Nie, tuk sa neukladá nikde inde.
Metóda je alternatívou ev.komplementárnou metódou ku klasickej chirurgickej metóde. Plastický chirurg veľa krát urobí peknú kontúru, ale napriek kompresii špeciálnym prádlom pokazí textúru a tuk sa zhlukuje, čo deformuje kožu.
Vtedy je ideálnym riešením injekčná lipolýza, ktorá takéto depozity rozpustí.
dr.Valkyová
Dobry den,Mam seriozny zaujem o tento zakrok v oblasti lytok. Chcela by som vas poprosit o kontakt na zariadenie v Košiciach,ktore by bolo schopne vykonat ho.resp. niekde v blizkosti Košic. Ďakujem. Kravecka.
Dobry den,mam normalnu vahu a pravidelne cvicim no trapi ma postava typu jazdecke nohavice,tesilo by ma ak by sa to dalo vyriesit touto metodou no chcela by som vediet ake mate percento uspesnosti lebo som citala ze to nemusi fungovat na kazdeho.co su to rezimove opatrenia?je to nejaka uprava stravy,vynechanie tukov?vysetrenie pred zakrokom mozem absolvovat u vas tesne pred lipolyzou?co by to stalo,vys.+liolyza.za odpoved dakujem.
Je možné tento postup zvoliť aj v prípade nadváhy. Problémová partia je brucho - oblasť žalúdka. Dá sa tento zákrok využiť aj v tejto oblasti? Úbytok je 1 cm v objeme, alebo v hrúbke tej tukovej vrstvy.
Ďakujem
Injekčná lipolýza nerieši obezitu, neovplyvňuje hmotnosť, ale tvaruje kontúry tela, postavy. Nie je vhodná na tuk medzi črevnými kľučkami.
Valkyová
na vyplavovanie a likvidáciu tuku z črevných klkov, ako aj z okolia pečene je xanax, je drahý, ale účinný, dá sa ním znížiť váha
pomýlil som sa, nie xanax, to by bol hriech, ale xenical,
Dobrý deň
bola som na lipolýze 10.12.2007, mala som jedno sedenie za ktoré som zaplatila 20 000.- Sk, dala som si robiť tzv.jazdecké nohavice, lebo tieto miesta neviem zredukovať. Na moje prekvapenie do dnešného dňa nijaké zmeny na mojich nohách nie sú, zostali mi rovnaké ba dokonca o 5 cm širšie než som ich mala keď som išla na lipolýzu. Asi málokto si vie predstaviť moje pocity, keď som sa tešila, že sa toho konečne zbavím a miesto toho … Chcela by som len vedieť prečo, prečo všetci ktorí píšu sú nadmieru spokojní a mne to jednoducho nepomohlo. ďakujem
Platí ešte cena pre ošetrenie dvojitej brady 4000,- Sk? Je v tejto cene i vstupné vyšetrenie? Sú nejaké zdravotné obmedzenia, napr. vysoký krvný tlak, štítna žľaza? Je zákrok bolestivý a bývajú komplikácie?
Cena stále platí, vyšetrenie k tomu 300,-Sk. Ošetrenie má svoje relatívne aj absolútne kontraindikácie, sú súčasťou vyšetrenia. je zdĺhavé o nich písať, treba sa poradiť v ambulancii. Lekár s vami preberie celé ošetrenie, priebeh hojenia, prvé výsledky. Vy zvážite sama, či liečbu podstúpite.
dr.Valkyová
Dobry deň,
chcem sa spýtať, či je možné liplýzou dosiahnuť korekciu - úpravu brucha aj v prípade ak má človek nadváhu. Nemusím schudnúť len zlikvidovať tzv. pneumatiky na bruchu. Bolo by to možné týmto spôsobom?
ĎAKUJEM.
Chcela by som sa opytat, ci ta cena za brucho 5.500 Sk je pri jednom osetreni, alebo celkovo pri opakovanych.
Dobry den. Chcela by som absolvovat injekcnu lipolyzu, ale dost ma odradilo, ked ste mi pisali, ze zmizne len 1 centimeter za pat tyzdnov. Zda sa mi to byt malo za tie peniaze. pri drzani roznych dietach som schudla viac ako jeden centimeter a skor ako za pat tyzdnov. je ale pravda, ze na bokoch sa toho neviem zbavit. Ak sa teda necham pichnut injekciou a budem pri tom drzt aj injekciu, zbavim sa viacerych centimetrov skor? Dakujem za skoru odpoved .
Dobry vecer! Chcem sa vas opytat p. Kravecka, ci ste uz absolvovala injekcnu lipolyzu, tiez som z Kosic, prosim, napiste mi, kde ste ju absolvovala, co vam robili, co to stalo a ci ste spokojna s vysledkom, kolko cm ste stratili, asi mam vela otazok, ale zaujima ma to, ci je to fakt take dobre. Za odpoved vam vopred srdecne dakujem! Dobru nocku! S pozdravom, Jeanette.
Dobry den!
Chcela by som sa spytat, ci sa da odstranit aj vacsie miesta postihnute tukom ako su napr stehna.Ja tam mam strasne tukove vankusiky a aj celulitidu.Da sa to nadobro odstranit? ak hej kolko by to stalo? a kolko krat by som to musela absolvovat?
chcela by som sa opytat…kolko centimetrov sa mozes schudnut touto metodou na bokoch…dakujem
dobry den,rada by som si dala upravit inj.lipolizou kruhy pod ocami rada by som vediet kolko stoji a ci to uz niekto absolvoval, ak ano napiste mi prosim klientky aky to malo efekt.dakujem.
mam to 1krat za sebou na bokoch,teraz je to este opuchnute,bolestive,ale je to este len 5.dni.tak som zvedava,co bude za mesiac,kedy mam uz objednany dalsi termin.Potom napisem
Ahojte…
Vidim, ze tu piste vela dotazov…Ja som na tom bola 1x dala som si vpichnut injekcie do brucha a kludne ak mate zaujem vam napisem co od toho mozete ocakavat, kolko to stoji a vsetko co sa toho tyka…
Dobrý deň Zuzka! Chcela by som vedieť, ako sa cítite teraz po tom zákroku, kt.partie ste si nechala napichať a koľko cm z vás ubudlo, nejaké vedľ. účinky či ste mala a celkový dojem z toho celého,či sa vám to oplatilo, tiež či v cene ste mala zahrnuté jedno alebo dve napichnutia. Ja sa na to iba chystám, ale chcem vedieť hlavne názory tých, kt. to už majú za sebou, hlavne či sú spokojní, a tiež, či sa tie tukové vankúšiky naspäť po čase nevracajú. Samo za predpokladu, že človek akt. cvičí,niečo so sebou robí, hlavne sa hýbe, napr.plaváreň, bicyklovanie a pod. aktivity. Vopred vám ďakujem za odpoveď!!! Jeanette.