Opatrovateľky v Rakúsku a daňové priznania

Ahojte… ženy, vedela by mi niektorá povedať… manžel je na čiastočnom invalidnom dôchodku a nemá prácu… dalo by sa brať nejakú zľavu, alebo dostávať nejaký príspevok na manžela keď podávam každý rok DP?

Ahojte… viete mi povedať koľko je Sachbezug za minulý rok - za rok 2013?.. ďakujem…

Dobrý deň, vidiet že sa vyznáte, môžem sa opýtat ako je to so zaokrúhlovaním v DP, ked mi vychádzaju desatiinné miesta?
Dakujem

Prajem pekný den pani Lea. V tejto diskusii som sa dočítala, že robíte danové priznania pre opatrovatelky v rakúsku. Mala by som záujem o vypracovanie rakúskeho DP len neviem či je to ešte aktuálne, lebo príspevok z diskusie je starý. Budem rada ak mi odpoviete. Mesarošová

Dobrý deň. Chcem sa opýtať či by ste bol ochotný mi spraviť daňové priznanie v za všetky roky odkedy pracujem v at teda od novembra 2011 samozrejme nechcem to zadarmo, veľmi by ste mi pomohol. Dakujem Iveta

Dobrý den, potrebovala by som poradiť s danovým za rok 2013. vyplnujem formulár FO typ B, pracujem ako opatrovateľka v Rakúsku aj na Rakúsku živnosť. príklad:príjem za rok 2013 je 10185 eur. výdavky sú:2427, 45eur… tj. SVA+WKO… ako to mam vypočítať aby bolo dobre… aj do akých koloniek treba čo napísať… veľmi pekne dakujem za každú radu.

Fa vás môže vyzvať aj nemusí. a je dobre si dávať danove v Rakúsku. preto, lebo vám majú z čoho vypočítať nedoplatky zo SVA…

Dobrý deň. Chcem sa opýtať, do ktorého riadku tlačiva E1a sa vpisuje ten 13% daňový bonus a poprípade kam mám vpísať tú 25% úľavu na dani zo zaplateného životného poistenia na Slovensku? Predpokladám, že to životné poistenie nemá vplyv na vymeriavací základ pre výpočet odvodov v Rakúsku, alebo sa mýlim?

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať minulý rok som celý pracovala na Slovenskú legislatívu a po roku som sa znovu vrátila Rakúskeho systému, znamená to, že budem mať aj za ten rok nedoplatok v SVA alebo sa tento rok nepocita? Vopred ďakujem za odpoveď.

Ahojte vie niekto kolko je Sachbezug za rok 2013 dakujem

Ahojte prosím o radu kedže si danové robím sama prosím o radu kolko je za tento rok Sachbezug doteraz to bolo 6, 54 mam info že sa zvyšilo 7, 47 na den mam totiž odrobenych viac ako 200 hodín nevadí ked si napíšem menec kvoli odvodov dakujem za radu

TREBA SA OPÝTAŤ RODINY TY BERÚ PENIAZE.

Marika daj si urobiť d. p. 2013 SK A AT daňovnikovy ak nechceš plakať v budúcností. Ja si dávam každý rok a viem že mám to na 100% ok.
kontakt ti zašlem ak chceš.

Sú na to tlačiva daňovnici to majú.

Ahoj Tina prosím nezavadzaj nepresnými informáciami.
Niektoré to urobia podľa teba a budú po kontrole Dú. a FINANZ. plakať.

Aďka ak máš detí alebo manžela ZTPS, alebo postihnuté dieťa tak podávaj DP.

Ivetka dám ti kontakt .

danovnicka1@centrum.sk

Vynikajúci príspevok, oceňujem vedomosti,
práve toto opatrovateľky nechápu, odkiaľ sa berie nepomer výpočtu doplatkov na odvodoch (jedna dopláca 700, kým iná 1000 )

Vedel by mi niekto porasfit ako sa vypocitaju odvody do SVA a percentualna vyska. Celkovy prijem-12% alebo celkovy prijem-12%-odvody-13%-Grundfreibetrag*odvody a z tohopercenta. Dakujem

Pan Dusan, takze potvrdilo sa mi to, ze ked nepodavam danove priznanie, SVA mi odvody horybylne nezvysi, ale ak by som podavala uz je to inak a ten danovy bonus na dieta mi nestoji za tie zvysene odvody… mam v tom jasno ako facka.