze po klasickej liposupcii sa zacne tuk ukladat na inych miestach cim sa postava velmi deformuje
Samozrejme že nie. Injekčná lipolýza je metóda, ktoru upravujeme kontäry tela pri nežiaduco uložených tukových depozitách, z ktorých nie je možné schudnúť telesnou aktivitou, ev. stravovacími návykmi. Určite nie je možné aplikovať enzýmy medzi črevné kľučky do brušnej dutiny. Steatóza alebo tukovatenie pečene sa lieči celkom inak, poraďte sa s diabetológom, internistom, odborníkom na výživu atď… dr.Valkyová
Pri riešení nežiadúco uloženého tuku na bruchu a bokoch aplikujem zmes látok - lipolytické enzýmy, antixydanty, vazodilatačnú substanciu v mixtúre. Je daná európskym protokolom horná hranica liečiv, ktoré v jednom sedení nemožno prekročiť. Takéto ošetrenie stojí 5.500,-Sk dr.Valkyová
Samozrejme že aáno, záleží na objeme, resp.ploche, preto sa neviem presne vyjadriť. Treba počítať s cenou 3.000-5.500,-SK Počet ošetrení 2-4x v 2-mesačných odstupoch. Uvoľnovanie tukov je pomalé, pozvolné, efekt vidno cca po 6-tich mesiacoch a samozrejme trvalé dr.Valkyova
Tuk sa uvoľňuje len z ošetrenej oblasti, ako som už uviedla pomaly a postupne, prvý centimeter asi v 5-tom týždni, preto metódu opakujeme. Ideálne sú 2-4 ošetrenia v 6-8 týždňových intervaloch. Organizmus ich degraduje a tuk sa neukladá kompenzačne inde. Metóda je vždy spojená s istými režimovými opatreniami, ktoré znásobujú efekt dr.Valkyová