Take sa mi este nestalo, ze by som nevedela zohnat. Niekedy to chce viacej snorenia, ale vzdy sa mi podarilo najst. Pripadne teda nejaku vhodnu alternativu. Somarinam sa ale vyhybam oblukom. Vsetko, co sa kupuje musi mat nejaky zmysel. Nemam problem kupit nieco, ale nebudem zase peniaze davat na nieco, co nepotrebujeme alebo nevyuzijeme dlhsie ako jeden den.
ja tie somariny volam lapace prachu, lebo ved co potom s tym? ![]()
my sme kupovali na prve svate prijimanie teraz smart hodinky. to bola tiez casta otazka u nas v blizkom okoli, ze co detom dat do daru. ja som za to, aby sa dali radsej taketo darceky, ktore to dieta v takomto veku aj nejak oceni.
super ste to vymysleli, takemu niecomu sa naozaj deti potesia. A ake ste vybrali?
To je uplne super darcek. Ja by som tiez taky chcela dostat ![]()
asi si teda budes musiet spravit svate prijimanie ![]()
ved na to nie je nikdy neskoro si myslim
ale tak my velkaci si uz vieme taketo darceky aj sami zaobstarat. ja sa rada obdaruvam ![]()
Ja by som si vedela predstavit, ze taketo nieco dostanem sama od seba aj len tak, za dobre odvedenu pracu napriklad.
No presne. Ja si sem tam nieco doprajem. Ci uz idem na kavu, kupim si knihu alebo sem tam aj nieco drahsie, co som uz dlhsie chcela, ale stale to odkladala, ze nepotrebujem. Ale tak co by som nepotrebovala, ak mi to ma spravit radost. Rovnako aj s tymi detmi, zase netreba im vsetko odopierat, lebo neviem co. Niekedy nech ide rozum bokom ![]()
ked ide o deti, tiez si myslim, ze by sme sa s nimi mali tesit, a dopriat ako im aj sebe, pokial je to v nasich moznostiach samozrejme. ja si rada kupim nieco len tak, raz za cas to uplne potrebujem, ako taku odmenu ![]()
ja by som sa rada vratila k povodnej otazke. lebo uz je to tu o kadecom inom ako citam posledne prispevky ![]()
odmenujete deti za vysvedcenie? ak ano, tak do akej hodnoty kupujete darceky?
dakujem za odpovede ![]()
Vratila si sa v spravny cas k povodnej otazke, kedze sa blizi vysvedcenie. Normalne som skoro odpadla, ze su tu za par tyzdnov, alebo uz len skoro dni prazdniny
Okrem teda odmeny za vysvedcenie, co planujete s detmi v lete, resp. kam s nimi pojdete?