Mne normálne predpísali, však tam je tiež dermatologický lekár v podstate Ale áno, je pravda, že na inej klinike to môže fungovať celkom inak a tam ani lekár byť nemusí teoreticky.
Neviete ako drahe to je? Ci si za odstranenie jedneho znamienka niekde nahodou nevypytaju par desiatok € alebo tak?
Aj mne vyrezávali znamienka, ale neviem že by som dačo platil. Mal som ho na blbom mieste a odieralo sa tak mi ho odstránili. Ale troška to bolelo, no už tam mám len mini jazvyčku takže sa to krásne zahojilo.
No ako sa poznam, tak mne by museli nieco pichnut, aby to nebolelo. Ked si to predstavim, ze by mi mali nieco zaziva rezat z tela. No fuj Ale co viem, tak normalne sa za to plati asi vsade, nie? Ci myslis, ze to poistovna preplaca?
Vyrezávali? Akože skalpelom? To sa nerobí normálne laserom už iba v dnešnej dobe?
ja by som praveze bola tiez za ten laser. nechcem si to davat vyzeravat vsak potom musia aj jazvy isto ostat vacsie. a to ja mam znamienka po celom chrbte a teraz, ked si to predstavim, ako by to potom vyzeralo…
Nemyslim si, ze zostavaju po tom jazvy. Co som si o tom citala, tak s tymto som sa nestretla vobec, preto chcem ist na to tiez. A v podstate mi je uplne jedno, akou metodou mi to budu robit, uz nech je proste to znamienko prec, neznasam ho, aj ked je to sucast mna. Je velke a necitim sa vobec dobre najma v lete, ked sa odhalim.
ja mam vela znamienok, mam aj materske, uz som sa s tym zzil, stotoznil, neriesim to.
aj to je riesenie. ale niekomu to prekaza proste. inak materske neviem, ci sa daju odstranovat vobec, daju? a druha vec je, ze ked sa chodi so znamienkami na kontroly, ktore by mali byt mimochodom pravidelne, tak sa moze prihodit, ze ti odporucia niektore znamienka odstranit. vtedy je to treba riesit.
ale tak pokial nemeni nijak farbu ani tvar to znamienko, tak si nemyslim, ze je nejako potrebne si ich davat kontrolovat. znamienka sa tvoria cely zivot, mne ich pribudlo len za toto leto niekolko. a vyzeraju uplne normalne, neskodne.
Sama si ale teraz napísala, že znamienka sa tvoria celý život. Takže tie pravidelné kontroly nie sú vôbec na škodu Ja som bola pred týždňom na odstránení, na chrbte a na tvári som si dávala odstrániť Netreba sa nechať zmiasť tým, ako vyzerajú, my ako laici to nevieme posúdiť.
tak ale skontrolovat ti ich vie aj lekar, no nie kazdy dermatolog ich aj odstranuje.
vsak ale tiez ti ich nekontroluje obvodny lekar, ale kozny.
Velmi ta bolelo to odstranovanie? K comu by si to prirovnala? Lebo ja mam pocit, ze mam nizsi prah bolesti ako kazdy, koho poznam.
no mozno si ma tak trochu aj presvedcila a dam si ich niekedy pre istotu skontrolovat. tebe sa to za aky cas kompletne zahojilo?
Ale neblazni, vsak odstranovanie znamienok nie je ziadna veda. Nebudu ti nohu ostranovat, ze by ta to malo boliet Mozu ti to miesto normalne umrtvit, ze ti pichnu injekciu. Ja som bola v Dermabelle si davat odstranit znamienka a to som ani nevedela, kedy sa tak udialo
To mas niekde blizko, ci preco prave tam si bola? Niekto ti ich poradil Neblaznim, len ja som vseobecne dost citliva, to je vsetko.
Ja som bol tu a super všetko, aj prístup:
Tiez som bola v Ziline na odstranovani znamienok, ale ja som bola na klinike Dermabelle. Tam som citala lepsie recenzie
A tvoja recenzia je aka? Ako si tu bola spokojna?