Vybrala by som si radšej inu,spomedzi toho množstva agentur,ja som mala s nimi zlu skusenost a počula som to aj od viacerých žien.
Ja má v zmluve ( cez slov. agentúru ), že všetky sviatky mám 50% za den naviac.
Ahojte prosim vas mozte napisat agentury cez ktore pracujete a ste spokojni???vwlmi by ste mi pomohli,nedari sa mi vobec v takych veciach…dakujem pekne
Poradím,skús osloviť akúkoľvek inú agentúru,robila som cez nich(síce už dávnejšie),ale mám len veľmi negatívne skúsenosti.Najviac mi prekážalo,že boli dosť drahí a pri probléme,keď som sa na nich obrátila s prosbou o pomoc,dostalo sa mi asi takej odpovede:poraď si sám človeče,aj pán boh ti poradí…Nehovoriac o tom slovníku,ktorý požíva …Tak asi tak neako…
Našla som na internete agentúru AMWeber z Bytče.Poslala som dotazník aj meil, ale zatiaľ sa mi nikto neozval.Pracujete už niekto cez túto agentúru?Aké máte skúsenosti?Ďakujem
rakuska agentura-Care ring, Frau Lotesberger 00436644051675, oni sú celkom seriozne, maju Vieden a okolie
pre Vally ahoj nemas skusenosti som cez agentura a chcem odist z rodiny ako je to s odhlasenim prech.pobytu musim to osobne urobit?a dufam,ze mi nezrusia zivnost maju plnu moc ale zivnost som mala pred nastupom k agenture otvorenu dakujem za odpoved mohla by som od januara do novej rodiny dakujem za odpoved
Zuzka,chodíte cez nich a máte s nimi zmluvu? V prípade napíšte iné informácie. Platí iba keď máte s nimi konkrétne skúsenosti. Vďaka.
Neviem prečo Ti to neberie je tam toto heslo ,ktoré napíšeš pri rozbaľovaní.:hawkeye
Pre Ľubicu ani mne sa neozvali
Stačí, ak v rodine podpíšete odhlásenie na Meldezettel, ale je to najlepšie urobiť osobne, ak ste sa boli prihlásiť osobne. V každom prípade sa z vedľ. pobytu treba odhlásiť. Môžete poslať vyplnený Meldezettel s podpísaným odhlásením na príslušné miesto aj poštou alebo faxom. V agentúre si oznámte písomne zrušenie udelenej plnej moci, najlepšie, ak Vám podpíšu Vašu kópiu a je dôležitý aj dátum, kedy ste plnú moc zrušili.
Zaujíma ma, či ste sa niektoré dali v Rakúsku ošetriť u zubára a či ste museli veľa doplácať, alebo to vyjde tak ako u nás. Napíšte, aké máte skúsenosti, príp. aj s inými lekármi.
Ďakujem,
jana
Dan dakujem za inf.urobim tak .
Ahojte,pozná niekto pani Hurňákovú,prípadne pracujete niekto cez ňu???Dˇakujem
ahojte spoluparcovnicky :))) chcela by som vycestovat z agenturou z Lucenca robia pre Rakusakov Pflegende Hende vie mi niekto poradit ci to mam s nimi risknut som zaregistrovana aj v Jome a tiez som dopredu nic neplatila DAKUJEM
Pre Janu ohladom osetrenia u lekara. Ja som tu navstivila už niekolkych lekarov. Ako samostatne zarobkove-živnostníčky platíme 25percent z vykonu ktory ti bol poskytnuty. Zaleži od toho čo ti budu robit napr. za rontgen som doplacala okolo 15eu u zubara mi len naspreyovala zub proti precitlivelosti asi 4eu bola som asi 5x u ortopeda. Skratka mam doplatok okolo 1OOeu za minuly kvartal.
Bola som u zubara. Daval mi plombu amalgan, a vytahoval nerv + RTG + injekcia. Pri navsteve som neplatila nic, v dalsom kvartale mi prislo doplatit tych 20%, ktore si hradime sami a to vo vyske 35€. Ak by som si dala keramicku plombu stalo by to + ca 140€ bud priamo v ambulancii zaplatit, alebo na Rechnung.
ahoj, chcem sa opytat, ci agentura GuterEngel je naozaj spolahliva. Mam v plane ist prostrednictvom tejto agentury do rakuska,mam pred sebou zmluvu, no nikde sa neuvadzaju platobne podmienky, atd. Ak niekto mate skusenosti s touto agenturou, prosim ozvite sa co najskor.Dakujem.
ahoj jamajka ja som v Lučenci zaregistrovaná už mesiac a pol no ešte sa stále neozvali…
Mozem sa opytat ako to ze ste v Jome nic neplatili? A boli ste na skuskach a podpisali zmluvu?