To, ze detom das nejake darceky este z nich rozmaznanych spratkov nespravi. Vsetko je to o vychove. Aj tie darceky si treba nejak zasluzit. Aspon u nas to tak funguje. Nic nie je len tak zadarmo. Mne tiez nikto nedava nic len tak.
kazdy si ju urcuje inak. vramci svojich moznosti. ale take cebritky to vedia riadne prestreli, splnia tym detom naozaj vsetko, a to uz podla mna nie je uplne zdrave.
Tiez si myslim. Ale to tu take tie kvazi celebrity skorej si myslim. Ti uvedomeli aj v tomto konaju inak a nechavaju deti, aby si okusili vsetko. Aj to, ze tie peniaze si treba nejak zasluzit.
Áno, také ako sú na obrázku, tak tak reálne aj vyzerajú. Môžem poslať aj reálnu foto samozrejme. Len mi musíš dať chvíľku čas
Normálne ruke odfotím, aby to bolo aj reálnejšie, že aké sú veľké, ako to pôsobí a tak ![]()
My akoze penazi na rozdavanie nemame. O to viac si treba nieco zasluzit. Ja si tiez nieco nekupim len tak, ze sa zoberiem po obchodoch. Ako nieze by sme zase treli biedu, ale nekupujem, co nepotrebujem, alebo take co mi pride proste zbytocne. Kazdy nakup na nejake svoje zdovodnenie ![]()
Ja sa zas rada zoberiem a prevetram v obchodoch. Ale je pravda, ze si velakrat dobre premyslim,ci nieco kupim, niekedy mi to trva nie tydne ale mesiace. Dokonca teraz som si objednala taku vec z netu, co uz dva roky pozeram alebo aj viac.
To po dvoch rokoch by som uz aj zabudla, ze som nieco vobec chcela
U nas sa nakupuje celkom rychlo akoze. Ale zase davame bacha na to, co sa kupuje. Kupovali sme detske hodinky, tak to sme si robili prieskum. Neviem, ci to niekoho zaujima alebo nie, ale rozhodli sme sa pre Carneo napokon. Najlepsie splnali, co sme potrebovali a dobre ohlasy som sa docitala aj pri nich, ked som sa informovala.
Už ich máte dlho? Čo na ne hovoríš?
Ja zas kym nieco kupim, tak to prejdu aj mesaice, pri niektorych veciach aj roky, pokial to nie je nieco velmi dolezite. Takto si aspon riadne premysli, co ano a co nie ![]()
To mas uplne zbytocne to odkladat. Aspon ja som sa tak v poslednej dobe naucil, ze ked nieco treba alebo ked nieco chceme zaobstarat, tak zbytocne budem nad tym teraz sediet a vyberat dva tyzdne. Venujem tomu dajme tomu jeden dva vecery a nieco vyberiem, to je podla mna uplne dost casu na rozhodovanie a porovnavanie.
takto by som to ja veru nedala, ale je to dobre, ak sa vies rychlo rozhodnut ![]()
Ale urcite dala. Hlavne si treba vypichnut zakladne veci, ktore od tej ktorej veci ocakavas a co je u teba priorita a potom to uz ide ![]()
pri dolezitych veciach sa tak rozhodujem, ale pri darcekoch, alebo teda takych zalezitostiach, co su pre radost, viem velmi dlho rozmyslat a vahat ![]()