No to by si si mala. Ja si davam uz pravidelne, odkedy mi nasli raz jedno podozrive znamienko. Tak teraz chodievam na prehliadky. Vsak ono to mas rychlo za sebou, neboli to. Ked sa objednas na termin, tak to mas zalezitost par minut. Hojenie je rychle. Ono zalezi od velkosto toho znamienka, aka ti ostane ranka. Cim mensie, tym skor zahojene samozrejme
preco podozrive? aj s nim nieco bolo zle, ci?
a co sa potom dava na to vypalene znamienko, aby sa rychlejsie zahojilo? ci netreba nic, len tak nechat nech sa zahoji samo?
No ja si natieram všetko už len z princípu. A to nemusím byť ani po zákroku. Aj štípance od komára, proste všetko
Oni su aj v Trencine, ja som bola tam. Z Banoviec je to predsa len o nieco blizsie. A co sa tyka spokojnosti? Tak odstranovanie znamienok zase nie je nejaky extra narocny zakrok. To bolo vsetko okej, rychle. Skor by som zhodnotila celkovo dojem z kliniky a ten je super. Pekne, moderne priestory, aj vybavenie take na urovni, ze tie pristroje vsetky take moderne tiez.
To spravi vela, uz podla toho prveho dojmu si vies utvorit nazor. Dolezite je aj to, aby si sa tam dobre citila.
no mne ozaj staci, aby mal ten odbornik/odbornicka slusny prejav a dobry pristup.
v takom pripade ozeliem aj to, ze to nemam uplne najblizsie pokial sa nemusi chodit nejak pravidelne, samozrejme na nejake tie kontroly po zakroku alebo tak
Mne odstraňovali jedno znamienko. Bol to teda nepríjemný pocit i keď som to mala umŕtvené ale zvládla som. Trvalo to pár minút. Tá bolesť potom bola horšia:-)
bolest potom? si to mala nejake velke to znamienko?
Z akej casti ti ho odstranovali?
Nie je nejaká šanca, že sa to aj po tom odstránení nejako zapáli?
no neviem, ale podla mna to je tak, ze kazda cast tela boli nak, nie? alebo ono mozno zalezi aj na prahu bolesti, aky clovek ma.
Moze byt, vsak ono aj tetovanie napriklad boli na inej casti tela inak. Tak mozno aj na tomto nieco pravdy. Ale znamienka vsak nie su velke a nie je ich tolko si myslim, ze by si niekto daval 20 alebo kolko naraz odstranovat. Isto zohrava pri tom ulohu aj to to, aky citlivy je clovek, kazdy to ma inak, ako hovoris. Ale ze by sa to zapalilo, tak to si nemyslim. Mozno nejaka dezinfekcia, prelepit si to a ked sa spravi chrasticka, tak natierat niecim, aby sa to rychlejsie zahojilo a neostala jazvicka.
Podľa mňa tá jazva zostane vždy, aj keby to robil úplne najlepší odborník pod slnkom. Chcela som sa ale spýtať, či sa postupuje nejako inak, ak sa jedná o ploché znamienko a na takom ťažšie dostupnom mieste, napríklad vo vlasoch? Vedia aj také robiť či to sa veľmi neodporúča?
Aj máš niečo také overené, čím je to potom najlepšie natierať?
Idealne, keby ti poradili tam, kde ti budu znamienka odstranovat. Ono je toho strasne vela, niekomu staci aj nejaka nechtikova masticka, niekto ma horsie regeneracne schopnosti a tam je lepsie zvolit nejaku echt kozmetiku. Ono na klinikach ti niekde aj rovno daju na natieranie nieco, alebo si to mozes na mieste zakupit.
a je vobec potrebne to natierat po zakroku? ja chapem, ze to mozno urychli to samotne hojenie, ale tak ja velakrat na take veci zabudam. stat sa mi asi nic nestane.
hojenie to urychly a moze zmiernit jazvy, ktore ti mozu po odstraneni ostat. je to na tebe, ci to budes robit alebo nie. ja som sa o to starala, ked mi odstranili znamienka a ono nie je ani nic poznat, ze by som bola na odstraneni
A kedy si bola na tom odstraneni, prosim ta?