Odmeniť deti za vysvedčenie? Určite áno. Prinášame tipy na prázdninové darčeky, s ktorými si užijú leto

mne sa stalo, ze som si dane veci nasla, ale na black friday boli vpodstate rovnake cenovo, len prepisali povodnu cenu na vyssiu. stalo sa vam to?

jasne, uplne bezne to takto robia. aj casto, ked sa davaju len veci do akcie, tak to takto robia. preto si treba dat pozor pri black friday. nie su to take vypredaje, ako maju v amerike. ale citala som, ze ste spominali smart detske hodinky, tak to by som vedela poradit, ze carneo ma napriklad priamo na svojej stranke eshop a tam su v zlave tie hodinky, v takej ozajstnej :slight_smile:

tak toto som akurat rozoberala s kamoskou, ze co kupime detom, a ona mi nejake hodinky spominala, ze chce. prosim ta, mas s nimi aj skusenost? ci len si ich pozerala online?

My sme kupili synovi tiez pod stromcek. Nasli sme za dobru cenu, tak reku nebudeme ani cakat. Carneo hodinky a presne su to Tiny skus si pozriet, ci take by mohli byt :smiling_face_with_three_hearts:

jej dakujem, takze uz ich rok pouzivate, ci to teraz dostane na vianoce? pozerala som si ich, nie su velmi mohutne? aby nevyzerali, ze tym nasim detom ruky odpadnu :joy:

My sme tiez pozerali od tejto znacny hodinky, ale iny model. Tie mi pridu este o nieco lepsie ako tie, co pises. Aspon teda podla manzela je tomu tak. On je v tomto predsa len o nieco zbehlejsi ako ja, sleduje tie novinky a trendy a vsetky tieto elektronicke zalezitosti pravidelne.

A ktorý ste pozerali?

Myslim, ze tieto su akoze uplna topka Guardkid+ 4G Ultra 2 generacie. Tie maju vsetko, co napriklad ja povazujem za dolezite. Neviem, ake preferencie mas ty. Su potom aj ine modely samozrejme. Nevyzera zle ani Buddy. Zalezi ozaj od toho, na co mas zalusk, co od toho ocakavas :wink:

Tak toto je aka zachrana, ze som tu nasla tieto rady. Zrovna som zacinala byt zufala, co by som kupila pre moju neter, lebo nebyvam s nou velmi casto, tak az taky prehlad nema a vsetko, co chcela, teda pisala jeziskovi, uz dostane.

Jeeej super, ďakujem za odporúčania. Pozrieme to. A vy máte doma niektoré z nich?

ako ste s nimi spokojni? hlavne by ma zaujiamlo ako sa detom pacia, lebo to by bol darcek od jeziska.

Super darčeky. Jeden sme kúpili na vianoce. Za vysvedčenie dávame len maličkosť na konci roku.

my tak tiez robime. ani na vianoce nezvykneme kupovat nejake drahe darceky alebo tak, len ze aby nieco bolo. v prvom rade to musi mat aj nejake vyuzitie. nechcem vyzniet ako nejaka skupa matka, co nedopraje. ale ozaj nemam rada, ked sa kupuju zbytocnosti, ktore potesia jedine vtedy, ked sa rozbali darcek a potom upadnu do zabudnutia.