Ahojte, je niekto vo Viedni v okoli Otakringer, alebo Thaliastrasse? Stretko
Ahoj Nika, ja som v Ottakringu na Wattgasse, ale zajtra koncim turnus a pridem 17. novembra. Ale zatial tu bude moja striedcka. Ty si teraz v robote alebo doma?
Ahojte, je niektora z vas vo Breitenfurt, ja som na Franz Lehargasse? Ozvite sa 650 263 2417, moje tel. cislo.
Ahoj Anna, ja pracujem tiež v St. Poltene a bývam pri Treisen parku. Zajtra odchádzam z domu, takže tam budem vo štvrtok. Môžeš mi zavolať na +436642313179. Jarka.
Ahojte. Je tu niekrorá vo Weiz pri Grazi?
Ahoj všetkym, kto ste v Wieselburgu?
Ahojte, niekto na travenie volnych chvil blizko Mariahilfestrasse, Karlsplatz, Stephansplatz, Heldenplatz, Burgarten a tieto okolia? Budem rada, ak sa niekto ozve, som tu sama.
Ahojte, pracujem v 22 bezirku na Hannes Lintl Gasse, nájdem tu nejakú opatrovateľku na stretnutie?
Ahojte, kto pracuje v Grazi a mal by cas na stretko niekedy?lydia555@centrum.sk Pridem o 14 dni. Pekne Vianoce.
Ahoj, pracuje niekto v Strasshof an der Nordbahn? Rada sa tu s niekym zoznamim.
Ahojte babenky, je tu niekto z Vocklabrucku? Ak áno, možme pokecať, alebo poprechádzať sa tu v peknom parku, tak zavolaj 0908 787 639.
Elenka - náhodou to čítam - tiež som z tohto okokolia - môžme sa porozprávať? / / 00421908451361 / /
Ahojte, je niekto v Eichkogel pri Gleisdorfe, ak ano, ozvite sa mi, dakujem.
Ahojte! Nájde sa nejaká opatrovateľka v 19. bezirku vo Viedni? My sme na Doblinger hauptstrasse. Ozvite sa!
Som v 22. bezirku, je tu niekto okolo? Môj kontakt je 01/7749156.
Je nás tu viac. Lenže dve máme už cez päťdesiat. Moja ml. kolegyňa príde po jedenástom jan. Odovzdám jej na Teba kontakt. Papa.
Ahoj, po 11.1. tu bude kolega Pavol, mne vôbec vek neprekáža, to je jedno. Bol by som rád, ak by ste sa ozvali. Peter
Ahoj, ja som v 16-tke a hladam si kamosku. Ako ti vychadza najblizsi turnus? Pa, Denisa.
Je z vas niektora zo 4. Bezirku? Pridem 8.1. Mam po 50-ke, ale rada sa stretnem s kazdou, co sa chce trochu odreagovat od prace a podabatit si v Slovencine.
Ahojte! Ozve sa mi opatrovateľka, ktorá tiež pracuje v Bad Halle ako ja? Prosím, ozvite sa mi.