skor by som asi tak, ze za ukoncenie skolskeho roka, ze proste to dieta zvladlo vsetko. ale za znamky konkretne, to asi nie.
tiez si myslim, ze za znamky velmi netreba, ale take vysvedcenie, to je jasne, to sa patri:)
Na konci roka jasne, vsak to nemusia byt neviem ake drahe dary alebo co. Ale proste nieco, co potesi a spravi radost. Vsak aj my sa kolkokrat odmenime za to, ked v praci nieco narocne zvladneme, no nie?
Na konci roka kupujeme niečo malé za vysvedčenie, na polročné nie. A ešte si zájdeme do cukrárne na koláč alebo zmrku:-)
nieco male je ok, ale co som pocula, co niektori rodicia kupuju detom kazdy rok za vysvedcenie, tak to nie je normalne.
novu helmu na bicyklovanie dostali, lebo tu staru stratili 
aj to sa da? ale zase stale lepsie, ako keby prisli s prilbami a bez bicyklov 
Detičky by som najradšej zobrala za vysvedčenie na výlet
najviac sa mi páči prostredie v jasnej okolí Tatier
tak asi by som ich zobrala do hotela Bjornsonka ![]()
Neviem, ci vsetky deti by povazovali vylet za darcek za vysvedcenie. Ja by som skor preferovala nieco hmotne, co by bolo len pre nich, a nie zaobalit vylet pre celu rodinu ako darcek za ich snahu v skole.
Pekny den prajem. Viem, ze skola este len zacala, takze z tohto pohladu to nie je asi aktualne, ale sviatky maju deti stale a tiez sa blizia Vianoce, tak by som sa chcela inspirovat, co kupujete, budete kupovat vasim 7-10 detom. Vopred dakujem ![]()
ja by som rada vymyslela nieco uz na vianoce, a to nehovorim, ze sa blizia aj narodeniny a mikulas. dobre inspiracie na darceky pre deti sa vzdy zidu.
U nas fungujeme tak, ze sa dava na Vianoce taky jeden vacsi, drahsi darcek a potom sa dokupia este nejake drobnosti. Neviem, ako to mate zauzivane vy. A samozrejme, ze zalezi aj od deti, co preferuju a co by chceli. Detske zelania tiez neobchadzame ![]()
ja vianoce priam zboznujem, vpodstate cely rok si zapisujem napady na darceky pre vsetkych, a potom z nich cerpam. ale realne nakupovanie zacinam robit az niekedy v novembri, lebo sa mi stalo, ze medzitym si uz dotycny danu vec stihol kupit.
Len to mi príde tak nejak natesno. Ja mám radšej v predstihu vybavené darčeky. Ono pri deťoch sa to dá v pohode. Pri dospelých je to trošku náročnejšie niekedy.
ja som s nakupom darcekov uz zacala, zatial hlavne take, ktorych dodanie je dlhsie. ale postupne zacnem zhanat aj po obchodoch, niekedy je taky black friday na to ako stvoreny.
vidis to, na ten som aj zabudla, ze ma byt. a kedy to je vlastne presne, to je az nejak v novembri koncom, nie? tak to este pockam teda s darcekmi tiez. hlavne pre deti, co chceme kupovat, tak by nebolo zle, keby sa podarilo nieco usanovat.
no vy aspon mate napady, ja vobec, takze najskor by som potrebovala pomoct s tym. potom budem striehnut na zlavy. ale z vlastnej skusenosti viem, ze nie kazdy black friday sa oplati, niekedy to pekne vedia s tymi cenami zmanipulovat. ci uz nastavia najskor nenapadne vyssiu cenu a potom akoze akcia, alebo napisu akcia k cene, za ktoru to vieme kupit aj inde a dokonca este lacnejsie. takze pozor na to.
To veru nie, preto je dobre, ked si uz dopredu budes sledovat ceny, aby si vedela, ci sa to potom vlastne pocas tej akcie oplati. Ale to by si musela teda vediet, co by si chcela kupovat
My ideme synovi kupovat smart hodinky na Vianoce. On ich chce uz strasne dlho, ale zase je to taka vec, ktoru sme nechceli kupovat len tak z dlhej chvile a takto to bude mat pekny darcek ![]()
ja som presne na ten black friday minuly rok doplatila, cakala som totiz, ze zlacneju jeden produkt, co som chcela objednat, ale oni dali cenu dole predtym a ziadny black friday ich uz nezaujimal. potom ta cena postupne uz len rastla ako sa blizili vianoce.