Milá Vera!!! Máte 5 mes po lipolýze, zaujíma ma, kt. partie ste si dala napichať, či už máte za sebou aj druhé napichnutie, čo vás to stálo dokopy všetko, vidieť už nejaké výsledky?koľko cm z vás ubudlo? Ako ste s tým spokojná? Tiež aké boli alebo sú sprievodné javy, aké máte pocity z toho všetkého? Chystám sa aj ja na lipolýzu, tak chcem vedieť čo najviac, hlavne ma zaujímajú cm! Vopred ďakujem za odpoveď, nech uzž bude akákoľvek! Želám veľa úspechov!!! Jeanette.
ahoj zuzka, ja by som sa chcela nieco opytat kde si bola, ci si spokojna s odstupom casu a na kolko ta to vyslo. Dakujem krasne!
Pani Vera, mate uz za sebou viac zakrokov. Hovori sa, ze po prvom je efekt velmi maly, ale po druhom by mal byt uz viditelny. Velmi by som chcela, aby ste mi dali odpoved, lebo stale neviem, ci sa mam objednat. Velmi pekne dakujem. Darina
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na cenu zákroku. Teda, aplikovanie injekčnej lipolýzy v oblasti stehien. Z diskusii na tejto stránke som sa nedozvedela nejaku orientačnú cenu takéhoto zákroku a tiež by som sa chcela spýtať či sa cena týka iba jednej injekcii alebo je to cena celkového ošetrenia, teda či v sebe zahrňa aj viac dávok injekcii. Ďakujem za bližšie informácie. Jarka
Ahoj,
ja som bola na tom len 1 krat a mozem povedat, ze vysledky skoro ziadne min. mozno tak 0,5 cm…naozaj…skor by som doporucila centra kde sa cvici na strojoch vacu…v podtlaku, tam som dala za 3 tyzdne dolu 7 cm z pasu…co sa tyka tejto metody, je to ako taka korekcna metoda, dobre pre ludi co su po liposukcii a ostali im male nerovnosti nato je to dobre ale ked si niekto mysli ze mu ubudnu centimetre no neviem…nechcem hovorit lebo som bola na tom len 1 x mozno kto bol 3-4x tak uz vidi vysledky…
Ahoj,
ja som bola na tom v BA a vyslo ma to 2 ampulky 7000,- Sk…v BA su ceny skoro vsade rovnake, vysledky ako som pisala by som povedala, ze ziadne…co som si prezistovala tak napr na orave to robi jeden doktor a uctuje si zato polovicnu cenu…
ahoj, mohla by som sa spytat, kde presne sa robi injekcna lipolyza na orave? skusala som to hladat na internete ale nemala som stastie. dakujem
dobry den,bola som na injekcnej lipolyze aj s manzelom,ubudli mu 2 dierky na opasku a mne po 1 sedeni 1 cm.viem ze zeny ktore tam chodia to kombinuju s kavitaciou alebo radiofrekvenciou tripollar toto uz robievaju kozmeticky ktore tam sú a moje kamaratky si ich velmi chvalia.salon sa vola Corrective a je v Námestove,vlastni ho pan doktor horelican a on aj tu lipolyzu robieva… Ja so platila 3000sk za cele brusko .Pozriet si to moste na www.horelican.sk je tam aj kontakt alebo email-ova adresa bud priamo nanho alebo na kozmeticky… vrelo odporučam
dobry den,bola som na injekcnej lipolyze aj s manzelom,ubudli mu 2 dierky na opasku a mne po 1 sedeni 1 cm.viem ze zeny ktore tam chodia to kombinuju s kavitaciou alebo radiofrekvenciou tripollar toto uz robievaju kozmeticky ktore tam sú a moje kamaratky si ich velmi chvalia.salon sa vola Corrective a je v Námestove,vlastni ho pan doktor horelican a on aj tu lipolyzu robieva… Ja so platila 3000sk za cele brusko .Pozriet si to moste na >link< je tam aj kontakt alebo email-ova adresa bud priamo nanho alebo na kozmeticky… vrelo odporučam