Ahoj, ja som v Brucku, ale aj dnes som sa bola prejsť v Klagenfurt, to je asi 30 min odo mňa. Nestretli by sme sa niekedy? Mne sa dá od 12:30 do 14:30.
Alexa676 ozvi sa
Ahojte, som vo Wien 3. Bezirk, Neulinggasse, je tu niekto nablízku?
Ahoj, ja som tiež v 3. bezirku na Gollnergasse, môžme sa niekedy stretnúť, pa pa.
Dobry den, ja by som sa chcela informovat, ci nie je nejaka opatrovatelka v Grafenworte, chcela by som sa s nou stretnut a naist nejaku kamaratku, dakujem za pomoc, napis na maila Hanach20@azet.sk, uz teraz sa tesim.
Dobrý deň! Joj, tak to máte veľmi dobre, ak máte dosť voľna! Musíte mať veľmi dobrú rodinu a pacienta! Radosť potom takto pracovať! Držím palce naďalej! Pekný deň!
Ahoj Juditka. Ano, mam dobre miesto, momentalne. Kto vie dokedy. Ale za 8 rokov som si toho prezila. Bez volna 4 roky, v noci 4x vstavat. Takze nebolo to vzdy take ruzove ako teraz, nebola taka radost vtedy pracovat a vydrzat ako teraz. Vsetko dobre.
Ahojte. Chcem sa opýtať, že či nie je niekto náhodou v 22 bezirku? Moja ulica je Wehrbrucklstraße. Prosím ozvite sa. Mirka
Zdravím Mirka. Ja som v 22-ke, ale som tu len do stredy. Možno moja kolegyňa? papa
Ahoj. Dik, ze si sa ozvala. Ja nastupujem az od 28.10. prvy krat, teraz je tam kolegyna. Mozes jej dat, prosim Ta moj mail, nech sa mi ozve ak bude chciet. mirka479@gmail.com alebo tel. cislo 004368120808143. Dakujem
Sorry som sa pomylila. Namiesto Zdenka som dala pre Eva.
OK, odovzdám. Želám príjemnú službu. pa
Zdenka a aj Mirka! Ja som na Tamariskengasse a moje č.t. je 699120795, je nás tam aj viac, som rada, že ste sa ozvali, slov. č. t. 0915820506 zavolajte, teším sa, papa.
Ahoj. Fajn, ze si sa aj ty ozvala. Ked dojdem v piatok do Rakuska, urcite sa ozvem. Zatial ahoj
Ahoj Gitka ja som v 18. Bezirku na Gersthoferstrase, blizko je aj ten park, mozes mi napisat e-mail a mozme sa dohodnut na nejakom stretnuti
Hľadám kamošku, pracujete niektorá v okolí Baden bei Wien? Ďakujem
Ahoj Ivka, kde si presne?
Ahojte, je niekto v okolí Lanzendorfu - pri Šwechate?
Ahoj Bea, som presne v Baden Waltersdorferstrasse.
Ahoj, ja tiež pracujem v 1. Bezirku tel. 069917104606, teraz mám službu do 16.11.