Opatrovateľky v Rakúsku a daňové priznania

Ďakujem.

Ahojte. Prosím vas, skadial si možem stiahnúť formuláre A1 a L1 na rok 2011?

Napisala som blbost. Uz len formular L1k sa mi neda stiahnut. Vie mi niekto poradit?

Prosim, kde si mozem stiahnut formular Loschung der Volmacht-Zrusenie plnej moci? Dakujem

Formular L1k si musis vyzdvihnut osobne, nie je poskytovany cez internet, lebo ma ciarovy kod, ktory kopirovanim nie je snimatelny, bolo to uvedene uz na minulorocnych formularoch. Vyzdvihnut si ho mozno aj na obecnom urade v mieste kde pracujes, mne ho priniesli odtial.

Alebo možeš niekoho požiadať nech ti ho prinesie odtiaľ, ak sama nemôžeš, prípadne kontaktuj fin. amt a popros ich, oni ti ich možu tiež poslať.

Staci si to napisat na papier a poslat. Nemusi to byt ziaden extra formular. Tiez som rusila plnu moc agenture aj rodine a bez problemov.

Dakujem pekne za odpoved a prajem vela uspechov.

Dakujem Vam pekne Andrea za odpoved a prajem vela uspechov.

Ďakujem x, uz to napadlo aj mňa. Nech sa Ti dari. ema

Odkiaľ je suma 6,54 / na deň? Nezodpovedá výpočtu 98,10 : 14.

98,10 : 15 = 6,54 … suma 98,10 je na mesiac a suma 6,54 je na jeden deň.

Evina, čo to znamená, že dane odpisujem šekom? A prečo uznajú len km v Rakúsku, veď cestujem z SK?

Ahoj, chcem sa opýtať, sú nejaké zmeny v daňovom priznaní v AT alebo je to ako vlani? Ďakujem za odpovede.

Ahojte, vie mi niekto poradiť, či mám nárok na prídavok na dieťa, keď pracujem v Rakúsku v obchode momentálne v skúšobnej dobe? Vďaka.

Vie mi niekto poradiť, kedy sa vypisuje formulár L1, L1k a načo slúži? Díky za odpoveď.

Prosím Vás, dokedy je potrebné podať daňové priznanie za rok 2011? Min. rok som nepodávala, tak neviem, či to ešte stihnem. Ďakujem.

Ahoj. L1k si narokujes na danovy bonus pre dieta, na ktore poberas rodinne pridavky. Na kazde dieta, jeden formular. L1 to je tiez ziadost o bonus. Rodina to podava, ked ziada od statu vratit negativnu dan.

Dobry den, mozete mi poradit? Pracujem ako opatrovatelka a musim podat Danove priznanie z At. na Slovensko elektronickou postou. Este som nerobila DP. Je to formular typ B?, Co ide do vydavkov? Z hrubeheho prijmu (40%)? Dakujem.

Prečo musíte podať DP elekt. poštou je to hlavne pre tých čo platí DPH. Pre nás ostáva klasika Formuláre FO-B. Do výdavkov idú všetky náklady ako v AT / SVA, 12%, 13% /. Príjem a výdaj sa musí schodovať s čistým príjmom v AT. Základ dane sa znižuje tento rok o 3 559, 30.