Opatrovateľky v Rakúsku - zoznamka

Ahoj, ja som v 16-tke. Ako ti vychadza turnus?

Zdravím, pekný večer, ja som v 2 Bezirku Wehlistrasse pri Donau Marina nastupujem 23.1.2012 aj ja som tu sama, rada by som sa s niekým porozprávala, ak by to nebol problém, môj mobil 421904894759.

Ahojte kolegyne, chcem sa sa opýtať, je tu niekto z Zillertalu? Ja pracujem v Stumm a nemám tu žiadnu kamarátku. Ak áno ozvi sa mi, budem rada. Skype: eva.sykorova,5

Ahojte! Je niektora z Vas v Schardingu? Pracujem tu a rada sa stretnem. Nemam tu ziadnu kamaratku. Budem rada, ked sa ozvete.

Ahojte aj ja som v 22 bezirku. Môj kontakt alexa671@azet.sk, budem rada ak sa ozvete.

Ahojte, pracujete niekto v Allande? Nemam tu ziadnu kolegynu, rada by som sa s niekym stretla.

Dobrý večer prajem, hľadám opatrovateľku, ktorá je v Saalbachu. Som tam už štvrtý mesiac, rada by som sa s niekým porozprávala. Ďakujem.

Pracuje niekto vo Welse pri Linz?

Dobrý večer! Je niekto ako opatrovateľ / ka v Leogangu? Ak áno, ozvite sa mi, prosím, na mailovú adresu. Ďakujem, Emília.

Ahoj, ja som tam pracovala, len mi babku dali do Heimu. Chcela by som sa ťa spýtať, nepoznáš niekoho, kto potrebuje striedačku? Alebo nejakú rodinu, ktorá potrebuje opatrovateľku? Zhánam si ja, mám všetky papiere.

Ahoj, ja som v Marchtrenk a rad by som spoznal zenu v okoli

Ahojte, pracujete niekto ako opatrovatelka v 13. bezirku? Rada by som sa s niekym stretla. Mam volno od 13:30 do 15:30.

Ja som v13. tke… som tu ešte týždeň, hoci je už máj, ozvi sa mi.

Napíš svoj e-mail, alebo tel. číslo, môžme si dohodnúť stretnutie. Som na Auhostraße pri Koncovke U4.

Ahoj, moja dcéra Ivetka tiež pracuje v Brucku, skús sa jej ozvať, možno bude rada.

Ahoj… teraz som cez leto v Krumbachu, ale v septembri sa vraciame naspat do Viedne. Posli mi svoje cislo, ozvem sa ked budem zasa vo Viedni.

Je prosím niekto v 19. Bz vo Viedni na rohu Heilegenstädter Str. a Grinzinger Str. pri Einkaufsqaurtier? Prosím ozvite sa mávam pohyblivé voľno ale vždy 2 hodiny niekedy od 2. alebo od 3. aj od 4. h. Môj telefón je: 0676 9077963. Teším sa!

Ahojte! Robí niekto v Grazi v 12. bezirku, ja som na ulici Am Eichengrund, voľno mám od jednej do tretej. Ozvite sa!

Nejaká opatrovateľka vo Voitsbergu?

Ahojte!
Prosim, pozna niekto meno agentury pre opatrovatelky v Zeltwegu? Neviem to nikde najst. Dakujem.