Mne normálne predpísali, však tam je tiež dermatologický lekár v podstate Ale áno, je pravda, že na inej klinike to môže fungovať celkom inak a tam ani lekár byť nemusí teoreticky.
Neviete ako drahe to je? Ci si za odstranenie jedneho znamienka niekde nahodou nevypytaju par desiatok € alebo tak?
Aj mne vyrezávali znamienka, ale neviem že by som dačo platil. Mal som ho na blbom mieste a odieralo sa tak mi ho odstránili. Ale troška to bolelo, no už tam mám len mini jazvyčku takže sa to krásne zahojilo.
No ako sa poznam, tak mne by museli nieco pichnut, aby to nebolelo. Ked si to predstavim, ze by mi mali nieco zaziva rezat z tela. No fuj Ale co viem, tak normalne sa za to plati asi vsade, nie? Ci myslis, ze to poistovna preplaca?
Vyrezávali? Akože skalpelom? To sa nerobí normálne laserom už iba v dnešnej dobe?
ja by som praveze bola tiez za ten laser. nechcem si to davat vyzeravat vsak potom musia aj jazvy isto ostat vacsie. a to ja mam znamienka po celom chrbte a teraz, ked si to predstavim, ako by to potom vyzeralo…
Nemyslim si, ze zostavaju po tom jazvy. Co som si o tom citala, tak s tymto som sa nestretla vobec, preto chcem ist na to tiez. A v podstate mi je uplne jedno, akou metodou mi to budu robit, uz nech je proste to znamienko prec, neznasam ho, aj ked je to sucast mna. Je velke a necitim sa vobec dobre najma v lete, ked sa odhalim.
ja mam vela znamienok, mam aj materske, uz som sa s tym zzil, stotoznil, neriesim to.